Mastopexie (ridicarea sanilor)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Marilena, draga mea, ma intreb de multa vreme cum ai suportat operatia, daca a iesit bine, daca esti multumita, daca te-a ajutat noua greutate, ce faci acum dupa, etc.
Ma bucur ca esti bine si ca esti multumita, ti-a trebuit curaj pt o astfel de operatie si pt asta meriti sa te bucuri de noul look.
Te pup!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

off...uite de-asta mi-e mie frica nu cred ca am sa am curajul sa imi fac vreodata desi imi doresc
asa in sutien arata onorabil dar fara nimik mie nu-mi place...

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am vazut ca si dupa 6 luni raman citracile vizibile.Sotul cum a reactionat la ele?- daca nu sunt indiscreta.Si cu cat timp in urma ti-ai facut operatia?

Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Ile, nastere usoara, nu pricepeam ce e cu AMR-ul.....

Eu in prostia mea ma gandeam ca numai mie mi s-a intamplat chestia cu lasatul....mai am colege care au alaptat si sunt cool...ale mele s-au cam nasparlit, vorba ta, Monica-Elizabet...cu sutien (da sa fie cupele preformate!) mai arata cat de cat, dar unde-s vremurile cand nu purtam nika sub tricouri!!!???

Si eu m-am gandit la operatie, dar mi-e teama de dureri...sora unei colege tocmai si-a pus silicoane si zicea ulterior ca daca stia cum doare nu facea asta sub nici o forma...
La Brasov costa in jur de 2000E, parca.....te cam doare buzunarul...si in urmatorii 2-3 ani nici vorba de suma asta, ca imi trebuie masina si am rate la casa si copiii si scoala si na.....
Al meu sotz n-a zis nu dar nici nu cred ca ar fi incantat sa stau 2 luni ca o statuie muta de dureri.....

Ma mai gandesc...bafta celor care sunt 100% hotarate....

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

si eu vreau sa-mi ridic sanii,
am fost la Bacau(la "renumitul doctor")si a zis ca nu face ridicare de sani(mi-a zis ca daca am ce pune in sutie sa fiu sanatoasa), am sunat la Bucuresti si va pot spune ca operatia este intre 80milioane-140milioane(pentru ridicare),am sunat si la Cluj si acolo este intre 2500-3000euro(tot numai pentru ridicare),acum am gasit un doctor la Iasi despre care am citit si am auzit numai lucruri bune si am auzit ca nu are preturi exagerate(peste 1-2 saptamani vreau sa ma duc la consultaie,astept numai sa treaca putin caldurile astea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu v-as zice sa va potoliti...doar daca nu v-a intrat un fluturas in cap si nu-l mai puteti scoate decat cu briceagul.

Si eu am facut - chiar 2 operatii (prima nu a iesit). Mda, ce sa spun...e bine, desi era binisor si inainte (deh, gargauni de tinerica). Nu port sutien acum, am 75B...sau chiar C, depinde...

La orice operatie exista riscuri. Mai ales ca este vorba de ansestezie totala. De ce sa va supuneti unor riscuri daca nu este necesar?

Cicatricile - trec cu timpul - dar nu in 6 luni. Exista si o metoda de polishare a lor, deci pana la urma daca tineti mortis le scoateti.
daca ma intrebati, eu nu as mai face. dar depinde cat e problema reala la voi sau fitze, ca la mine.

Eu operatiile le-am facut acum 8, respectiv 6 ani - deci preturi sau alte detalii nu va mai sunt de folos.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Io as face de fitze clar!

Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)

Mergi la inceput