*** LA REDOUTE (35)***
Raspunsuri - Pagina 4
aissa spune:
Eu il am salvat in calculator, da-mi un PM cu o adresa de mail si iti trimit eu formularul.
Bulgaria, 2007
addya spune:
fetelor, mai are cineva comenzi din 28 nesosite???
poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
croco21 spune:
E un set de 6 canite colorate (nu sunt rosii) puse una peste alta intr-un suport metalic - e haios setul dar canile sunt micute
quote:
Originally posted by CamiSol
Intrebare intrebatoare : Ce reprezinta cadoul mugs rouge ???
Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Croco
Bratu Monica spune:
Multumesc mult!
Am primit formularul am sa fac si eu cererea.
Am vazut pozele din Bulgaria.ai o papusa de fata,dar ce-a patit la manuta dreapta?
Noi nu am fost in Bulgaria niciodata ,dar din ozele tale vad ca este foarte frumos si anul viitor cred ca mergem si noi acolo.
Multumesc inca odata si pupa din partea mea pe micuta Ale.
Monikka
aissa spune:
La manuta a testat temperatura apei de la dozator. La terasa hotelului erau dozatoare din alea tip Cumpana cu apa calda si rece, taica-su i-a pus putina apa calda peste suc sa-l incalzeasca si ea a bagat mana imediat in urma lui ca e maimuta si imita orice gest. Cand am iesit din restaurant cu mancarea am zis ca mor, ea urla, lumea stransa...abia venisem de o ora ne cazasem. Bineinteles ca nu aveam nimic de arsuri la noi dar m-am descurcat loco. Acum e deja mai bine, s-a cojit, e o diferenta de culoare ca pielea ramasa e alb-rozalie dar nu cred ca ii va ramane vreun semn. Iar despre Bulgaria numai de bine, mi-a placut mult, alt stil, alta servire, alta mentalitate. Chiar azi spuneam colegelor ca mi-am cumparat un maieu care costa 14,9 leva, am dat 20 si ma asteptam sa primesc rest 5 ca la noi. Ei bine nu, mi-a dat rest 5,1. Si aveam o groaza de maruntis, intr-o seara sotul meu i-a cumparat ou de ciocolata lui Ale de la magazin si aduna maruntul, mie mi-a fost rusine si i-am zis sa dea din aia mari dar vanzatorul a zis nu, sa ii dam maruntis. Am platit ceva de genul 2,22 numai in monezi mici de 10, 20 si 1 cred...fara sa comenteze careva. La noi iti dau cu ei in cap... Am dat eu unuia de mi-a spalat parbrizul cateva fise de o mie (10 bani, cat inseamna acum??) si mi i-a azvarlit langa masina ca ce sa faca cu ei.....
Bulgaria, 2007
Bratu Monica spune:
Saracuta ,cred ca a durut-o manuta si a usturat-o la o asemenea arsura. Daca era fiica mea ar fi urlat o luna ce dehh ...alintata de nu mai poate.La orice nimic urla o ora d'apoi la asa ceva!
La anul care vine vom merge si noi pe la Bulgari ca pe la noi....cum stii,nervi,servire de KKO si toate cele de 100 de ani .
va pup pe amandoua si somn usor.
Monikka
madau spune:
quote:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Care e codul ptr canile rosii?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by madauquote:
Care e codul ptr canile rosii?
39047 (attention seulement avec un article solutions maison, kdo= mugs rouge)
Uite cum cresc...
florina spune:
Care e treaba cu codurile?... Poti pune orice cod cand comanzi ceva, sau in functie de valoarea comenzii iti alegi un cod/cadou?...
Multumesc,
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
felicia74 spune:
[quote]Originally posted by florina
Care e treaba cu codurile?... Poti pune orice cod cand comanzi ceva, sau in functie de valoarea comenzii iti alegi un cod/cadou?...
Multumesc,
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
[quote]
Foarte rar sunt conditionate de valoarea comenzii, insa ptr unele trebuie sa cumperi un produs dintr-o anumita marca. Poti testa orice coduri, ca sa vezi daca merge. Insa atente: cand introduci codul sa tii apasata tasta CTRL ca sa nu ti se goleasca cosul
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)