* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (39)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Claudia...hai in parc...sa vezi ce mi-ti-l invata sa se dea in topoganul al mai mare si mai mare....inima sa ai tu sa reziste...

Nu Caroleste nimeni in dupa-amiaza asta????????

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Claudia, offf, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa experienta nefericita cu sarcina...
am vazut pozele, super locuri unde ati fost voi la munte, faine spatii de joaca, se vede ca lui Vladutz i-a placut mult!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Am ajuns in Japan cu bine. Inca nu am recuperat cu somnul pt ca am inceput serviciul fix de a doua zi dupa o noapte alba de stat dupa Maria care inca era setata pe modulul european. Toata casa e plina de mormane de haine, care trebuie duse la spalatorie pentru ca nu am cum sa le usuc afara caci a venit si taifunul odata cu noi... deci treaba cat cuprinde si oboseala maxima...
Tare rau imi pare ca nu am reusit sa ma intalnesc cu nici o mamica, asa de mult mi-as fi dorit!!!! Revin cu povestiri, poze si raspunsuri dupa ce recuperez cu cititul ultimelor doua capitole.
Va pupesc si numai bine!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Claudia,imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva.Candva,nu foarte tarziu,Vladut va primi un fratior sau o surioara,iar tu vei fi o graviduta linistita,fara niciun dubiu in legatura cu burtica.Am vazut poze cu Vladut strungarut si se pare ca ii prieste aerul de munte(dupa cel de mare) ca este mare si frumos. pt. complimentul indirect.

Catrinuta,mi-e imposibil sa-mi fac vreun plan in ceea ce priveste vreo intalnire in parc.Astept sa vina toamna... .Daca golesti rezervorul nu-i bai,incercam cu motorina de la mine(da' nu mai spune la nimeni ideea asta "blonda").

Ameera,tare greu trebuie sa-ti fie fara niciun ajutor,singura,cu job si bb mic si zvapaiat.Nici pis n-ar mai trebui sa spun...

Alinaalex si noi plecam cu provizii in parc si oriunde altundeva.Nu se stie cand vrea sa pape ceva si,decat sa o vad cum cerseste,mai bine percutez.Ma rog,de cersit papa nu se lasa.Vazut poze frumoase!!!!

Carmenpit,sper ca ai vesti mai bune legate de tatal tau.Sanatate multa!

Cameliada,noroc de tine ca o mai vedem si pe mandruta Alinei.Se cam potrivesc Tudor si Ana,cine stie?Frumusei foc amandoi,nu-i asa ca privirea galesa a Anei l-a fermecat pe piciul tau?

Revin cu episodul 2 dupa ce cobor sa-i dau Theei stafide.Cere!!!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mama, Claudia, imi dadusi cu parul in cap cu mesajul tau. pe cuvantul meu. Intai citii mesajul al doilea si nu ma dumiream ce spuneai tu ca atunci cand erai insarcinata ai vazut pozele cu ai mei odori. Si cand colo ... Offf, ce sa iti spun, draga mea, e al naiba de dureros sa iei o asa decizie. Dar poate Dzeu o sa iti ofere o sansa mai buna data viitoare. Poate intr-un fel nu ai fi avut o sarcina sanatoasa (psihic si fizic), plina de nedumeriri, ganduri negre, sa tot existe acei "poate" si "daca". Asta e. Ai facut un pacat, Dzeu te va ierta pentru el, ca ai avut motive sa iei decizia asta, si roaga-te ca intr-o zi sa te poti bucura de al doilea bb si sa fiti o familie implinita.
Am vazut pozele voastre cele frumoase.
Despre vacanta la Albena nu pot decat sa te felicit. Asta e. Cat vor fi copiii mici ne vom orienta la vacante unde ei sa fie fericiti, pentru ca vazandu-i in felul asta vom fi si noi la fel.
La grupa lui Luca o fata a fost in Antalya (a nu stiu cata oara) si mi-a trimis niste poze nemaipomenit de frumoase cu linda ei. Niste peisaje de vis, conditii faine ... iar mica ei fericita la maxim de piscina, locuri de joaca frumos amenajate pentru pitici. Ati fost acolo vreodata?
Felicitari si vacanta frumoasa in Bulgaria.
Cand vor creste copiii atunci o sa avem timp pentru noi. pana atunci ne dedicam timpul lor.
Catrinutza, am vazut pozele cu printesele. Frumoase amandoua. Mai, dar i-ai oxigenat parul fetii??? ca aveam impresia ca e mai inchis la culoare.
Tu o tii cu chilotel din panza ziua pe Mariuka Atomika? Face pishulica la olica?
Piscina aia e super faina, Mari.
Multam pentru poze.
Rocsana, ce repede a trecut timpul. Refacere cat mai usoara. Cum i s-a parut sotului in Ro? Ar mai veni?
Maria s-a simtit bine?
Mihaser, sa iti cumperi masina care ti-o doresti tu. Nu sa iei ceva numai ca sa fie. Ca apoi cand o vei avea o sa ii gasesti tot felul de chichite si nu vei fi fericita. mai bine mai astepti un pic, mai strangi un ban si iti iei ceva care sa iti placa.
Tili, bafta la gasirea unei masini second. Nah, e loterie chestia asta. ca si la noi poti avea probleme, si la vechi.
Aici multe masini Ford au probleme. Dai o caruta de bani pe ea si ti se strica cum ajungi acasa. Si chestii nasoale, la motor, nu ceva care sa tina designing al habitaclului, la bord, chestii marunte. Nuuuu. Nasoleala.
Asa ca ce sa zic. Poti avea ghinion la una noua, dar macar la cea veche nu te oftici asa de tare ca stii ca ai dat mai putini bani pe ea.
Pup
Poli, te tin de mana, ca ma lupt si eu cu astia pe aici. Pana la urma mi-au recunoscut diploma, ca altfel trebuia sa o trimit la o comisie de evaluare (sunt numai cateva in USA) care sa verifice ce cursuri am facut, notele, si apoi scriau acolo cu cuvintele lor ca intr-adevar am facut scoala asta si ca e echivalata. Insa evaluarea asta ma costa cateva sute de dolari.
Insa acum ma lupt cu altceva. Statul. Inca nu am green card si astia se pare ca admit numai studenti cu rezidenta permanenta sau cetatenie. Iar eu astept cartea verde in orice clipa.
Asta e un zvon auzit. Astept ceva oficial de la ei, daca nu, luni ii sun sa imi spuna ce moasa'sa pe gheata am de facut. Asa ca nici la mine nu e totul pe roze.
Dar cel putin in America nu au ajuns asa multe la urechile lor despre faima romanilor, cum ar fi cea din Europa. Si americanii sunt tare pasivi, obisnuiti cu multi straini. Aici emxicanii au un renume mai prost.
Carmen, ha, ce diagnostic. La varsta asta multi copii se trezesc noaptea, au chef de joaca sau sunt mataiti pe motiv de o jena care i-a sculat si nu sunt obisnuiti. V-am mai spus, Luca mi se trezea mult mai des la varsta asta. Si avea chef de joaca sau il deranjau dintii si ii dadeam cu ceva pe gingii.
Evei inca nu i-au iesit caninii.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Ieri m-am despartit de o prietena buna de-a mea care se muta in Virginia cu familia. Asa ca mai facui cruce la o prietena. Parca sunt blestemata sa nu am o prietena apropiata langa sufletul meu. In 7 ani e a treia prietena buna ce se muta. Ma mai inteleg eu bine cu alte fete dar nu sa fim bot in bot, mai distante, mai taina despre papa copiilor, ce au mai invatat, chestii din astea.
Stiu ca vom pastra legatura, vom vorbi la telefon, dar nu e acelasi lucru.
Ei au o casa foarte mare care se pare ca nu reusesc sa o vanda. Au pus-o pe piata la $374.000, dupa 3 luni de nevanzare, mai coborara pretul cu 10.000 si tot nu o ia nimeni. Piata mobiliara este in jos rau de tot. Se vand mai bine casutele mici, care ti le poti permite mai usor, fara mari sacrificii.
Acum m-a rugat ca o data pe sapt. sa ma duc sa ii trag apa la WC-uri, sa verific casa.
Tot ieri, in timp ce eram jos la bucatarie, il rugasem pe Luca sa fie cuminte in camera, sa se culce si el isi facu de cap. Auzii eu la un moment dat tropa-tropa, dar zisei ca mi se pare. Ca Luca acum ar trebui sa sforaie . Ash. De unde. Brichisea niste pahare de apa prin baie. Florile ude leoarca, lacareala in dormitor, TV ud si el si iar nu mai merge (e a doua oara cand imi inunda TV. Data trecuta i-a luat timp vreo 3 sapt. sa se usuce bine de tot, timp in care Luca ma batea la cap ca de ce nu merge TV, ca el vrea TV cand se culca). Ce sa mai zic... Mai am tupeul sa spun ca am baiat cuminte???
Eva alta figuranta si asta. O pisica ce se pisiceste toata ziua. Zici ca e abtibild asa sta lipita de mine. Fa treaba daca poti cu cineva agatat de picioarele tale. Scaunele de la masa trebuie sa le marit, sa le mut in camera de jos ca ea ar sta numai pe masa. E captivata de chei, telefoane, pixuri si carnetele. Cuvinte prea multe nu spune, dar ne intelegem. Are tabieturile ei cu lapticul la culcare si paturica ei care o "framanta" exact ca Luca. Aceeasi miscare. Nu imi vine sa cred. Parca ar fi frati, dom'le .
Marti am venit de la serviciu cu o durere crunta de cap. Si ca nu imi era de-ajuns sotul a tinut sa imi vorbeasca tot drumul spre casa in ce proiect mare e bagat el si ca e project manager. Si da si spune, detaliaza de imi tiuiau urechile de atata vorbit. Si el nimic. Dadea inainte. Tac, il inteleg, gandurile imi zburau la ale mele. Ajungem acasa, pegatesc masa si despre ce sa discutam??? De proiectul lui. Si ia-o de la capat. Noroc ca dupa o ora am intins-o de acasa cu o codita dupa mine, Luca, la prietena asta de a plecat azi. M-a servit cu o margarita si m-am mai destins oleaca ca ziceai ca am un bat in fund atat eram de intepata si tensionata.
Si din toata afacerea asta cu proiectul cine va avea mai mult de tras? EU. Ca o sa am grija de casa, copii, serviciu, iar el va veni tarziu de la jobul lui si cu gandurile duse la problemele ce le are. Asa ca pentru ceva timp presimt presiuni in casa. Ca imi stiu modelul.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Tili si Bubu se irita rau la fundic si pana acum am uns-o cu Mustela,Bephanten....Tu ai incercat Nidoflor?Sau...sunt pe alaturi si nu tu ai probleme cu fundicul iritat?Condoleante pt. verisoara sotului tau.Ce tragedie!!!

Ufffffffff ,iar fug!Revin.Pup.

Mergi la inceput

Pispi,in sfarsit te-ai indurat de noi si ne-ai mai trimis poze cu Bia ta cea mare...Sar'na pt. nobilul gest!

Micaalsa,ce copanele are Iulia!!!Fata de ea Bubu este scheletel.

Aida si eu ascult de ceva vreme A.W si imi place foarte tare.Basca mai si cant cu ea,dimineata,in drum spre serviciu si...se uita lumea la mine ca la urs(-ulet,fie!)

Ciuf,te uiti la Neveste disperate?Eu sunt complet topita dupa serialul asta,unde mai pui ca ni se potriveste manusa....Imi tot povestea sor'mea de el si niciodata nu apucasem sa vad vreun episod.Cat a fost Bubu la munte insa mi-a dat Alina primul sezon( 5 DVD-uri),am vazut ca drogatii 23 de episoade in 3 zile si in a patra zi am umblat de nebuna sa caut sezonul 2.Asa ca mi-am cumparat 6 DVD-uri cu ultimele episoade filmate(cred!) si am mai facut o cura.Acum sunt in sevraj pana la aparitia sezonului 3.
Este super tare!!!!!Oare mai este vreo mamica din gasca fana N.D?

Mihaser, pt. fidelitateAi pus poze noi cu Cristi si nu mi-au sarit in ochi?Pls, help me!

Asa cum ma plangeam anterior,iar sunt obosita si coplesita de treburi.Pana la urma mi-am portionat concediul,astfel incat in intervalul 10-24 august plecam doar noi doi intr-un tur de forta prin Europa iar de pe 6 pe 15 sept mergem cu Bubu in Turcia(Bulgaria a picat din cauza intervalului si a multor pareri proaste auzite in ultima luna).A fost o adevarata aventura sa gasim ceva frumos in ultima suta de metri dar am avut noroc.Vom ajunge aicihttp://www.miracleotel.com/mainen.htm si sper sa fie asa cum pare.
Este primul zbor al Theei si mi-e groaza ca nu va rezista sa stea in brate atata drum.Noroc ca plecam la 7 dimineata si poate va dormi.Astept pareri de la mamicile care si-au plimbat bbii cu avionul.Aaaaa,era sa uit,ma voi cara si cu laptele Dorna,de teama sa nu se deranjeze la stomac din cauza unui alt laptic.Ce parere aveti?
Fug iar.Revin maine.PUP MAMICI SI PITICI CU MUUUULT DRAG!

