LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

pe scurt asa...acu doua saptamani, sambata, Sofia se trezi cu 38.5. I-am pus un supozitor si asta am facut din 4 in 4 ore. n-a vrut sa manince si sa bea, a fost f somnolenta. ne-am dus la spital perfuzii ca era deshidratata antibiotic ca a avut o angina si un virus vechi ma rog o ameteala d-asta. Joi am venit acasa si de vineri a inceput catrina sa vomite la greu. am fost la spital si a zis ca are gastroenteroviroza (care aici e ca puricii pe caine. toata lumea o face non stop) pina sambata a mincat o grisina jumate si-a vomat-o si-a baut vreo doua bibe cu apa cu solutie de electroliti. de vineri pina sambata seara a dormitat continuu si ne-am dus la spital. au oprit-o si i-au pus perfuzii ca era deshidratata. pina marti n-a mincat si n-a baut NIMIC!!! de duminica a inceput si sofia sa dea semne de Magen Darm Grippe iar duminica au internat-o si pe ea. si iaka asa statui cu amandoua pe perfuzii si am ajuns acasa sambata asta.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

multumim ca ne-ati vizionat ...si nu ne-ati uitat
fetele , vroiam sa va intreb ..ce model de scaun de masina ati ales ptr aceasta varsta ????
multumesc

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ioana, eeeee, poi gizmoul statea in scaun pina termina mincarea, daaa cu cintece, povesti si alte dastea, ca eu nu am alergat niciodata cu mincarea dupa el, nici macar acasa, dapoi la restaurant !? Ne luam o gramada de jucarele si il mai abuream cu astea, inventam povesti si de obicei se intimpla cam ashea : venea ospatarul, ne lua comanda, aducea mincarea, eu ii dadeam lui andrei, florin minca, apoi cind terminau baietii plecau la plimbare prin jur si eu mincam singura ! Au fost si dati cind andrei a binevoit sa manince singur (rare, biensur) si atunci terminam toti trei in acelasi timp (am venit de acasa cu farfurioarele si tacimurile lui ).
Papa, of, of ... bine ca sinteti ok acum !!
Simona, si eu sint in cautare de alt scaun de masina, dar nu am gasit nimic care sa imi placa inca ! Stiu ca s-a mai vorbit paici de subiectul acesta, Daria cauta un model nou parca ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Intru si eu la raport pe saptamana asta, ca nu cumva sa ma stearga Roxi de pe lista
Imi pare rau sa aud de asa probleme ca la mitzura si la papa! Sanatate si zile linistite, fara peripetii de genul asta!
g_ioana, ti-am admirat frumusetea de fata in toate ipostazele!E scumpa tare de tot!Cum a fost la Neptun? Multumiti de servicii?
carmenp, bine ati revenit! V-am vizionat pe melaguri italiene, dar astept si jurnalul de calatorie!!!
Pana una-alta...va doresc zile racoroase Mor de cald!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

valeu, se poate si mai rau din pacate...Si acum sunt mai bine cucuietele? Au inceput sa pape? (Asa mi-e de groaza de spitale, si acum ma gandeam ca numa sa nu ajungem in spital)

Ioana, Tudor a facut rubeola la un an.

Alice, ce fain ca sta la masa si mananca si nu alergi dupa el...si daca nu mananca ce faci, il lasi nemancat? Ca asta este pragul psihologic peste care ar trebui sa trec eu, ca sa mai rezolvam si noi problemele cu mancarea. Adica face fite si nu vrea sa stea si eu ca sa stiu ca a mancat ceva, alerg cu mancarea dupa el. Big mistake, stiu,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mitzura, cum mai e pata pe care o banuiesti a fi vitiligo? Vre-o modificare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

asea....deci vaz ca functioneaza amenintarrea cu listuta, toata lumea presteaza la greu. felicitarile mele. deci am gasit un echivalent pentru fostul comitet de bataita (vaaaiii...ce vremuri )
asa ca am intocmit o listuta, aveti scris cate mesaje are userul si data ultimul mesaj - mentionez ca acesta este numarul de mesaje total, nu cele din subiectele referitoare la gasca de iulie-august 2004!
zoitaR - 48/22.09.2005
Anneliese - 49/15.-4.2006
azumi - 323/13.05.2005]
Irina_Paula - 7/22.04.2005
melanie - 120/28.07.2006
briseis - 57/01.04.2005
anas34 - 80/19.07.2004
naomi_ioana - 852/07.09.2006
solstrale - 4/04.03.2004
denissa - 75/14.01.2005
cricrim - 52/21.05.2007
anka M - 28/25.03.2005
jojonel - 114/15.11.2005
nicolassa - 9/20.07.2005
mama_sonyei - 132/10.01.2005
carmenutaa - 43/20.04.2006
m_monica - 65/04.07.2005
vanessag - 2/07.03.2004
blaganadia - 18/16.07.2007
cam - 254/06.06.2007
orianaluar - 1/30.11.2004
gogomi - 4/06.07.2004
ana3 - 87/10.07.2007
oana_s - 728/19.07.2007
carmen_so - 63/4.12.2006
laura2001 - 176/6.06.2006
Ele - 802.15.05.2007 (vad la ea in profil ca are o fetita nascuta in octombrie...si nicidecum un baietel cum zice la noi....)
germina - 122/22.07.2007
martac - 6/20.02.2004
catalina_1 - 23/05.02.2004
miradi - 16/11.03.2006
gweno - 175/2.10.2006
anda_m - 13/23.09.2004
paula31 - 61/12.07.2006
m_lory - 13/8.04.2006
georgiana1000 - nu am gasit data ultimului mesaj, mai scormonesc
roxana_oana - 53/18.08.2006
roxana80art - 160/6.07.07

uitati-va va rog pe listuta, astept comentarii. daca credeti ca vreunul dintre useri nu trebuie scos atunci nu il scoatem. nu am vreo intentie de uitare a cuiva, pur si simplu gasesc ca cele care nu pot intra au un motiv....si atat.
acu fug la un meeting si ne conversam mai tarziu,
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Alice atunci merita felicitari Gizmo pentru cumintenie si mamica penru rabdare si imaginatieA mea acasa mananca "pe loc",la Buzau a mancat la bucatarie la masa cu verisorii,in schimb la restaurant la mare avea pioneze scaunul ei
Adema multumim pentru complimente,la Neptun am fost multumiti,hotelul era de 3 stele renovat cu termopane,aer conditionat,piscina,faceau curat in fiecare zi,schimbau asternuturile si prosoapele iar restaurantul ok,foarte aranjat cu loc de joaca pentru copii si mancare buna,plaja curata,apa marii rece....dar este dezolant sa vezi cum moare o statiune de la an la an(noi am fost acum al 3-lea an la rand),s-au inchis multe restaurante si multe hoteluri..
Roxi io una nu am ce comenta la listutza
Mitzu inseamna ca ati scapat de rubeola,io ma gandesc cu groaza cand vom incepe..

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu sper sa fiti mai bine
noi am fost sambata seara in neptun si am fost surprinsi de cat de multa lume era....dar tot in urma. sa speram ca isi vor reveni.

Mergi la inceput