*** LA REDOUTE (36)***
Raspunsuri - Pagina 3
chiara.2005 spune:
Eu am mai facut in dimineata asta o comanda si site-ul fuctioneaza din nou normal.
Ce cadou e sac Vieux rose/old pink ? L-a primit cineva?
maria_alexia spune:
Nu mai am rabdare!!! Tooot astept comanda aia din 30, si mai am inca 3 dupa ea (din 6 si doua din 9) .
Din cate vad ca spuneti voi, inca ar mai fi sperante sa ajunga, nu?
Mai aveti cumva ceva incurajari, sau sa incep deja conversatia cu Sabine?
maria_alexia spune:
Cu oprirea livrarilor, cred ca a mai spus-o cineva, oricum sustin si eu:
nu conteaza amenintarile din mail-urile lui Sabine. Comanda e supusa termenelor si conditiilor de pe site. Daca acolo scrie ca ai dreptul la rambursare, atunci ai dreptul. Daca au de gand sa sisteze livrarile in Romania, s-o faca public pe site, nu in mail-uri particulare .
aissa spune:
Sabine si in zilele bune, cand nu ne ameninta cu sistarea nu raspundea nimic decat sa astepti pana se faceau 30 de zile de la comanda disparuta. Asa ca pt comenzi din 30 e inca prea devreme sa ii scrii.
Merge si la mine COLIS (aseara insa am stat sa reconstitui cosul ca am pus un alt cod si mi-a golit ce aveam acolo....), sa vad daca reusesc sa storc niste bani de la sot sa mai dau si eu o comanda mica, de cca 60 euroi in contul cecului ala de trebuie sa-l incaseze el .
Comenzi din iulie mai tarzii de data de 3 nu au sosit nu? Eu astept din 11, asa ca inseamna ca poate abia saptamana viitoare sa vina... Grea asteptarea
Bulgaria, 2007
felicia74 spune:
aissa da, grea asteptarea, deja mi se ia de facut comenzi cand stiu ca le vad abia peste 3 saptamani
Sa speram ca e doar o situatie temporara.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
alia_ro spune:
fetelor care ati primit deja comenzile...cand urmareati comanda pe site, la pagina Suivi de commande...se modifica statusul comenzii din 'en preparation' in 'en cours d'acheminement'??? ca la mine comenzile din 3,4,5 iulie sunt tot in 'preparation'
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
croco21 spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
Eu am mai facut in dimineata asta o comanda si site-ul fuctioneaza din nou normal.
Ce cadou e sac Vieux rose/old pink ? L-a primit cineva?
Neata,e o geanta de mana, culoarea roz murdar, cu manere din piele maro. E destul de incapatoare dar miroase urat asa ca inca nu i-am gasit o intrebuintare, sta pe balcon.
Croco
Alinus25 spune:
Buna fetelor,
Hai sa va spun o chestie, eu cand am dat comanda din 30 mi-au trimis confirmarea pe mail care scria asa
" Merci de votre confiance.
Julie Areski, Responsable relation client du site http://www.laredoute.fr ."
Sa-nteleg ca la mine nu e Sabine, nu?
Asa si principalul, am primt coletul, alaltaieri am primit avizul si ieri l-am ridicat de la posta. Sunt foarte multumita de produse cu exceptia a doua prod. Pun linkurile peste juma de ora, dupa ce alimentez copilu'
acina spune:
Neata gagici.
Alinus, mie tot Julie mi-a raspuns, sa inteleg ca noi am scapat de Sabine!
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/