Dumnezeu a fost dat in judecata!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Lasa ca omul ala era nebun si dus rau,rau cu pluta dar domni care participau la "caz" cum au putut sa accepte asemenea nebunie.
Am ras o gramada.
Sunt unii:ce viseaza noaptea aplica ziua.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

shi eu care pacatuiam shi criticam ca autoritatzile in ro nu se tin de treaba.

eeee ,dar ca au lasat piritul sa scape de proces pe motivul ca nu are domiciliu,nu mi se pare just puteau sa-l caute prin INTERPOL,sa depuna un pic mai mult efort la caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by Clover

quote:
Originally posted by liliana29s

Eu nu inteleg de ce a trebuit sa se faca o stire pe tema asta.
Individul ala stie ca nu are nici o sansa dar ce sa gindit el in lipsa de divertisment "Ia sa ma dea si pe la televizor si sa scrie in ziare despre mine" , lucru care la obtinut.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!

Ai citit ca are probleme psihice? Nu cred ca o lovitura de imagine a fost neaparat ce avea in cap.

Oricum daca te detasezi un pic, e de-a dreptul amuzant.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Nici nu am citit articolul (nu voiam sa ma enervez) dar am vazut stirea la TV . Scrie ca are probleme psihice ??
Nu am prea mare respect pentru institutia numita biserica , nu ma dau in vind nici dupa Biblie dar in Dumnezeu cred si ce a facut imbecilul ala mi se pare ...nu am cuvinte.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Doamne cat de mare e gradina Ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

E mare rau de tot.Si Dumnezeu primeste in gradina Sa pe toti indiferent cum suntem.
Auzi sa-l dea in judecata pe Dumnezeu..Intr-un fel este de ras dar este si de plans.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by Grace

Ca o persoana isi poate imagina ca se poate razboi cu D-zeu... nu-i bai , dar ca o asemenea cerere a fost primita, inregistrata si solutionata , asta-i de circ!

O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...

De acord

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Ca o persoana isi poate imagina ca se poate razboi cu D-zeu... nu-i bai , dar ca o asemenea cerere a fost primita, inregistrata si solutionata , asta-i de circ!

Destept ala care a gasit motivul respingerii cererii, cel cu lipsa adresei paratului!
Altfel s-ar fi declansat o varianta romaneasca a procesului maimutelor in care un avocat priceput ar fi putut pune multe intrebari incomode avocatilor apararii. Dar asa, s-a evitat elegant un proces delicat pentru toate partile, inclusiv pentru societate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

mi se pare o mare tampenie ,cine se crede acest om fara scrupule?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:

Destept ala care a gasit motivul respingerii cererii, cel cu lipsa adresei paratului!
Altfel s-ar fi declansat o varianta romaneasca a procesului maimutelor in care un avocat priceput ar fi putut pune multe intrebari incomode avocatilor apararii. Dar asa, s-a evitat elegant un proces delicat pentru toate partile, inclusiv pentru societate.

Eu ma mir ca i s-a inregistrat/luat in seama plangerea....Iar ce a facut omu' nu ma mira deloc..ori e bolnav cu adevarat, ori se plictiseste si vrea sa ajunga la stiri...ceea ce a si reusit, de fapt...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Victoria
Eu ma mir ca i s-a inregistrat/luat in seama plangerea....

Nimanui nu i se poate refuza inregistrarea unei cereri, indiferent ce scrie acolo. Odata inregistrata, orice cerere trebuie solutionata intr-un anumit termen. O tampenie poate fi respinsa din varii motive. Dar cererea formulata de omul nostru era logica. Temeiul ei nu poate fi respins ca nefondat decat in urma unui proces foarte lung, dar odata declansat un asemenea proces pe un subiect atat de delicat ...
De aceea am spus ca respingerea formala este o excelenta evitare a discutiei pe fond. In acest fel omu' asta are de rezolvat o mare dilema, sa gaseasca adresa, adresa care trebuie sa fie musai in codurile de la posta. O fi la posta?

Mergi la inceput