teapa mare!!concurs flanco

teapa mare!!concurs flanco | Autor: ariel_7000

Link direct la acest mesaj

imi cer scuze daca s-a mai scris despre asta, dar simt din toata inima ca trebuie sa va zic si voua.
azi in jurul orei 14, prietena mea a primit un sms de la "flanco"si "orange", cum ca a primt un premiu, in urma unei extrageri aleatorii...faza e ca tipa chiar cumparase ceva de la flanco acum vreo cateva luni....mie mi-a s-a parut suspect pt ca in mesaj erau strecurate cateva greseli gramaticale, ceea ce nu mi s-a parut ok...ea era in culmea fericirii, ca doar nu castigase nimic, niciodata...
a sunat repejor la nr de telefon de la care era trimis mesajul (0745.550.143 si i-a raspuns un domn amabil, care i-a recitat o poezie foarte bine studiata, cum ca trebuia ca ea sa cumpere o cartela pre-pay de min 24 euro si sa sune inapoi in termen de 15 min. a fugit repede la primul chiosc, a sunat la tip, el i-a cerut codul de reincarcare si i-a zis ca maine intre orele 9 si 18 sa se prezinte cu cartela si buletinul la orice magazin "flanco" sa-si ridice premiul, adica tel nokia 8600 si 600 euro, cu conditia sa nu foloseasca cartela de reincarcare pana atunci...
apoi a comis eroarea!!! a zis ca lista cu castigatorii va fi afisata in seara asta pe site-ul firmei....
am ajuns la ea acasa, am intrat pe site, sa vedem lista cu numele si stupoare!!! era un concurs, dar in nici un caz acest concurs....
i-am zis sa introduca codul de reincarcare in telefon si a mers, a fost acceptat...tunci tipa a inceput sa se agite ca vai, a pierdut premiul, ca nu a respectat regula si a introdus codul...i-am zis sa nu se agite, ca nu vad de ce cei de la orange s-ar supara ca a folosit cartela, ca oricum ei au de castigat la faza asta....
si am dat noi o cautare pe google si am aruncat un ochi la newsletter-urile de pe site-ul flanco si ne-am dat seama ca e o mare TEAPA!!!
imediat tipa a inceput sa se agite, dar era fericita macar ca a reusit sa salveze cei 24 de euro....infractorii nu apucasera sa foloseasca codul, probabil ca erau ocupati cu alti "fraieri"... am sunat imediat la orange si am reclamat frauda si au zis ca au zeci de astfel de plangeri si ca vor rezolva problema...
dupa 1 ora si ceva o suna "popovici mihai" de la "flanco" ca ce s-a intamplat, ca i-a dat codul incorect probabil, ca nu-l poate utiliza...
l-a luat tipa la trei pazeste, el a incercat sa o mai aiureasca putin, s-a lasat cu o ploaie de injuraturi din partea lui, ea i-a zis ca telefonul lui este ascultat chiar in acel moment si la apelurile anterioare, ca ea si-a dat seama de ce face si i-a dat informatii false referitoare la nume si cod, el a inceput sa se agite si sa o intrebe ca din acest motiv se auzea cu ecou, ca a banuit el ceva....(mie mi s-a parut tare banala faza asta....adica nu cred ca tipul era chiar "profesionist", ci doar incepator in ale fraudelor...). e i-a zis ca greselile de gramatica l-au dat de gol, greseli acre nus efac nici la cei cu 4 calse si culmea idioteniei!!!! el i-a replicat ca el are de fapt 11 clase, de unde noi iar ne-am dat seama ca este un incepator si licean pe deasupra....
in cele din urma, tipa incerca sa-l tina de vorba cat mai mult ca sa-si incarce si ea cartela, datorita apelului lui (asta a fost o idee buna)!!!
si ghiciti ce vrea sa faca ea acum? sa-i de a nr de mobil pe siteurile de gay!!! sa se sature nemernicul!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ca sa va faceti o idee despre treaba asta (a postat si prietena mea, serena):
http://societateaargeseana.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=1183&Itemid=30

http://www.amosnews.ro/News-article-sid-213517-titlu-Numarul_de_telefon_al_unui_infractor_0721_147_739.phtml

http://www.gandul.info/actual/campanie-nokia-falsa-taxe-curierat-primirea-premiilor.html?3927;846989

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar inseamna ca esti tare naiv daca poti fi fraierit in felul asta. Mai ales ca astfel de tentative de frauda au ceva vechime (se castiga la altex, la flanco, excursii exotice, masini - lucruri care nu au nici o legatura cu serviciile orange). Si, sa fim seriosi : sa cumperi cartele de reincarcare si sa le dai codul . Cum poti sa fi ata de naiv ? Macar suna la relatii clienti sa verifici !! Sau la orice magazin orange !!

