Miresele anului 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Vorbiti de papica romaneasca .
Aly ghiveciul e asa de simplu de facut....si de bun.
astept sa se termine snitelele si fac si eu unghiveci, ca mi-a mai zis ieri cineva si mi-a facut pofta.
m-am dus dupa marco, la o intersectie semaforizata, s-au tamponat 4.
cand ne-am intors, la alta semaforizata, un tir a intrat intr-un taxi. i-a facut zob masina pe o parte, am vazut si un tip ranit la mana. sunt nebuni astia fetelor, mi-e tot mai groaza parca.
merg sa vad de strumf, poate pot spala vasele si sa dau cu mopul.
, pe maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
kitzy spune:
Mi-ati facut o pofta cum vb de mancare.....inafara de ciuperci..bleah!
Acuma am venit de la ai mei, dimineata am fost la servici, maine o sa fie nebunia de pe lume la lucru, cu groaza ma gandesc ca trebuie sa merg
Da vine weekendul...si trebuie sa ma apuc de robotit, mai am niste muraturi de anul trecut in butoi si trebuie sa fac curat pe acolo ca imediat le punem pe cele de anul asta. Am vazut ca au niste preturi, de te speriidar asta este, le luam cu cat is ca la seceta asta sigur nu scade pretul. Sapt viitoare cred ca pun si vinetele pe iarna ca dupa-aia is plecata si nu mai am cand.
Fetelor, dimineata mi-au inghetat picioarele de frig, au fost 12-13 grade si am zgribulit pana la servici, ma enerveza vremea asta. E bine ca s-a mai racorit, dar dimineata e rece si la amiaz nu stii pe unde sa te ascunzi de soare. Si mai imi este si un somn....cred ca e tot de la vreme.
ooana spune:
Gio, pe cuvant ca au innebunit toti...te omoara de viu pe strada, degeaba esti tu corect si atent...ca acu trebuie sa fi mai atent la ceilalti decat la ce faci tu.
Fetelor eu va urez un weekend placut si ne auzit saptamana viitoare!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alynutza spune:
Neatza!
Mai, ce buna e de vineri! Sper sa pot dormi un pic mai mult maine si poimaine, ca tot chiauna de somn am fost zilele astea.
Gio ai dreptate, sunt multi nebuni in trafic. Culmea cum pe multi dintre ei nu-i vede politia ce fac. Cu taximetristul nu ma mir, ca astia sunt kamikaze de-a dreptul.
Kitzy aia zic si eu, prea s-a racit dimineata... un pic cam prea repede.
Cat despre mancare, ghiveciul nu-mi place si gata. Asta e.
Duminica imi expira dovada... asa mi-am pierdut orice pofta de a conduce... si parca pe masura ce se apropie perioada de pauza ma gandesc tot mai des la ce s-a intamplat si ma tot intristez...
ooana spune:
uff Aly...m-ai luat-o inainte si azi...ca vroiam sa intru sa va dau eu cafeaua inainte sa plec la aeroport!
Merci de cafea si...
... la fetite!
P.S. Nu fi suparici, o sa vezi ca timpul trece foarte repede
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alynutza spune:
Onutza drum bun spre casa! Si sa ai o vreme superba si calda asa cum ti-ai dorit (mie tocmai ce mi-a disparut si ploaia de duminica din prognoza ) .
Giova spune:
Aly lasa ca trec si zilele astea si vei avea iar carnet. fruntea sus!!
Oana zbor usor si vreme frumoasa sa ai.
eu caut stranduri pe net la unguri. doamne ce faine sunt si mari.
poate mergem duminica, daca nu lucreaza Clau, poate plecam de sambata.
o zi scurta si frumoasa sa aveti.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Alynutza spune:
Gio fain de voi ca sunteti asa aproape de ei. Si noi ne gandim sa dam o fuga intr-un weekend prelungit in ceva statiune de-a lor cu ape termale de care toata lumea spune ca e de 10 ori mai tare ca Felixul.
Giova spune:
noi am fost anul trecut la Felix, dar am ramas dezamagita de stranduri, nu erau amenajate defel.
_
Alynutza spune:
Si noi am fost de cateva ori la Felix anul trecut (balaceala de-o zi), in afara de faptul ca au mai aparut niste hoteluri noi (cu scoruri pe masura) ai dreptate, strandurile n-au fost amenajate deloc. De aia vreau sa mergem la unguri.
Weekend fain si relaxant va doresc! Ne auzim luni!