Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (205)
Raspunsuri - Pagina 14
Biancas spune:
Ingrid, multumesc. Si finul meu cel mic e dependent de maica-sa, cand il iau in brate striga mama-mama ca l-am luat de langa ea. Ce sa-i faci..copii si copii. Dani e tati-dependent si mai nou plange si dupa mine. Dar cand pleaca Nelu din casa trebuie sa o faca pe ascuns ca incepe sa planga instant cand ol vede ca isi ia blugii pe el .
March, nastere ushoara si bebe sanatos.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bombonicaaaa spune:
Ciao feteleor !
Ce bine de voi ca va intalnitzi la mine nu vine nimeni?
Ursulina super dulce Raisa cat despre strungareata eu zic sa nu-ti faci griji inca , si eu am avut cand eram mica iar acum nici urma de ea,a disparut dupa ce mi-am schimbat dintzii .
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
De Bumbita ce mai stiti? Nu a mai intrat de foarte mult timp pe net... Eu am dat o strigara ca eram curioasa daca au luat bilete la mare dar nimic...
Oare Azaz a scapat de furnici?
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Ingrid S spune:
WOW....Daniela...
Doamne ajuta, sa aiba o nastere cat mai usoara si sa o vedem cat mai repede cu baietelul in brate !
Ursulik, Bianca, Moni, Pufu, Anasol si Ali..faceti voi galerie..
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ursoaica spune:
Mai fetelor dar cine o fi ramas cu Ioana???
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Biancas spune:
Eu stiam ca March in august trebuia sa nasca....cine stie ce s-a intampat..vrea bebe sa vada mai repede lumina . Dupa March urmeaza Bumbitza prin sept parca.
szaboali spune:
No, bine ca am vazut ca ati fost si prin strainateturi in concedii care mai decare pe alte coclauri...ati facut si conta in liceu si mie mi-a placut conta...acum sunt pe spate.
Noi azi am fost plecate toata ziua de acasa la mami si am fost pe la Real la mici cumparaturi...si cam atat.
Azi am facut o boacana...datorita Iarinei ca ea a cerut...dar sigur nu se mai intampla...azi i-a trebuit toata ziua sa pape paine unsa cu crema de unt si a bagat 5 felii unse, 3 pe la ora 12 si 2 pe la 6 si intre astea a mai bagat si un boloc de supica de dovlecel in care i-a mai bagat mami inca 2 felii de paine...sper sa nu pateasca nimic ca a papat atata paine astazi...nu a mancat in toata viata ei atata paine daca ar fi sa o adun toata .
Stiu ca sunteti unele care ...dar asta e...
Ursulina la frumusetea Raisa, acum ma uit la poze si filmulete.
Ingrid si pe papusica Diana am vazut-o cum leagana ea bobica, arata cotul si genunchiul...fain, noi inca nu stim de astea
Mirela pai da papa Iarina de pe la 8 luni sarmale, dar fii sigura ca nu am stiut atunci repede ca mami a facut probeala si numai dupa un timp mi-a zis sa ii dau si am zis ca nu...la care ea mi-a zis ....oooooo pai a mancat si mai demult ca i-am dat eu...dar in schimb varza nu i-am dat decat de acum 2 saptamani. la Dani.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...dar imi aduc eu aminte...acum ma bag la vazut pozici si filmulete ca nu am prea apucat ieri sa vad.
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Biancas spune:
Mai Ali,...sa ii fie de bine mancarica Iarinei . Bine ca mananca nu ca altii. Cum vine aia crema de unt? Unt simplu sau ceva unt facut de vreo firma?
Biancas spune:
Moni cu cine te conversezi pe mess de nu mai scrii nimic aici?
Ursu, nu mairetin cine zicea dar Ioana a ramas cu tatal ei , eu am inteles ca a ajuns acasa ca urma sa vina.
Bombonicaaaa spune:
Daniela nastere usoara si un bebe sanatos ,sa treceti cu bine peste asta , facem galerie si suntem alaturi de tine !
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL