Miresele anului 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

weekend placut la toate!!!
si racoros!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ce fac pupezele mele frumoase?

Bucurestiu' e in flacari....si eu la fel ...Doamne, ce e aici...groaza, nu alta.....vreau inapoi!!!!

despre saptamana de concediu...ce sa va spun..super...ma inscriu si eu pe lista celor carora le-a placut la mare in Ro ...si tin cu dintii de turismul nostru...vreau sa cred ca va fi si la noi odata..."ca la ei"...
am stat la hotel Decebal, in Neptun...din ce am auzit, ar fi cel mai frumos, la ora actuala dintre cele de "varsta" lui (nu punem la socoteala cele nou construite, cateva)....mobila noua, AC, minibar cu de toate in el, piscina, asternuturi super ok (nu din alea patate sau cusute )....femeia venea zilnic la schimbat prosoape si aspirator..miros de nou (nu mucegai sau umezeala..)...ce mai, a fost ok cazarea!
acum, la capitolul papa....in Neptun chiar ai de unde sa alegi.....cele mai tari sunt terasa Mediteraneo (preturi chiar ok si papa bun - au un pui cu smantana si ciuperci, oana.....de mori mancand!! ), restaurant Ancuta (preturi acceptabile in raport cu calitatea & cantitatea), terasa Antik (o terasa cam de fitze,dar, pt o masa, de curiozitate, merge ). Mai sunt apoi 2 terase cu antren...vin diversi si canta - terasele Rosemarie (la care am si papat) si Caraiman (aci nush, ca nu am fo')...terasa Km 0 (la care am fo' acu' 2 ani si ne-am lecuit....apoi inca o terasa vizavi de Ancuta, unde se mananca bine, insa au f. mari probleme cu onorarea comenzilor, iar aptronu' este cam negricios....si cam plin de el...ma rog...si bineinteles, nu putea sa lipseasca Spring Time ..iar in rest...mai sunt terasuci mai mici, dar...care nu prea ne-au facut cu ochiul...
vreme super, apa calda...oamenii incep sa se civilizeze si sa arunce mizeria acolo unde trebuie ......si, dupa cum spuneam...mai vreau!

revenind la voi...imi pare tare rau pentru necazurile patite si sper ca ele sa nu va demoralizeze, ci sa va dea forta sa treceti mai departe!

pup si ne revedem online de luni incolo! [puip]

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

'Neata! e gata! Ce vreme de stat in casa ca e asa de innorat si racoare si pe langa asta mai e si luni. Mai am azi si maine si gata! O sa fiu oficial in concediu!!!!
Kreliutz bine-ai venit, vad ca ti-a priit pe unde ai umblat, ma bucur ca te-ai simtit bine. Te-ai bronzat? Poze ne dai?
Gio tu ce mai faci?
Aly pana cand ai suspendat carnetul?
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
Kitzy merci de cafea. Prinde tare bine mai ales ca mi-am inceput 'bine' ziua: mi-am uitat cheile de la birou la birou si normal ca n-am avut cu ce intra azi dimineata, am stat aproape 40 de minute la usa pana a venit primul coleg la servici sa deschida usa. Culmea ca pana acum totdeauna era cineva de la 8... Azi e prima zi in care n-am ce cauta la volan... cu tot cu azi 30 de zile. Dupa calculele mele in 29 august ar trebui sa mi-l dea inapoi. O sa-l trimit oricum pe sotz sa se interesez exact, macar atat sa faca.
Kreliutz foarte fain ca a fost bine si v-ati distrat, si eu as mai vrea si de cand m-am intors fac propaganda la litoralul romanesc.

O saptamana frumoasa si usoara!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Aly pe cand te-ai invatat cat de cat sa iesi cu masina, stai pe tusa. Lasa ca 30 de zile o sa treaca repede, nu-l mai asculta pe sotz cand esti la volan, mai ales ca esti patita deja. Te duci cum stii tu ca e bine si asa n-ai surprize. Bine ca nu e mai rau.
Restul fetelor lipsesc de la cafea?

