Apa noastra cea de toate zilele

Apa noastra cea de toate zilele | Autor: moniboni

Link direct la acest mesaj

Fetele, sunt disperata! Apa de la robinet este murdara!! In fiecare seara, cand tre' sa-i fac baie lui bebe: puf! Apa maronie, cu miros groaznic; si asta fara sa fi fost oprita. Pot sa o las sa curga si cate 30 de minute si tot degeaba.
Nu stiu unde sa ma adresez: celor de la Apa Nova direct?
Administratorul da din umeri si zice ca nu poate sa rezolve el problema. Asa o fi, nu zic...dar nu pot sa cred ca numai la mine e asa. Nu pot sa cred ca la ceilalti din bloc curge apa limpede, de izvor. Ma mir si ma minunez ca sunt singura care a inceput sa se agite.

mamica de rockerash

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Pune filtre...ca pana te certi cu Apa Nova si administratia, trece timpul si tot apa murdara folosesti...

Eu am pus filtre la toata apa( adica si la cea cu care ne spalam, nu numai la chiuvete).

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Sa stii ca asta o sa fac; i-am sunat pe cei de la Apa Nova si au zis ca o sa vina o echipa maine dimineata sa ia probe.
Dar dimineata apa este curata.

Si filtrele de unde le-ati luat si cat costa?

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Stai cumva in Colentina? Si la mine se intampla tot timpul; mai bine zis acum 2 ani, inainte sa plec din tara, tot asa a curs aproape o zi intreaga; am sunat la ApaNova, si au trimis imediat 2 inspectori la mine acasa, au spus ca nu e de la ei, e probabil pe undeva de pe teava si ca ei nu au ce face.
In fine a trecut, dar acum tocmai am fost in tara si am patit-o rau de tot: am bagat rufe albe la masina de spalat si le-am scos ruginii, am stricat o gramada de camasi, lenjerii si multe tricouri de a lui fi-miu, plus o bluza buna de a mea. Nu a mai iesit culoarea cu absolut nimic, nici macar cu clor! Imi venea sa mor nu alta; adm. a spus tot asa, ca ce sa faca el? Si au fost doua zile asa, dar nu consecutive; nici nu stiam la ce sa ma astept cand bagam la spalat; verificam apa din 5 in 5 minute!
Si eu m-am intrebat daca nu se mai sesiseaza nimeni altineva! Se pare ca nu! Probabil ca o sa punem si noi filtre cand ne intoarcem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by moniboni

Sa stii ca asta o sa fac; i-am sunat pe cei de la Apa Nova si au zis ca o sa vina o echipa maine dimineata sa ia probe.
Dar dimineata apa este curata.

Si filtrele de unde le-ati luat si cat costa?

mamica de rockerash

Noi le-am luat de aici: http://www.cv-water.ro/ro/index.php
Costul depinde de cate chestii iti pui..noi am pus destule: dedurizare, filtrare, dezinfectare cu ultraviolete...Noi stam la casa, am vrut sa fim siguri ca e totul in ordine...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Din pacate situatia este generala in toata tara.
Motivul o constituie reteaua de dsitributie foarte veche , uzata fizic si moral.
Ce folos daca ei respecta parametrii de calitate la iesire , dar noua ne ajunge o apa plina de poluanti?
In mod normal, ar trebui sa le " fortam" mana sa ne achite 1/2 factura de la achizitia filtrului sau macar cartusele utilizate sa fie platite de cei in cauza.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu stau pe Unirii si apa este la fel de nasoala.Deci peste tot este la fel.Instalatia nu este buna de nimic si veche,si nu s-a mai facut nici o modificare de atatia ani.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Eu stau in Balta Alba.

Cei de la Apa Nova au zis ca vin azi sa ia probe. Parca vad ca o sa fie totul in regula...

Victoria, multumesc frumos de info; o sa studiem si noi problema filtrelor.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu stau in Drumul Taberei si am aceeasi problema.
Totusi, in unele seri apa calda este curata, in altele este aproape maro. Poate imi explica si mie cineva: daca ar fi vorba de tevi, ar fi mereu maro, nu? Poate are legatura cu faptul ca stau la parter?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5

Eu stau in Drumul Taberei si am aceeasi problema.
Totusi, in unele seri apa calda este curata, in altele este aproape maro. Poate imi explica si mie cineva: daca ar fi vorba de tevi, ar fi mereu maro, nu? Poate are legatura cu faptul ca stau la parter?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Exact asta ziceam si eu: tevile sunt vechi numai intre anumite ore si in anumite zile...?
Eliza, eu stau la 9...la polul opus; si ne confruntam cu aceeasi problema.
Au venit acum cei de la Apa Nova sa ia probe; bineintels ca dimineata apa este curata...Si bineinteles ca cei de la Radet sunt de vina...

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

In ce sens sunt cei de la Radet de vina?

Acuma sa nu radeti dar eu mi-am imaginat urmatorul lucru: ca apa calda sta in niste recipiente ruginite, si atunci cand nivelul este foarte scazut, atunci apa este mai murdara pentru ca este plina de reziduurile de pe fundul recipientelor.
Aberez?

Mergi la inceput