35+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Ashera, DE ACORD!!! Eu as folosi alt cuvant in loc de "naiv", un pic mai "tare"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

O inselatorie grosolana. Se vede ca nu aveau prea multe clase!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mai, ei nu au prea multe clase si fac greseli de gramatica, dar uite ca inca se mai gasesc oameni cu multa sau putina scoala care sa creada banii vin din cer! De 17 ani o gramada de smecheri dau tepe si unii tot nu se invata minte! E o vorba (tradusa din engleza) care mie imi place, chiar daca e dura: "e un pacat sa lasi fraierii cu banii in buzunar". Caritasuri, Delfini, premii marete cu conditia sa trimiti un mizilic de citeva milioane si multe alte minuni care sa-i faca pe oameni sa scoata banii din buzunar au fost inventate de niste oameni care nu au un IQ prea mare, dar inteleg slabiciunile semenilor. Hai sa ne trezim si sa realizam ca banii se fac ori din munca ori din furtisaguri/tepe, dar in nici un caz nu vin de pomana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Si noi am primit astfel de mesaj ,dar pe Vodafone,cu acelasi concurs la Flanco...Am ramas foarte nedumeriti,mai ales ca Flanco nu se numara printre magazinele noastre favorite...drept pentru care am luat telefonic legatura cu un operator Vodafone si i-am spus povestea concursului ,cerandu-i totodata lamuriri despre treaba asta....Operatorul ne-a spus vehement ca este o mare pacaleala si sa nu dam curs cererii de a cumpara acea cartele de reincarcare si,in plus,la scurta vreme dupa convorbire,chiar si dupa cateva zile,am primit un mesaj de la Vodafone in care se preciza clar sa nu se ia in seama mesajul de pacaleala cu concursul si sa avem grija si eventual sa cerem referinte la operatorii de telefonie daca avem dubii....Asa ca aveti grija ca e....vorba lui Ariel....mare tzeapa!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si de fapt ce castigau tzeparii? numai credit pt telefon?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Da, credit la telefon, oricum pt un pusti de 17 ani plin de figuri , fii convinsa ca e foarte important sa vorbeasca la telefon.
ncepatorii de azi vor fi sigur, excrocii profesionisti de maine...

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/home.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

lasand la o parte escrocheria in sine a unora si naivitatea altora ma intreb totusi de unde fac "copiii" astia rost de numerele de telefon (ca inteleg ca tre sa fie cartela nu abonament)?????

Sa inteleg ca anunturie in ziar cu angajari sau vanzari avantajoase de garsonire/apartamente ca sa-i suni si sa-si incarce cartela sunt deja fumate?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Initial creeata de ariel_7000

imi cer scuze daca s-a mai scris despre asta, dar simt din toata inima ca trebuie sa va zic si voua.
azi in jurul orei 14, prietena mea a primit un sms de la "flanco"si "orange", cum ca a primt un premiu.... in urma unei extrageri aleatorii...

.....in cele din urma, tipa incerca sa-l tina de vorba cat mai mult ca sa-si incarce si ea cartela, datorita apelului lui (asta a fost o idee buna)!!!
si ghiciti ce vrea sa faca ea acum? sa-i de a nr de mobil pe siteurile de gay!!! sa se sature nemernicul!

Si eu imi cer scuze dar n-am inteles sub nicio forma de ce e "teapa -concurs Flanco"? Este sau nu implicata firma asta in teapa?
Mai in doua cuvinte: Flanco a dat teapa cu ajutorul firmei Orange cuiva?

Qi

Mergi la inceput