Mergi la inceput

Kitzy asta e. De ascultat o sa-l ascult, dar nu cand ma indeamna sa incalc regulile. De ciuda iti dai seama ca mi-e, abia ce mai scapasem de emotii si ma obisnuisem la volan, ti-i clar ca o iau de la capat. Culmea e ca dupa drumurile in exterior facute cu mine la volan mi-a spus ca ar merge cu mine oriunde, ca sunt un sofer bun si conduc bine si prudent. Ca mai am mici scapari (inca nu urmaresc suficient de mult traficul din spate) normale pentru inceput, dar ca merg bine. Asta e, invatatura de minte.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia ma bucur ca a fost misto la mare si v-ati distrat.
Kitzy, Aly .

Noi am fost duminica la strand la unguri, la Gyula.
am plecat ieri dim., e cam departe 160 km, am facut 2 ore jumate, am stat 30 min. la intrare in strand la coada....dar acolo a fost tare misto.
- Sunt 6 bazine termale, am vrut sa intru cu marco dar nu m-au lasat. asa ca am stat 10 min. singurica, doamne ce placut a fost.
- sunt 3 bazinutze pt copii, unul pt. bb asa ca marco, si 2 pana in 5 ani. adultii nu prea au voie in ele, doar pe margine, sau numai cu picioarele. Clau a intrat cu marco si in cel de 5 ani, de l-a dus la toate stropitoarele alea, vroia si pe tobogan, dar erau mari pt. el.
in cel mic de tot era un tobogan, asa ca tot acolo a stat. in jurul bazinelor mai sunt cateva oaze cu apa mai adanca, adica pana la gat la Marco unde mai innotau copii.
- este un bazin mare, care face valuri. acolo am intrat si s-a distrat de numa marco, urla cand vedea valurile, de placere binenteles.
- mai era unul cu tobogane de adulti, unul pt. innotatori (cu culoare), unul acoperit.
- sali de tratamente si masaje.
Totul e misto acolo, curat, apa e calda in bazine, de la 30-35 grade.
Multa verdeatza si terase cu mancare ieftina si buna.
Marco a mancat putin peste si cartofi pai. In rest nimic.
Ne-am uitat si de cazare, sunt o groaza de case particulare/pensiuni super misto. am luat ceva numere, punem un prieten sa sune sa vedem, caci vrem sa mergem peste 2 sapt. de vinerea-duminica.
am vb. cu o tanti si ne-a zis ca e 230 forintzi/noapte de pers. Cred ca nu am inteles bine, nu are cum sa fie 1 euro. cu toate ca, Clau i-a pus cifra pe tel. si ea a afirmat. si sa fie 2300 forintzi, sunt 10 euro, nu e mult chiar deloc, si cum se vedea de din-afara era super faina vilutza si curata.

Ma gandeam chiar sa merg o sapt. cu marco, dar singura cu el.....ma gandeam s-o iau pe mama, dar nu poate iesi cu Dani din tara, caci e in plasament.

Imediat plec de-acasa sa-mi depun actele pt. noul permis auto, ar fi cazul sa-l schimb, e pe numele de fata si nu am de gand sa mi-l suspende vreun politist.
si la ora 12 sunt programata la coafor, sa vedem ce iese, m-ar tenta ceva nou, mai scurt, dar mi-e cam groaza.

poze mai tarziu.
va si o sapt. buna va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Gio mi-ai facut pofta de o baie
Dupa cate am citit, e super fain acolo poate o sa ajungem si noi odata pe acolo, abia astept sa pui poze sa vad si eu cu ochii mei cum e.
Si eu vreau sa ma tund saptamana viitoare pt ca imi pica tare parul si vreau sa fac si o schimbare si il tund mai scurt. Si mie mi-e groaza, dar sper sa iasa bine tunsoarea. Acuma il am pana peste umeri dar vreau sa tai din el vreo 3-4 degete si sa mi-l indrept un pic, ca acuma mi-i inscarit cam tare si cum n-am fost demult la tuns....arata ca niste latze
Sunt curioasa cum iti iese tunsoarea, sa ne spui si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

