Apa noastra cea de toate zilele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si eu stau in Drumul Teberei, si ma confrunt cu aceeasi problema. Sunt zile cand apa este maro si pot sa o las sa curga si jumatate de ora ca degeaba. Cada ramane maronie si unsuroasa. De 4 ani de cand ne-am mutat aici, administratorul ne spune ca se tot lucreaza ptr. a se remedia situatia. Cum, inca nu stiu, ca nu se vede nimic, doar la intretinere, ca platim la apa de ne usuca.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la noi nu curge decat rar murdara, dar in schimb am impresia ca tot timpul miroase urat.
se pare ca ceea ce am invatat noi la scoala despre apa, ca este inodora,inclora si insipida nu mai este un adevar de muuult timp.

Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

de ce nu faceti o analiza a apei...uite aici ce zice apanova..

http://www.apabucur.ro/content.asp?section=1&menusID=58

"Pot chiar eu sa cer o analiza a apei?

Acum puteti sa va convingeti cu ochii dumneavoastra de calitatea apei potabile oferite de Apa Nova Bucuresti.
Achitând contravaloarea analizei la casieria de la sediul nostru central, pasii de urmat sunt:
- Primiti o copie dupa factura si chitanta, cu care mergeti la Laboratorul de Apa Potabila din strada Sinei 44, sector 5
- Primiti recipientul necesar analizei
- Se aduce proba de apa
- Se emite buletinul de analiza, pe care îl ridicati de la laborator
- Se efectueaza analizele fizico-chimice, bacteriologice si biologice solicitate
Laboratorul are în functiune un sistem de asigurare a calitatii apei care prevede marcarea, codificarea probei si apoi analiza. Procedura aferenta vizeaza eliminarea oricaror erori."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La mine nu curge apa murdara,cred ca sunt mai norocoasa!Da,daca este oprita,atunci cand ii da drumul vine ruginie,da altfel nu!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by Guestus

de ce nu faceti o analiza a apei...uite aici ce zice apanova..

http://www.apabucur.ro/content.asp?section=1&menusID=58

"Pot chiar eu sa cer o analiza a apei?

La mine au venit azi dimineata si au luat o mostra; n-au cerut niciun act, nimic.
Pe cat puneti pariu ca o sa iasa bune analizele?

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Ideea e ca tu trebuie sa stii ce model de apa primesti la robinet acasa...si daca se incadreaza in ce spun cei de la apanova. Sint laboratoare ce pot face analiza ...http://www.almaromed.ro/lucru/index.php

deci tu verifici ce apa primesti si daca nu se incadreaza impreuna cu cei din bloc mergeti la tribunal cu regia de apa...ce e asa greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Ideea e ca tu trebuie sa stii ce model de apa primesti la robinet acasa...si daca se incadreaza in ce spun cei de la apanova. Sint laboratoare ce pot face analiza ...http://www.almaromed.ro/lucru/index.php

deci tu verifici ce apa primesti si daca nu se incadreaza impreuna cu cei din bloc mergeti la tribunal cu regia de apa...ce e asa greu?

Vrei sa stii ce e asa greu? Faptul ca suntem singurii din bloc care se agita. Ceilalti...ori nu se spala si atunci nu-i deranjeaza, ori au filtre (ma indoiesc..), ori sunt mana in mana si murdaresc ei apa ca sa ne dea afara din bloc...

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Te pomenesti ca vrei sa schimbe tevile din Buc pentru cei 2-3 nemultumiti de calitatea apei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Chiar daca analizele ies proaste, Apa -Nova se va spala pe maini, pentru ca tevile sunt ale lor pana la intrarea in bloc (contorul principal), in rest sunt ale locatarilor, iar Apa Nova va motiva ca, desi ei dau apa curata, din cauza tevilor voastre aveti probleme. Daca mai stai si la un etaj superior, e clar!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan

"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Pai d"aia faci analiza apei...daca tu gasesti substanta hydroxylamine hydrochloride e clar ca nu vine de la butoiul cu apa al apeinova...ci de undeva dupa traseu...si trebuie sa actionezi la aia ce detin tevile.

Mergi la inceput