Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (204)
Raspunsuri - Pagina 6
szaboali spune:
Lasa mai ca Bianca e super asortata la avertisment cu glow-ul de la numele de utilizator 

Bianca nu?
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Biancas spune:
Ali...Dani bea suc, apa, ceai, lapte. Dupa apa nu se da in vant, dar in caz de alceva bea si dinaia. mai nou ii cumpar Cappy Ice fruite cu multivitamine si rade cate 200 dimineata.
Vroiam sa nu ii mai dau ceai, sa se obisnuiasca in Turcia sa bea doar apa sau suc dar apa nu bea prea multa. Acum seara i-am pus in sticla 120 ceai si tot l-a baut.
Azi a baut numai apa si cred ca i-a fost dor.
Spunei sa bea ceai, apa, suc ca e sanatos 
Moni...daca trimiti mesajul prea repede iti spune ca mesajul nu poate fi trimis, sa astepti 60 sec. Am patit de multe ori asha.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
] Da mai,da' ce sexy era Marakina cu doua rosii,mai tineti minte? Plus proverbul Silviei de la subsoool
i se potrivea de minune lui Maraki atunci 
Chiar mi-e dor de SILVIIIII 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
Biancas spune:
quote:
Originally posted by szaboali
Lasa mai ca Bianca e super asortata la avertisment cu glow-ul de la numele de utilizator
Bianca nu?![]()
Da da...
Macar de as stii de ce am primit asha avertisemnt la o faza asha naspha
. Astept sa se faca lista sa vedem cate zile sau luni sau ani e valabil
.Daca mai apuc normal...ca poate se gaseste careva iar sa ma "reclame"
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
szaboali spune:
Am vorbit cu Silvi acum vre-o 2 saptamani pe mess dar putin ca avea ceva treaba si mi-a spus ca sunt bine , Alain e tare cumintel si ca atunci mai avea un pic de conjunctivita..acum sper ca a trecut.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Biancas spune:
Silvi a fost pe mess de vreo 2-3 sapt si ma asteptam sa scrie si pe forum dar nimic...
E decizia ei oricum.
Bianca
monica70 spune:
Am citit tot ce ai scris recent si sunt tot mai convinsa ca sunt de la raportarile dragelor tale prietene din urma
.Acu' or fi ajuns sa le contabilizeze raportarile 
monica70 spune:
Si eu am vorbit cu Silvi pe mess,cam in perioada circului de p-aci,pana nu a intrat pe Dc,iar acum 2-3 saptamani am vazut-o iar on line ,dar i-am dat pace - pai nu va ganditi ca de cum apuca la net intai vrea sa vorbeasca cu neamurile din tara? Eventual daca mai are timp in plus intra pe Dc sau contacteaza ea pe mess pe cine vrea! Si chiar nu cred ca are timp,sa speram ca ii pune net mai repede acasa.
szaboali spune:
Pai mi se pare normal sa vorbeasca cu neamulrile...dar atunci cand am vorbit eu cu ea chiar nu avea timp sa mai intre si pe DC ...dar am inteles ca in curand o sa aiba net si acasa.
Anasol??? te-ai culcat?
Ali si
IARINA (16.02.2006)
Biancas spune:
Noapte buna tuturor 
Bianca