Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (204)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Nu mai tin minte care zicea ca la 1 an si 6 luni nu se mai face vaccin...ieri cand am fost pana la nenea dr. mi-a spus si mie ca nu se mai face ca l-a facut ala o data si nu se mai repeta ca nu sunt fonduri si ca s-a modificat grila de vaccinare...asa ca pana la 2 ani jumate nu ne mai inteapa

Despre febra, stiu tot de la dr. Iarinei (asa a zis el) ca febra in fundulet se considera ca e febra numai de la 38,3.

Poate e si Mitica maine liber ca pe ploaie se fac copii

La noi ploua cu galeata

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TOCMAI AM SCRIS UN MESAJ,L-AM TRIMIS SI M-AM APUCAT SA MAI LUCREZ CEVA,CAND MA INTORC PE DC APARE O PAGINA MARE ALBA PE CARE SCRIE "ACCESUL LA FORUMUL DC TI-A FOST RESTRICTIONAT" SI MESAJUL NU IMI ERA APARUT AS VREA SA PRICEP CE DRACU SE INTAMPLA

IERI NOAPTE APAREA LA SPIRIDUSII NOSTRI CA ULTIMA POSTARE ERA A OaneiB SI N-AM GASIT NICI UN MESAJ DE LA EA P-ACI
CRED CA E DEREGLAT COMPLET FORUMU' ASTA

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova..poate fi de la antibiotic. Si Dani cand a luat ultima oara antibiotic (Ospexim) facea 3-4 scaune pe zi. Am sunat medicul si nu mi-a zis sa il intrerup, mi-a zis sa ii dau mancare de regim cu toate ca in prospect scria ca in caz de diaree sa se intrerupa tratamentul.. Daca inca tuseste poti sa ii dai linisitita 7 zile antibiotic, 5 zile se da minim si doar daca trece boala. Citeste prospectul la antibiotic ca ar trebui sa scrie ce reactii adverse da.
Atata discutii cu antibioticele astea...isi au si ele rostul lor si previn uneori alte boli mai grave. Date in cantitati mari normal ca nu sunt sanatoase si fac rezistenta.
Ali... la nora...si la noi ploua de rupe... Vezi nu il obosi prea tare pe Mitica. Saracu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Va scriam ca i-am luat Dianei sirop de afine pe care l-am combinat cu sucul de lamaie + apa si ii place la nebunie,doar ca face kk mai negru ea care facea galben-mustar (afinele constipa),dar tot de cca 3 ori pe zi ,ca de obicei. Am uitat sa o avertizez pe Maraki cand citeste din urma
Poate nici moderatorilor nu le-o fi placut descrierea
Vreau sa ii iau si sirop de coacaze ca e f.bun sa se mai intremeze fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..poate te paste vreun avertisment. Glumeam...
Ali..mie la cabinet in iunie la inceput mi-a zis ca se face vaccinul dar nu a mai primit de cateva luni ca cica nu sunt fonduri. Au spus ca ma suna cand se fac vaccinurile. oricum in iulie nu se face ca medicul e in concediu.
Si la Tv a spus ca nu sunt fonduri pt vaccinuri si nu se vaccineaza copii din cauza asta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca lasa mai ca si asa are un burdihan care vrea sa il dea jos...eu il ajut doar

Monica si la mine merge ca si forumul si dropul...io nici nu stiu cine e Oanab

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Probabil era de la viteza mea la scris,ca daca incerci sa trimiti prea repede un mesaj unul dupa altul nu te lasa.Oi fi dat clik de doua ori si s-o fi blocat,am si schimbat rapid fereastra cu cea de conta ca-s pe fuga si n-am observat ce se intampla.Bine zicea psiholoaga aia,ca eu am raspunsurile la orice problema Nu-i asa?

Mergi la inceput

ALI e o moderatoare,ma gandeam ca o fi intrat sa ii faca freza avertismentului Biancai

Mergi la inceput

Bianca pai mie asa mi-a spus ieri...ca s-a modificat grila de vaccinare...
Monica deci nu refuza Dia sucul orice combinatie ar fi......Iarina nu prea bea lichide...noroc cu laptele ca bea cate 750-800 ml/zi...ca altfel ii bagam apa cu seringa in ea

Mergi la inceput

Vai de mineeee .... cum sa refuze Diana sucul??? Pai cand incepe sa strige TUC TUC TUC (inclusiv noaptea o mai apuca) tre' sa scoti din piatra seaca ceva,ca altfel e bai mare,iasa cu scandal Si nu o poti fenta,da' cu siropul ala de afine am reusit sa o fentam sa bea ceai: a pus mami ceai de musetel + lamaie + sirop de afine si l-a baut,rece evident ca era TUC Ea nu voia ceai nici s-o pici cu ceara ,numai sucuri,apa si lapte.

Mergi la inceput