Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 13
Yasmari spune:
Hei, salutare si La multi ani prichindeilor sarbatoriti!
Pe aici sefii sint in concediu, mi-am zis sa va pup cu drag, eu n-am absolut deloc dispozitie la scris, creativitatea mi s-a impotmolit.
In casa cica facem domol, in pas de melc, ceva renovari, in traducere totul e si mai cu fundul in sus, daca se mai putea.
Yasmin a trecut demult de la apelativul Dragostina la altul, i se spune Scaiete

.
Pe 20 iulie a celebrat intr-un fel personal, primul pipi la olita. Ieri, prima combinatie, care inca mai are ecou, vorbeste intr-una despre subiect, foarte mindra c-a depasit faza catelului care face caca jos.
Treaba aia, mica adica, merge struna, desi noaptea si cind iesim afara inca ii pun nappy. Partea a doua e inca in tatonari, cred, posibil sa mai apara accidente.
S-a intimplat in cea mai dezinvolta maniera, dat fiind ca nu m-a preocupat tema asta, n-am pedalt in nici un fel. Am inceput s-o las fara nappy prin casa, i-am spus de olita, cind a facut pe ea i-am repetat de olita. N-am tinut-o nici uda, n-am certat-o, n-am batut-o la cap.
Pe 20 iulie, o tineam in brate spunindu-i la revedere, ma pregateam sa plec la serviciu, cind a facut pipi pe mine. Atunci m-am cam ofticat....nici n-am ajuns bine la serviciu ca ma astepta un mesaj offline de la bona, anuntind cu surle si trimbite Primul Pipi la Olita.
Ce face catelul in parc or pe strada m-a inspirat in a o convinge-o cit de Yac este peisajul. A avut impact maxim, se pare
.
Mi-e draga de-mi plesneste inima, e rasfatata, haioasa la maxim si foarte intelegatoare.
Va pup, o seara buna la toata lumea.
Laura25 spune:
Noi am terminat cu renovarile 
. Avem satisfactia muncii duse la capt cu bine! Cel putin de camera shtrumphilor suntem f. mandrii. Iata cum a mers treaba la zugraveala si picturi (sunt mai multe pagini de poze, daca va plictisiti, treceti la ultimele 2 pagini, ca acolo sunt desenele finisate)
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
truli-luli spune:
Laura sa stii ca am vazut toate pozele bucata cu bucata pt ca nu m-am saturat sa le admir ce frumoase sunt si pentru ca mi-a amintit cu cat drag am pregatit si noi camera zuzulinei. Cred ca stumfii vor fi super incantati de camera lor. Iar voi sunteti foarte talentati la desen. Felicitari! Sa ne spui ce reactie au avut strumfii la vederea muncii voastre.
Astazi zana mea face 2 anisori, ce repede a trecut timpul! LA MULTI ANI draga noastra, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte de fericire si noroc! Multumim Doamne pentru minunea noastra!
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Laura25 spune:

La multi ani STEFAN DANIEL, ANA MARIA si ANDREEA !!
Sa cresteti mari, sa aveti o viata frumoasa si plina de iubire! 
truli-luli
multumim mult pentru aprecieri!
Cred ca trebuie sa precizez un pic procesul tehnologic, sa nu ramaneti cu impresia ca suntem chiar asa mari talente la picturi
Am gasit pe net ideea, am cautat poze adecvate, am dat cu var lavabil. Pt desene, am luat de la un depozit de materiale de constructii o bucata de PVC mural (e un fel de linoelu mai subtire si mai moale). Am scos la imprimanta pozele care ne-au interesat, am decupat apoi din PVC-ul ala contururile, obtinand sabloane. Am pus sablonul pe perete, am dat cu pensula cu var lavabil in gaura din sablon avand silueta dorita, apoi finisajele le-a facut sotul. La stelutze (primele desenate) s-a chinuit cu o pensula mica, inmuiata in var. Apoi a gasit markere cu vopsea si mers treaba mult mai usor. El a facut contururile, ochii, gurile. Sebi a fost mesterul, eu coordonatorul de proiect
(adica am dat indicatii, m-am dat cu parerea, am criticat, am laudat, si am dat o bere la final
).
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
andre_ea spune:
Laura, am vazut camera strumfilor. Foarte frumoasa! Ati facut o treaba excelenta. Mi-ai dat o idee extraordinara. Felicitari sotului!
Mari, felicitari Yasminei pentru progresele cu olita! Si Tudor face la olita daca il las dezbracat, dar de dezvatat de tot nu cred ca ma bag pana la anul.
Haideti sa va spun o faza cu Tudor ieri cand ne intorceam din parc: Era aproape noapte, el pe tricicleta. Il vad ca da cu spatele, apoi iar cu fata si apoi zice: " E Dodo pe jos", uitandu-se la umbra din fata lui. E un scump
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Albinutzza spune:
ANA sa fii sanatoasa sa ai parte de tot binele din lume si un buchet mare de la noi
si
de la Luca
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
lulu75 spune:
Laura, foarte draguta camera piticilor. Sa le dea Dumnezeu sa aiba numai bucurii in ea.
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
lulu75 spune:
De ziua lui Andrei, am fost 3 zile la Sinaia cu nasii. Pe langa cadourile pe care i le-au facut lui Andrei, au fost si aceste zile la Sinaia, cu tot ce a insemnat acest sejur. A fost foarte frumos. Andrei, pe langa faptul ca era extrem de fericit ca e in centrul atentiei, a dormit si a mancat foarte bine. Ne-a plimbat prin toata Sinaia, s-a jucat cu copiii, am colindat magazinele, cadouri, multi pupici, rasfat...
Dupa ce ne plimba pe toti de scotea sufletul din noi, urca foarte voios pe scarile hotelului ca sa ajungem la masa.
Hotelul a fost foarte curat si frumos. In plus mancarea a fost excelenta. Aveam bufet suedez la toate 3 mesele.
Hotelul se numeste New Montana. SUPER!!! Vi-l recomand din suflet. In plus aveau piscina si am mers in fiecare zi. Ceea ce mi-a placut foarte tare a fost ca aveau pt copii tot ceea ce le este necesar pt a folosi piscina.
Asa ca ne-am relaxat si in acelasi timp l-am sarbatorit si pe Andrei.
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Giana spune:
Salutare mamici de inimioare dragi...Cam liniste pe aici..chiar asa?Toata lumea e ocupata?Mi-e dor de voi si de discutziile noastre.
Va multzumesc pentru urarile facute pe data de 17 si urez si eu La multzi ani!!! tuturor copiilor care au implinit 2 ani si celor care urmeaza.
Noi am sarbatorit foarte frumos la un club de joaca. Au fost vre-o 10 copilasi si mai mititei...si mai mari dintre rude si prieteni. Dani a primit multe cadouri foarte frumoase de care s-a bucurat dar cel mai mult i-a placut tortul.
Am pus si cateva poze noi.Daca doritzi...vizionare placuta!
www.gianadedu.shutterfly.com/action/pictures?ap=&a=67b0de21b3560bfa2508&pg=0" target="_blank"> Album Dani.
www.gianadedu.shutterfly.com/action/pictures?a=67b0de21b3560be5a427" target="_blank"> Album Luca
www.gianadedu.shutterfly.com/action/pictures?a=67b0de21b3560bf02502" target="_blank">Album Dani si Luca impreuna
delia grozav spune:
Oare se vad pozele?
http://http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp]Poze[/url]
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni