Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (205)
Raspunsuri - Pagina 14
Biancas spune:
Ingrid, multumesc. Si finul meu cel mic e dependent de maica-sa, cand il iau in brate striga mama-mama ca l-am luat de langa ea. Ce sa-i faci..copii si copii. Dani e tati-dependent si mai nou plange si dupa mine. Dar cand pleaca Nelu din casa trebuie sa o faca pe ascuns ca incepe sa planga instant cand ol vede ca isi ia blugii pe el
.
March, nastere ushoara si bebe sanatos
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bombonicaaaa spune:
Ciao feteleor !
Ce bine de voi ca va intalnitzi
la mine nu vine nimeni? ![]()
Ursulina super dulce Raisa
cat despre strungareata eu zic sa nu-ti faci griji inca , si eu am avut cand eram mica iar acum nici urma de ea,a disparut dupa ce mi-am schimbat dintzii .
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
De Bumbita ce mai stiti? Nu a mai intrat de foarte mult timp pe net... Eu am dat o strigara ca eram curioasa daca au luat bilete la mare dar nimic...
Oare Azaz a scapat de furnici? 
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ingrid S spune:
WOW....Daniela...

Doamne ajuta, sa aiba o nastere cat mai usoara si sa o vedem cat mai repede cu baietelul in brate
!
Ursulik, Bianca, Moni, Pufu, Anasol si Ali..faceti voi galerie..
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ursoaica spune:
Mai fetelor dar cine o fi ramas cu Ioana???

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Biancas spune:
Eu stiam ca March in august trebuia sa nasca....cine stie ce s-a intampat..vrea bebe sa vada mai repede lumina . Dupa March urmeaza Bumbitza prin sept parca.
Bianca
szaboali spune:
No, bine ca am vazut ca ati fost si prin strainateturi in concedii care mai decare pe alte coclauri
...ati facut si conta
in liceu si mie mi-a placut conta...acum sunt pe spate
.
Noi azi am fost plecate toata ziua de acasa la mami
si am fost pe la Real la mici cumparaturi...si cam atat.
Azi am facut o boacana

...datorita Iarinei
ca ea a cerut...dar sigur nu se mai intampla...azi i-a trebuit toata ziua sa pape paine unsa cu crema de unt
si a bagat 5 felii unse, 3 pe la ora 12 si 2 pe la 6 si intre astea a mai bagat si un boloc de supica de dovlecel in care i-a mai bagat mami inca 2 felii de paine

...sper sa nu pateasca nimic ca a papat atata paine astazi
...nu a mancat in toata viata ei atata paine daca ar fi sa o adun toata .
Stiu ca sunteti unele care 
...dar asta e...
Ursulina
la frumusetea Raisa, acum ma uit la poze si filmulete.
Ingrid si pe papusica Diana am vazut-o cum leagana ea bobica
, arata cotul si genunchiul...fain, noi inca nu stim de astea![]()
Mirela pai da papa Iarina de pe la 8 luni sarmale, dar fii sigura ca nu am stiut atunci repede ca mami a facut probeala si numai dupa un timp mi-a zis sa ii dau si am zis ca nu...la care ea mi-a zis ....oooooo pai a mancat si mai demult ca i-am dat eu
...dar in schimb varza nu i-am dat decat de acum 2 saptamani.
la Dani.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic
...dar imi aduc eu aminte...acum ma bag la vazut pozici si filmulete ca nu am prea apucat ieri sa vad.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Biancas spune:
Mai Ali,...sa ii fie de bine mancarica Iarinei
. Bine ca mananca nu ca altii. Cum vine aia crema de unt? Unt simplu sau ceva unt facut de vreo firma?
Bianca
Biancas spune:
Moni cu cine te conversezi pe mess de nu mai scrii nimic aici? 
Ursu, nu mairetin cine zicea dar Ioana a ramas cu tatal ei , eu am inteles ca a ajuns acasa ca urma sa vina.
Bianca
Bombonicaaaa spune:
Daniela nastere usoara si un bebe sanatos ,sa treceti cu bine peste asta , facem galerie si suntem alaturi de tine !

Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL