Mi-a fugit copilul!
Raspunsuri - Pagina 27
alexxia spune:
sincere condoleante. Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea putere sa treceti peste nenorocirea ce sa abatut peste voi.
Alexia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
florina spune:
Nici eu nu ma pot opri din plans. Nici nu stiu ce ti-am putea spune. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si tot EL sa va readuca liniste in suflete.
Ai grija de tine si rezista pentru fetita ta.
Sincere condoleante
Florina
alba_ca_zapada spune:
Of, Doamne! Ce-o fi fost in micul sufletel?
Si ce oare este in sufletul vostru?
Va doresc multa tarie sufleteasca sa puteti suporta aceasta durere care din pacate... nu va trece niciodata!
Poate ca nu este cazul sa intreb, insa tot nu imi vine sa cred acest final tragic, sunteti siguri ca este vorba de baietelul vostru?
S-au facut analizele medico-legale necesare?
moto spune:
SINCERE CONDOLIANTE!!!! DOAMNE DE CE? NU AM CUVINTE,CUM S-A INTAMPLAT
STIE CINEVA MAI MULTE AMANUNTE ?Cristina draga o sa aprind o lumanare ptr. Alexandru . Delia .
Tango spune:
Sa-l ierte Dumnezeu si sa-l odihneasca in pace! Nu sunt cuvinte care sa va aline, numai Bunul Dumnezeu sa va fie alaturi si sa va ostoiasca durerea.
carmen spune:
Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti peste aceste momente.
Ne rugam pentru voi
carmen
palmyrah2002 spune:
CONDOLEANTE !!!
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca si voua sa va dea putere sa treceti peste asa un necaz de mare!!!Cristina si Mihnea
Danza spune:
Doamne Cristina, ce tragedie! Primul lucru pe care l-am facut cand am revenit din concediu a fost sa ma uit pe mesajul tau, sperand ca voi gasi undeva scris ca l-ai si gasit...
Ce nenorocire! Sincere condoleante. Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace, iar voua multa putere sa treceti peste aceasta tragedie.
Cu lacrimi in sulfet, Dana si Danut
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599