Am citit ca iaurtul care contine Lactobacilus Acidophillus ajuta la vindecarea candidozei. Pe etichetele iaurturilor nu am gasit vreo indicatie cu privire la acest bacil.
Rog persoanele ce stiu care sunt iaurturile ce contin Lactobacilus Acidophillus sa imi scrie denumirile lor.
Multumesc.
Sper sa nu se considere reclama.
Sigur iaurtul "Bifidus" de la Prodlacta si "Activia" de la Danone.
www.articoledepetrecere.ro
eu am avut probleme cu stomacul si am luat niste flacoane cu lactobacili vii.se gasesc in farmacie si se numeste "Ecoflorina".am vazut ca contine si acest bacil de care intrebi tu.
Cristina in asteptarea mormolocului
incearca si pliculetele de "biotics" si iaurturile "actimel"
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
La calivita gasesti 2 produse care contin Lactobacilus Acidophillus, si anume: AC-Zymes (Lactobacilus Acidophillus activi 2 miliarde) si Acidophilus with Psyllium (Lactobacilus Acidophillus activi 2 miliarde + Mucilagiu din seminte de Plantago ovata 100 mg).
Eu nu pot manca iaurt si din aceasta cauza recurg la pastilute. Am cautat pe net si singura firma unde am gasit produsul a fost calivita. Eu iau in fiecare zi cate o pastiluta de AC-Zymes si pot spune ca ma simt foarte bine la stomacel. Am luat si multe antibiotice si nu am facut candidoza.
Mult Succes!