*** LA REDOUTE (35)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Prima data mi l-au trimis fara sa-l cer. Acum o sa incerc si eu varianta printatului sau ma gandeam pur si simplu sa trimit mail la adresa din pdf ala asa, cu cuvintele mele si informatiile cerute de ei.

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am fost la posta sa intreb pt. comanda din 1 iulie, dar nimic.

Tania super faine cizmele si au un pret bun.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Ok.Dar unde gasesc formularul acela pe care -l completez si la ce nr de fax trimit?
MULTUMESC!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Ok.Dar unde gasesc formularul acela pe care -l completez si la ce nr de fax trimit?
MULTUMESC!

Monikka

sus de tot pe prima pagina a site-ului dai click pe "obtenir un catalogue" si de acolo pas cu pas o sa ajungi la acel formular.E scris si nr de fax la care sa trimiti.

Mergi la inceput

mULTUMESC MULT JASMINE!

Monikka

Mergi la inceput

nU MERGE
AJUNG PANA LA O IMAGINE CU UN CATALOG CU O TIPA CU MARGELE,SCRIE JOS "JE DEMANDE ME CATALOGUE SI CAND DAU CLICK ,GATA ,NU SE MAI DESCHIDE NIMIC.

Monikka

Mergi la inceput

nU MERGE
AJUNG PANA LA O IMAGINE CU UN CATALOG CU O TIPA CU MARGELE,SCRIE JOS "JE DEMANDE ME CATALOGUE SI CAND DAU CLICK ,GATA ,NU SE MAI DESCHIDE NIMIC.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ia vezi, aici vezi formularul? http://media.laredoute.fr/PDF/Elite_CatReqForm.pdf

Edit: nu merge. Intri acolo (sa fii logata) si normal trebuie sa se deschida o pagina in care te intreaba daca nu locuiesti in Franta metropolitana si zice sa apesi in alta parte unde se deschide fereastra cu formularul.... Dar nu stiu sa zic de ce la tine nu merge. Ai un pop-up blocker?

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Intrebare intrebatoare : Ce reprezinta cadoul mugs rouge ???

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Multumesc Aissa,dar exact acolo nu mai merge.Nu pot vedea nici formularul trimis de tine si nici pe site chiar daca-s logata nu mai merge.
Asta este!Soarta!
Ma bucuram sa primesc si eu catalogul pentru ca se vad mult mai bine hainutele,dar daca nu merge,asta e.
Spor la cumparaturi!

Monikka

Mergi la inceput