LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 12
philip spune:
welcome back gagicilor! ne-ati lipsit! am vazut pozele din concedii, f misto, carmen, asa m-ai facut sa visez la mama/italia din nou, dar las' ca nu mai e mult
papa, imi pare rau, si aici circula stomach bug mai peste tot
rox, eu nu le-as sterge pe fetele cu 800 de mesaje, eu stiu, poate isi mai amintesc de noi, as zice ce e sub 100 de mesajesi cu mesaje mai vechi de 2 ani, faci cum crezi...
pupi nu prea a fost in forma in dmineata asta dar cica la gradi a fost ok, tocmai ce-a intrat acum in casa (a fost cu tati la parc).
pupici
philip
&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata
la multi ani Alex ursake de Goanga!!! sa traiesti o mie de ani fericit!! si cu ai tai pe langa tine

nu mai zic ca e cald....ca e normal. sper ca bucurestencele sa fie toate cuminti cuminti azi....cand o sa fie super canicula.
Andreea userii cu 800 de mesaje....au cate 2-3 la noi. pe considerentul asta le-am pus pe lista. si nu-s singure...mai sunt useri ca baby-boom (Florina de cluj) sau anemona care-s activi pe forum si la noi nu ....deci asa am gandit.
in orice caz eu las lista acolo deschisa ptr comentarii.
ce liniste a fost ieri la schimbul III...Olila unde ati fost? Anca? de alte americance nu mai zic nimic....Laura, Ana sora mea.....nimic nimic, nici un raport...![]()
ma duc la treaba.
o zi super sa aveti!
roberta04 spune:
LA MULTI ANI ALEX DE GONGUTA!
Roxana, eu subscriu la ideea cu listuta!
IOANA, am apucat si eu sa vad pozele cu vecinica mea frumoasa, unde ati stat la Neptun? Vrem si noi sa mergem la sfarsitul lui august/inceputul lui septembrie (depinde cand pot eu sa-mi iau concediu) in Mamaia sau Neptun, sa vedem pe unde mai gasim bilete acceptabile. Si noi mergem de obicei in Neptun (de o viata...) si ma doare sufletul cand vad cum decade...
Sa va mai zic de Matei- sambata spre duminica nu a dormit deloc, a plans toata noaptea ca nu mai poate de cald, dimineata era plin de bubitze, asa ca l-am dus la bunici la tara. Acolo e mai bine un pic, macar noaptea e racoare, a reinceput sa pape mai bine, chiar a trezit-o pe soacra mea din somn la 11 noaptea ca...vrea mamaliga
.
mitzura spune:
Buna fetele!
Adema, pata aceea e la fel pe piciorusul ei, poate doar putin mai mare. Deci deocamdata suntem in asteptare...
Mara e mai bine, in sensul ca nu mai arata a copil bolnav, rade, se joaca, i-a trecut eruptia...DAR nu mananca mai nimic. Cand vede lingurita intoarce capul, lapte praf nu vrea. Mananca doar daca ii dau sa muste direct din fruct (piersica de exemplu). Aseara i-am dat sa guste putin lapte de vaca dintr-o canita, a fost innebunita, i-a placut foarte mult. daca i-am pus lapte praf in aceeasi canita, n-a mai vrut. Din nou ma gandesc sa incerc si cu alt lapte praf...sper sa-i treaca repede perioada asta, ca ma dispera. daca ar fi dupa ea, ar suge si atat.
Pe de alta parte, de ce sa ne linistim si sa ne mearga mai bine? Azi s-a trezit Tudor ca il doare gatul si de asemenea n-a vrut sa manance nimic (ca asa e moda la noi). E tare rosu in gat, de-abia a vrut sa plece in parc....Cu prilejul asta am avut din nou vechea discutie cu soacra-mea: sa nu mai merg cu el la medic si sa-i dau eu antibiotic, i-am spus ca nu-i dau antibiotic neprescris de medic si in nici un caz numai pentru rosu in gat, asa ca mi-a zis ca o sa vad eu ca va face febra daca nu-i dau...(no comment)
Robi, am inteles ca dureaza si o luna pana iti monteaza aerul conditionat, dupa ce l-ai cumparat. Cel putin asa e prin Sibiu, ca e prea mare cererea. Asa ca eu cred ca n-o sa avem anul asta.
Si noi mergeam acum cativa ani numai la Neptun, n-am mai fost de vreo 5 ani, dar parca nici nu imi vine sa cred ca statiunea moare incet, ca atunci era cea mai tare.
g_ioana spune:
LA MULTI ANI,ALEX SA CRESTI MARE SANATOS Si VOIOS!!!
LA MULTI ANI DARIA, SA FI FERICITA SI IUBITA SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTZELE!!!
Dupa ce adoarme buboshenia
revin
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
kro spune:
LA MULTI ANI ALEX !
Sa cresti mare si sanatos !
Adina
sa-ti traiasca baiatul ... Si mai da si tu pe la noi...
LA MULTI ANI DARIA !
Tot ce-ti doresti sa t-i se indeplineasca ! Te asteptam cu poze si cu povesti din vacanta 
Carmen si Ioana ... bine ati reventi din concedii, v-am simtit lipsa
... Am vazut pozele - frumoase poze, frumosi copii, frumoase mamici ![]()
Simona
ce bine ca ne-ai mai scris si ca ai pus poze cu Luca ... Tu arati f. bine, iar de Luca ce sa zic... e un dulce, chiar si asa ... serios ... Te asteptam mai des ...
Sanatate bolnaviorilor, sa se refaca cat mai repede 
roberta04 spune:
CARMEN, superbe pozele, asta da concediu!
MITZURA, am inteles si eu ca dureaza mult asa ca m-am consolat cu ideea ca vom monta prin iarna aerul conditionat...
pako spune:
Adina,sa-ti traiasca Alexutu' ,sa fie sanatos si sa aibe noroc in viata!
Adela,daca e numai rosu in gat fara infectie/puroi si eu zica sa nu-i dai antibiotic.Eu i-am dat Andreei sumetrolim sirop(e biseptol)cand am vazut ca imi tuseste...m-am uitat in gatul ei si era putin rosu...ii dadeam dimineata si seara cate 6ml...a scapat repede.
Am vazut multe poze...
Carmen super pozele....nu mi-am dat seama daca babuinii aia din iarba erau adevarati...
Ioana,ati avut party mare....imi place aia cu catelul si gorodica in pat
Kro,vazut doua fete cu codite...a mea nu sta mai mult de o ora cu codite,le da jos :(
Simonaaa,ma bucur sa aud de tine...Luca e un scump,ii sta bine in Nas
ma bucur ca de 5 zile Andreea doarme si ea cum trebuie...adica de la 1-2 pana la 4-5...suuuper!
roxanaz spune:
mai ia nu va mai ofticati ca nu stau fetele cu codise. sa vedeti cum e sa nu ai la ce face codise
. Felicia las ca vezi tu la Liviu
. asta o spun ptr ca am fost un copil rebel, baietos, care pana la 15 de ani am avut parul scurt. da' scurt nu gluma
.
am mai vazut ceva poze, Caro ai niste fete sa le mananci! 
Mitzu bine ca Mara e ok. sper sa ii treaca rapid si lui Tudor gatul.