Mergi la inceput

Andreea, eu te-as sfatui sa te cari cu lapte praf. Cu ce a fost ea obisnuita inainte.
Cand suntem in deplasare, mai ales camping, atunci ii iau Similac si il tolereaza foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Salutare! Hai ca intr-un final cu chiu cu vai am ajuns sa scriu si eu... Stiu ca m-am tot plans ca mi-e greu (asta si pt ca voiam sa-mi motivez absenta), dar problema e doar cu timpul, nu inteleg unde zboara asa... ca foarte greu nu pot zice ca imi este, chiar daca nu am vreun ajutor, mai ales ca 90% din ce fac imi si place foarte mult... numai ca se aduna mereu atatea de facut ca nu mai stiu cum sa le fac fata si unde sa le inghesui pe toate.
Voiam sa mai revad din urma, sa fac niste conspecte, ceva :), dar e deja tarziu... asa ca scriu si eu din amintiri, scuze de pe acum, ca sigur o sa uit o multime.

Catrinel si Nshiro, felicitari pentru micile crestine! (Acum cred ca Sara mea a ramas ultima "pagana" dintre ghiocei). Nshiro, imi pare foarte rau pentru bunica ta :(

Tili, condoleante pentru verisoara sotului, groaznic ce s-a intamplat...

Catrinutza si Mari, am vazut pozele voastre, sunt niste scumpe fetele, si ce bine s-au distrat ele impreuna... Catrinutza, asa blonda a fost Mariuca dintotdeauna? Parca nu mi-o aminteam chiar asa blonduta... Tare faza cu telefonul :)

Poli, imi pare rau ca ai asa mari probleme cu angajarea... trebuie sa fie foarte frustrant. Oricum, bafta in continuare!

Claudia, m-a intristat sa citesc prin ce-ai trecut cu sarcina :(...
Ce dragut e Vlad, si cate cuvinte stie si el!

Noe, am retinut eu bine ca va mutati prin Pipera? Ce fain ca o sa stati la casa... si mai sunt si o multime de gradinite bune in zona, eu am tot cautat zilele astea si erau cateva care mi-au placut mult, dar pentru mine erau totusi cam departe.

Andreea, distractie placuta in vacanta!

Sara s-a comportat exemplar la cursuri (mai bine decat multi studenti de-ai mei ). Ii adusesem un arsenal de jucarii si carticele, s-a jucat, a cotrobait prin gentile oamenilor, a mai furat telefoane, chei etc, dar per ansamblu a fost ok, ca fiind si intr-un loc nou, necunoscut a avut multe de cercetat.
Bona ne-a lasat de tot, de fapt, acum e in concediu 2 saptamani, dar la intoarcere nu va mai sta decat foarte putin. Din fericire, am gasit gradinita. Am vizitat mai multe gradinite, pana la urma ne-am hotarat la una din ele (e putin cam departe, din pacate, dar asta e...), unde o primesc chiar din septembrie, la 1 an si 5 luni.
M-am bucurat ca Sara s-a simtit foarte in largul ei la gradinitele pe unde am fost. Cum vedea copiii, fugea de langa mine si se ducea la ei tipand de bucurie, de parca si-ar fi revazut prietenii de-o viata... incepea sa se joace, nici n-o mai interesa daca sunt prin preajma sau nu, iar dupa ce terminam de discutat cu directoarea si incercam sa o recuperez, nu reuseam sa o extrag dintre copii decat dupa proteste vehemente. Deci zic eu ca va fi bine la gradinita... doar de boli mi-e putin teama, ca e totusi micuta inca, si perioada nu e tocmai potrivita, as fi preferat sa astept pana la primavara cu gradinita. Pana acum insa nu mi-a fost bolnava deloc (o singura data i-a curs nasul timp de 2-3 zile)... asa ca sper sa reziste colectivitatii pe cat de bine se va putea.

Sambata seara plecam si noi la munte pentru o saptamana, abia astept!

Pup cu drag pe toata lumea!

Edit: Era sa uit de poze

"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput