Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andries, sorry pt stomacul tau. Stiu foarte bine cum e.
Cecilia, cam ce preturi erau prin Dragonul Rosu? Stai ascunsa si nu spui nimic, da? Stiu de hainutele de la Flexi, am luat si eu o costumas de la ei. Cosmetice o sa folosesc de cand il aduc acasa. Chiar am vorbit cu o mamica de februarie si imi zicea ca a folosit Bubchen de la inceput si era foarte multumita. Nu stiu daca o sa folosesc si ulei de corp, dar samponul si lotiunea de baie sigur le folosesc.
Amar, nu vreau sa il leg, Doamne fereste. Scutecele o sa le folosesc la inceput doar ca sa il infas sau sa il acopar cand il pun in patut (fara legat), pe salteluta de infasat sau cand o sa il mai pun pe pat.
Mami, e vorba de Trattoria Il Calcio Herastrau, intra pe site-ul lor si gasesti harta. E pe Sos. Nordului.
Nana, de absorbante nu stiu ce sa spun. Eu o sa il trimit pe sot sa imi ia daca am nevoie. E obisnuit saracul sa cumpere tot felul de chestii de astea...Tampoane de sani o sa imi iau o cutiuta de alea de unica folosinta (Avent, Nuk sau Chicco)

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Buuuun, acum sa dau si raportul. Am luat cadita Onda vernil, un pachet de scutece Libero pt 3-6 kg, ser fiziologic si cam atat pt bb. Mi-am mai gasit pt mine chiloti de bumbac de Uniconf la 4 ron si am achizitionat cateva perechi. Nu mai aveau scutece de finet, asta pentru cine vroia sa ia. Am vrut sa iau sterilizator electric, dar nu aveau nici de ala, nici pompita de nas (de aia normala) nu am gasit. Erau cam goale rafturile, am luat ultimul pachet de Libero 3-6 kg. Si colac peste pupaza, semafoarele nu mergeau si era debandada totala in intersectie. M-au trecut toate transpiratiile pana am iesit de acolo. Uffff, bine ca am scapat. Cred ca o sa comand de pe net sterilizator, pompa muci, perie par, tampoane sani si bavetele.
Daca e cineva interesat de cadita sa imi spuna ca sa fac o poza.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Simona tu vrei sa ii faci baie singura? Mie mi se pare destul de greu, mai ales la clatire.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ash da si eu orice sa am nevoie de tampoane de sani, dar.....Desi am alaptat vreo 4-5 luni, nu mi-au curs sanii. Cred ca erau prea mari ca sa se mai si umple cum trebuie (am eu o mare durere aici).
Andries, ai si tu dreptate cu costurile. Pe noi ne-au omorat doctorii. Si ne omoara in continuare asa in salturi. Tot la 2-3 luni cate o boacana. Dar noi am avut si niste probleme, asa ca zic Doamne Ajuta, nu mai conteaza banii si nimic, doar sa-ti vezi copilul sanatos. In schimb am facut economie la cereale (nu le-a vrut sub nici o forma) si alte maruntisuri.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andries

Simona tu vrei sa ii faci baie singura? Mie mi se pare destul de greu, mai ales la clatire.

Andries

Pai vreau, nu vreau, nu am incotro. Sotul e la servici pana tarziu, iar parintii nu stau in Bucuresti.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sapun&sampon si crema de corp Sanosan am folosit de la prima baie, zilnic. Masaj dupa fiecare baie, la fel de la prima baie pana la 9 luni. Piele fina, n-am avut absolut nici o problema de la cosmetice.
Apropo de facut baie, eu i-am facut baie singura dupa 1 an, de fapt cand am trecut la dus, asta doar cand nu ajungea sotul acasa la timp. Si acum ii facem baie amandoi. Masaj doar Bogdan i-a facut, la fel taiatul unghiilor, eu doar prima oara. Mie mi-a placut sa-l implic pe sot in tot, spalat copil, schimbat pampers, hranit. Si ce bine e ca stie sa se descurce cu copilu' foarte bine! Bine, si lui i-a placut sa-si bage nasu' in tot ce tine de copil.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dani merci ptr urari!

Sim, eu sterilizator mi-am luat tot Avent, dar din ala care se foloseste in cuptorul cu microunde. Nu stiu daca am facut bine sau o sa regret, insa cel electric era dublu la pret, si ne-am gandit ca daca tot avem cuptorul, il putem folosi si intra si mai multe biberoane o data la sterilizat. O sa vedem noi pe percurs cum functioneaza. Daca nu da randament, luam electric.
Acum in pauza ma duc si eu sa cumpar un pachet de Libero tot ptr 3-6kg, mai vreau sa iau tampoane ptr sani, vata, absorbante vad eu d ecare gasesc Always sau Libresse, baterii ptr carusel, ca am cumparat duminica un carusel ptr patut d ela Fisher Price si nu aveam in casa decat baterii ptr telecomanda si cam atat.
Revin.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabi, chiar ma intrebam pe unde umbli!Sa-ti priasca concediul!

Nana, eu absorbante folosesc Always. Alea de sani nu le-am folosit inca.

Legat de cosmetice in prima luna, eu eram cea cu vitamina A uleioasa. Si asta in loc de ulei sau crema de corp. La spalat foloseam sapun sanosan, inclusiv pe cap. Cred ca am inceput sa folosesc sampon abia pe la 7-8 luni. Spumant de baie sau gel de baie n-am folosit niciodata. Aveam impresia ca nu pot sa o clatesc bine dupa ele. De clatit in prima luna o clateam cu ceai diluat de galbenele.

Sim, , si eu o spalam singura pe Miruna. Imi pregateam totul la indemana, inclusiv apa pentru clatit cu cana aferenta si ma descurcam foarte bine. Pentru noi doua baitza era o distractie!

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, nu stau ascunsa, am fost plecata, am apucat doar sa pap si m-am apucat de citit. Referitor la preturi eu cred ca sunt ok fata de ce am vazut prin oras, un bady in jur de 100.000lei, am luat tot de la flexi un set de hainute care cuprinde: bady maneca scurta, salopeta fara maneci, pantalonasi cu camasuta, jachetica , caciula , babetica,manusi si au costat toate 450.000 lei(eu chiar am luat 2, pe albastru si pe verde), prosopele cu colt 120, paturica variaza in fct de model dar am gasit una super, albastra 250...oricum sunt ieftine. Eu o sa mai fac o tura pe acolo sapt viitoare cred. Vreau sa-mi iau mie pt spital, eu urasc camasile si ma gandeam sa-mi iau niste rochite cum sunt cele de plaja dar cu nasturei.....am gasit si acum dar dadeau numai angro. Eu am ajuns la o concluzie, aproape tot ce gasesti in magazine gen Titan si Obor sunt de acolo.
Vreau poza cu cadita si sa-mi zici cat ai dat pe ea.
AAAAA unde ne vedem maine si la cat

Buna treaba cu discutiile despre cosmetice, pe mine ma ajuta mult.
Gata merg la somn.... revin mai tarziu.

cecilia,31+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sim eu am zis ca astept poze.hai sa vad de mi-ai dat ceata la cumparaturi

danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput