Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (205)
Raspunsuri - Pagina 13
Biancas spune:
Ursu...ce nu suporti se pare ca aia ai parte. Nici eu nu suport oamenii pisicosi si care vor sa iti intre sub piele si te dragalesc si uite..am un exemplar viu in casa..pe Sandra. cu toate vanzatoarele e prietena, ea e serus cu ele, eu buna ziua, la camin nu a avut probleme toate educatoarele o iubeau, cand se trezea ii faceau si parul, o dragaleau... Cu invatatorul nu ii tine, mi-a spus ca a incercat dar...nu merge la el. Asha e firea ei ce sa fac...E tare iubareatza fata asta a mea...toata ziua ne iubim si ne pupam.
Cat despre Raisa...nu ai de unde sa stii ce va fi. De ce ti-e frica nu scapi...uite-te la mine
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Moni...pai eu cobor la vale din 25 pana in 30 iulie sa mai cobor o data? Cand mergi exact? In ce data la munte?
A ca am uitat...cobor in "orasul" Valea Prahovei
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Pai Sandra e zodia rac mai
Baiii ... nici io nu suportam mustaciosii si Ghitza avea un mustazoi ... ca un tzigan unguresc arata Si-a dat-o jos cu 2 saptamani inainte de nunta doar!!!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
pufumic spune:
Lumeeee! Naste March. I s-a rupt apa, a taiat-o spre spital.
Hai, cuscra! Nu gasesc iconurile alea cu pompoane, dar considerati ca le-am pus.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
Ursoaica spune:
Pai Bianca sincer ... mai bine ca nu ia mers cu invatatorul ... saracul nu vrea probleme, este mai bine asa, la distanta.
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
aici sunt!
Hai Danielaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
Biancas spune:
Si Nelu se mai prosteste si isi lasa cioc in concediu dar mie nu imi place....cateodata isi lasa mustazta si arata ca avea trei peri acolo...ii ziceam mustacioara lui..pana corbului si ma intepa cu ea. Eu sunt obisnuita sa fie tot timpul barberit si fresh ca la lucru asha merge si cand e in concediu isi lasa cioc.
Eu prind cand merg la munte in 25-26 Iulie - Targul de Vara de la Moeciu. Alti bani alta distractie
Ingrid, ce mai zici tu?
Ali...
Ursoaica spune:
URAAA!!! HAI MARCH NASTERE USOARA!!!!!!!!!
Mai dar ea acum trebuia sa nasca?
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Vazut niste filme si poze (Raisa, David si Diana), restul recuperam incet-incet. Oricum, m-am distrat la toti trei .
Moni, ce sa zic? Noutati? De unde atata? M-am convins definitiv ca e mamo-dependenta..am trimis-o azi in parc cu soacra-mea si vine dupa jumatate de ora (ma mir ca a rezistat atat) plangand, o auzeam de la colt..mama-mama...mi-a zis socrella ca nu se juca deloc in parc, ce tobogane si leagane si alte minuni, ea vroia la mama.
Am pus-o original.
Asta seara, la nani, se tot flendura prin pat, maraita si nedormita, iata care e metoda mea de adormire a copilului: ii suflu incet in fatza..si ii zic in soapta..sssst, vine vantul!
Mama, ce se calmeaza si adoarme instant, n-am mai vazut asa ceva! Dar o folosesc foarte rar.
Si atat despre Diana. Ma duc la nani, dar am intrat sa-i urez Biancai concediu placut si sa va simtiti super!
Noapte buna si la toate fetele!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ursoaica spune:
Anasebe imi cer iertare ... iti urezz cu intarziere LA MULTI ANI!!!