Mi-a fugit copilul!
Raspunsuri - Pagina 28
Apostol Mariana spune:
Nu am cuvinte! Nu am vrut sa fie asa finalul!
Ce pot sa mai spun acum decat Dumnezeu sa-l odihneasca pe copilas si sa va dea putere sa mergeti mai departe!
Flower spune:
Nici eu nu am scris pana acum , dar am urmarit zi de zi subiectul , gandindu-ma ca se va intoarce asa cum a facut-o si altadata ! Acum cand am citit finalul acesta sfasietor , am gandit la fel ca alba ca zapada : sunteti siguri ca e el ? Mi-e sufletul greu ...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Sabina spune:
quote:
Originally posted by alba_ca_zapada
Of, Doamne! Ce-o fi fost in micul sufletel?
Si ce oare este in sufletul vostru?
Va doresc multa tarie sufleteasca sa puteti suporta aceasta durere care din pacate... nu va trece niciodata!
Poate ca nu este cazul sa intreb, insa tot nu imi vine sa cred acest final tragic, sunteti siguri ca este vorba de baietelul vostru?
S-au facut analizele medico-legale necesare?
cineva acolo sus, ne iubeste!
Si eu am avut aceeasi intrebare, insa n-am vrut sa torn gaz peste foc....
Sabina & Sofia Galagia
Garofitza spune:
Mi-a fost greu sa scriu si-mi este inca! Am urmarit subiectul zi de zi, si-am sperat numai bine!!!Ceea ce s-a intamplat e tragic si-a atins inimile tuturor.
Condoleante si putere!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Daria spune:
Am tot urmarit subiectul si m-am rugat sa se rezolve. Am ramas muta cind am citi ce s-a intimplat. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta durere si cu aceasta putere sa aveti credinta in continuare ca nu veti fi singuri niciodata.
petruta spune:
Nu pot sa cred ca este adevarat ! Sincere condoleantze !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
cristina78 spune:
Condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Imi pare tare rau, nu ma asteptam la un final nefericit.Sa va dea Dumnezeu putere sa puteti suporta durerea.
PITI spune:
NU CRED CA ,CUVINTELE AU O ALINARE ,DAR SA STII CA NE GANDIM LA TINE SI SPERAM CA SA POTI TRECE MAI USOR PESTE ACESTE MOMENTE DIFICILE ,SA TE GANDESTI CA NU ESTI SINGURA.IMI PARE SINCER EXTREM DE RAU !!D-ZEU SA-L AIBA IN GRIJA LUI !