Mastopexie (ridicarea sanilor)

Pentru ca gravitatia nu era de ajuns, se pare ca si alaptatul are un efect nu tocmai flatant asupra formelor noastre. Vreau sa va intreb daca v-ati gandit la o asemenea interventie de ridicare a sanilor?
Daca da, aveti idee in ce consta si unde ar fi cel mai bine sa o facem?
Nuka si Mama la Nuka
Raspunsuri

monica-elizabet spune:
si eu as vrea dar mi-e frica si sa ma gandesc, sotzul meu zice ca nu e nevoie sa-mi bag mintile in cap dar eu asa simt...tare-as vrea sa fie din nou ca inainte de alaptat
am sa citesc cu interes subiectul poate raspund fete care deja au si-au facut...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

valipop spune:
Eu sunt hotarata sa-mi fac o astfel de operatie, am nascut in ianuarie 2007 si am alaptat la san 3 luni. Astept sa treaca un an de zile (si sa mai dau jos vreo 2-3 kg) sa obtin greutatea pe care o vreau si sa nu mai sufere corpul alte modificari.
Nu prea stiu detalii, decat ce am citit pe siturile unor cabinete din Buc. Cica se indeparteaza excesul de piele si tesut gras, se repozitioneaza areola si sfarcul (daca vrei areola mai mica - o micsoreaza), daca vrei poti sa-ti pui si implant. Spitalizarea e cam 5 zile - o sapt. Dupa care vii la control de cateva ori si porti un sutien/bustiera medicinala timp de 2-3 luni (nu sunt sigura). Singura chestie mai nasoala e ca raman niste urme destul de vizibile in forma de ancora de la areola in jos si pe sub san, dar am trecut de faza asta,nu conteaza, VREAU OPERATIE.
Am inteles ca ar fi ceva in jur de 2000E? - fara implant.
Poate e pe aici vreo fata mai informata.
poze

lilina spune:
si pe mine ma bate gandu'
am si o prietena doritoare si de la ea am auzit aceleasi lucruri ca si valipop
cica este un dr.din Bacau f.bun (ma interesez cum il cheama) dar ca ar avea cabinet si in Bucuresti, insa vine doar o zi pe saptamana si trebuie sa-ti faci programare cu mult timp inainte
plus ca te costa vreo o suta de euro consultatia !!!Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"

sofia_misicu spune:
uitandu-ma pe net am vazut ca sunt zeci de cabinete care fac aceasta procedura. Acum, banuiesc ca totul se reduce la reputatia doctorului si la pret. Eu una nu prea am incredere in doctori prea ocupati...
2000 de euro mi se par foarte mult...
Nuka si Mama la Nuka

madalina78 spune:
ha,ha,ha
ca altceva nu pot sa zic...din ce super sani aveam, cupa C, tapanosi, eu am ajuns sa port cupa E, tre sa ii ridic , sa ii arunc peste umar la dus,nici nu mai pot dormi pe burta!
da ,VREAU mult de tot operatie, aici e intre 2000$-8000$, nu stiu daca acoperit de asigurare, problema e ca la bebe nr.2 se fac la fel.
planul meu: dupa bebe nr.2 imi trag o pereche noua de sani
hai fetelor, nimeni nu si-a faut asa ceva?
Sebastian

ilenutza spune:
Deocamdata vad ca sunt numai doritoare!
si eu vreau dupa bb2 sa evaluez o astfel de posibilitate!
Ile 39+ si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 6 ZILE

gusta spune:
Buna
Eu am facut acum 7 saptamani o micsorare de sani cu ridicare cu tot.mi-au scot in jur de 2kg(piele si carne) in total,cicatrice ramane destul de mare ,sutien trebuie sa porti non-stop.
Trebuie sa fii tare cu nervi ca in momentul in care ai sa iti vezi urmele pe sani o sa ti se para bleah la inceput da cu timpul te inveti.
Daca aveti intrebari va raspund.
Marilena si Mara Augusta

J G spune:
Gusta, cicatricile raman vizibile? Sau le operezi dupa aceea?
Si eu vreau sa-mi fac operatie de micsorare si ridicare... dar sper fara cicatrici vizibile. E drept ca eu nu am de scos chiar 2 kg de material... chiar astept opinii.
Si mie mi se pare mult 2000E fara implant.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

ariana31 spune:
Si eu sunt interesata de chestia asta.
Deja nu ma mai suport dupa 2 copii alaptati si slabit dupa aia........
eu am o prietena care a facut ,dar + implant ;ce ma sperie pe mine este durerea de dupa operatie!
poate ne spune cineva cum a fost?!

gusta spune:
Ca sa va zic cum a fost la mine.
Aveam marimea 80g si acuma am un 75c sau d (depinde de firma care face sutienul).Operatia a durat 4 ore si jumatate.Nu am sa mint dar sunt dureri dupa operatia dar suportabile si cu medicamente trec.Am stat in spital vineri cand m-au operat si mi-au dat drumul acasa duminica seara.M-au impachetat ei dupa operatie intr-un corset special si sutien debea duminica mi-au pus(neaparat sa fie un sutien sport) si atunci mi-au scos si tuburile de dren.Am dormit numai pe spate vreao 4 saptamani dupa m-am putut intoarce pe laterale.Pe burta de dormit mai am de asteptat.Nu am voie sa ridic in continuare nimic,asa ca dupa operatie e bine sa aveti ajutor.
Cineva intreba de cicatrice nu o mai operez.SI asa rezultatul cum va ramane se va vedea peste 6 luni .
De pret nu va pot spune nimic ca mie mi-au platit asigurarea ca operatia a fost facuta pe motiv de sanatate.
Daca mai vreti sa aflati ceva si va pot fi folositoare intrebati si va raspund.
Vreau sa zic ca chiar daca am avut dureri s-a meritat si se si vede ca am mai multa incredere in mine.
Marilena si Mara Augusta