Atentie pericol pentru copii 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Azi am citit continuarea articolului cu pricina. Casuta respectiva are toate autorizatiile posibile, inclusiv de la Protectia Consumatorului!!!!!!!! Au inchis-o doar pana la obtinerea ultimei autorizatii de la Primarie. Oare suntem noi "dusi", iar restul sunt intregi? Cum oare au obtinut toate autorizatiile? Ce regulamente exista? Nu mai pun intrebarea cum i-au dat drumul inainte, dar iata ca si dupa un scandal, merg mai departe. Exagerez eu? Ar trebui sa nu fiu scandalizata? Adevarul este ca poate ar trebui sa nu-mi pese. Oricum nu duceam fetele la Mc Donald´s... Dar tot ma apuca furia numai din principiu, pentru ca stiu ca nu e un loc sigur si ca nimeni nu face nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

Salut la toata lumea!!!e prima data cand scriu la D.C.,dar nu m-am putut abtine!!.noi locuim in US de 5 ani si ceva,iar ale noastre pitice sunt terminate dupa MC D.avem unul la 5 min. de noi.ele deja au invatat poezia:parc si MC D.!!!.e placerea lor cea mai mare!!poate ca multi ii invinuiesc pe americani ca au adus toate porcariile lor in romania,dar lucrurile nu sunt chiar asa.pot sa spun ca nu se compara!!am fost anul trecut in Romania(Bucuresti,ca de acolo suntem!!) si am fost destul de dezamagita(inainte mergeam cu prietenii destul de des la MC D de la UNIREA):aglomeratie de numai,preturi de te doare capul si servicii de 2 lei(de-aia vechi,ca astia noi au mai multa valoare,cica!!)
revenind la subiect,cum spuneam mergem destul de des la MC D.,dar nu le cumpar la pitice decat jucaria de la happy meal(ceea ce in rom. nu se practica!!),le iau doar o portie mica de cartofi prajiti,pe care o mananca amandoua,de baut suc de mere pt. ele,iar pt mine o cafea si o salata mica(au bagat astia de cateva luni "side salad" care e ff simpla ,deci calorii reduse!!!).cam atat!!!aaa si sa nu uit,evitam MC D-urile care au loc de joaca!!!!!am fost doar 1 data si nu mai imi trebuie!!!ori mancam ,ori ne fataim de la masa la locul de joaca!!(mi-am facut un car de nervi atunci si mi-am promis ca nu le mai duc la d-astea cu loc de joaca!!)lasa ca noi n-am avut MC D.cu loc de joaca si n-am mai patit nimic!!eram asa fericiti cand,mici fiind,ne scoteau parintii la cofetarie!!

Mergi la inceput