I'm back!

acasa, a fost super!!! am papat doar porumb fiertsalata de vinete pepene si cirba de fasole cu ciolan afumat
...dar azi dimineata trezirea la 4,30 a fost crunta...la 6 eram in aeroport...si la 11 am aterizat aici unde sunt nici mai mult nici mai putin de 15 grade!!!
Vreau inapoiiii

Gio...am auzit si eu de strandurile alea ca sunt foarte misto
Kitzy, ce sa mai doamna...de poimaine esti in concediu!pana vine concediul meu mai curge multa apa pe Somes...
Aly...ti-am mai zis, timpul trece repede...si lasa-ma sa te incurajez, acum nu o sa ai emotiile de la inceput ...acu de bine de rau ai mai condus si nu incepi chiar de la 0 ...io am toata increderea!
Kreliutz...ma bucur ca a fost frumos, ca v-ati simtit bine...si ma bucur sa aud ca se cizeleaza lumea, ca la noi asta e baiu...locuri frumoase avem da tot noi oamenii le stricam...

...am si vorbit cu Marius care nu e prea incantat de idee, dar pana la urma il conving eu, ca in cazul in care nu ne raman bani de Turcia sa mergem la inceputul lui septembrie la Mamaia...sper sa fie si vremea frumoasa.
Oricum daca ne arati si cateva poze, cred ca ne dai gata pe toate!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Gio si eu. Fain de tot ca v-ati distrat. Noi am avut un weekend super naspa, sotzul din dotare a fost de serviciu, dar au avut ceva echipa de fotbal cazata si mult mai nasol ca de obicei, ca mergea dimineata si venea pe la 2-3 si gata, acum a venit, a mancat de pranz si iar s-a dus, sambata a venit la 9 jumate seara, asa ca am fost si eu de serviciu la cratita si la mop si aspirator, duminica idem, doar ca a venit un pic mai devreme si eu am facut doar papa. Naspa oricum. L-a apucat si dorul de duca, dar weekend-ul viitor nu putem merge nicaieri, ca eu sunt in 'acea perioada a lunii' .
Cu carnetul, au introdus astia modificari la codul rutier si nu te mai amendeaza daca nu corespund datele din buletin cu cele de pe carnet. Dar nu-i o idee rea sa ti-l schimbi, ca daca il schimbi in termenul de valabilitate nici nu-ti trebuie analize si iti si prelungeste valabilitatea inca 10 ani.
Bafta cu freza! Sunteti curajoase si tu si Kitzy eu cu chiu cu vai am ajuns sa ma tund (si tot lung) si de fiecare data cand merg la taiat de varfuri comentez sa nu-mi taie prea mult.

Onutz bine ai revenit (desi stiu ca ai fi vrut sa fii tot acasa). Ai avut vreme buna? Ca la capitolul papa vad ca te-ai rasfatat din greu . Cat despre marea noastra... am povestit si cu frate-meu, proaspat intors din luna de miere din Corfu, mi-a spus clar ca ai nostri sunt mai cizelati si mai civilizati si ca grecii tot balcanici raman si ai nostri o sa le-o ia inainte. ( eu zic acuma de ei ca un coleg de-al meu, si dupa ce le-am povestit ca a fost fain la mare si s-au schimbat lucrurile, tot sustinea ca mai bine mergeam in Grecia, ca era mult mai bine). Cu siguranta ca nu-s aceleasi servicii ca in Turcia, dar noi am dat pe concediu undeva pe la 1600-1700 de lei (amandoi, incluzand cazare, benzina de drum Cluj-Constanta dus-intors si plimbari gramada prin Constanta si statiuni, si papica fara rabat - am papat ce si unde ne-a placut), de banii astia nu stiu unde puteam merge afara la mare in conditiile in care am stat la noi.
merci mult de incurajari. Deja mi-e dor sa conduc (ieri am sperat ca mergem pe la socrii, dar cum a venit sotzul asa tarziu acasa, nici gand) si azi a trebuit sa vina el sa ma duca urgent undeva si sa stea dupa mine...

Mergi la inceput