teapa mare!!concurs flanco
Raspunsuri - Pagina 2
liliana_28 spune:
De dimineata am auzit farsa la Radio 21 tot cu o chestie de genul asta.
O tipa daduse anunt in ziar ca asigura companie domnilor. Cand a sunat Buzdugan i-a spus ca el trebuie doar sa cumpere o cartele de 10 dolari de la Connex sau Orange...sa ii comunice ei codul de incarcare si.....dupa aia il va suna ea.
Ea pretindea ca asa il verifica pe "domn" daca este corect-sa nu ii traga vre-o teapa.
Bag de seama ca acum asta este sarlatania nr.1 in Romania.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Iubika spune:
http://stiri.rol.ro/content/view/65149/2/
Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Un clic pour la forêt
HelleneC spune:
Eu am primit ceva mesaj de la Altex cica, mi-am dat seama din start ca e teapa, pentru ca cei de acolo nu aveau de unde sa stie fix numarul meu, cata vreme nu am cumparat eu nimic de la ei, si la fel era scris cu greseli gramaticale. L-am sters imediat! Apoi am primit de la Vodafone mesaj de avertisment, sa nu dau curs acestor mesaje, imi pare rau ca am sters mesajul initial... v-as fi scris exact ce "am castigat". Pacat ca se folosesc de numele unor firme, astia ar trebui sa se sesizeze mai intai! Iar eu am abinament... ma intrebam de ce trebuie sa cumpar cartela reincarcabila... cam dubiosi!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
miky25 spune:
si eu am primit acest gen de mesaje,dar mi se pare imposibil ca cineva sa creada in asemenea aberatii.banii ne fac sa ne pierdem mintile dar asta nu e scuza sa dam crezare la tot felul de nascoceli ale unor ticalosi.ma si mir de unde le vin atatea idei???!!!
eu am primit prin posta tot felul de plicuri in care te anunta ca esti "castigatorul sigur" al unui premiu dar mai jos cu litere de o schioapa te informeaza ca primirea premiului e conditionata de comandarea unui anumit produs care nu e chiar asa de ieftin.
sincer m-am saturat de prostiile astea si nu inteleg de ce nu face nimeni nimic
ariel_7000 spune:
da, numai ca povestea merge mai departe...dupa cum v-am zis, prietena mea a facut reclamat la orange pe cel care i-a facut farsa, le-a dat nr lui de mobil si ei au promis ca vor bloca cartela. ieri a sunat de pe un alt telefon la acel nr. si i-a raspuns acelasi "mihai popovici" de la "flanco invest". a sunat iar la orange si a facut o plangere si i s-a spus ca pana azi vor bloca numarul. azi, o alta prietena, a sunat la acelasi nr., de pe un tel. fix, dar care afiseaza nr de mobil daca suni de pe el si i-a raspuns "cristian popovici" de la "ORANGE ROMANIA". tipa a spus ca a primit mesajul pe mobil si el a intrebat-o pe ce numar. ea i-a zis ca ca de pe nr de pe care suna acum (care este un telefon fix, cu iesire de nr. de mobil) si ac o chema marieta nu mai stiu cum....a inceput tipul cu bla blauri, aceeasi poveste...., numai ca schimbase potul. acum premiul era mai "gras".
a sunat imediat la orange sa faca reclamatie si o operatoare a zis ca va comunica la departamentul fraude. prietena noastra i-a zis ca s-au mai depus astfel de plangeri si ca tipul opereaza in continuare si i s-a raspuns ca va dura ceva pana cei de fraude vor decide daca ii vor inchide numarul sau nu...ca nu stie daca va mai dura 1 saptamana sau inca 10...i-a mai spus ca e bine ca nu a picat in plasa si sa fie vigilenta pe viitor. ea si noi vom fi, dar multi oameni, naivi sau credului, o vor pati...
asa ca, tipul are mana libera in continuare...tepuieste oameni in voia lui...acum in numele companiei Orange...
daniela, imi cer scuze ca m-am exprimat aiurea. trebuia sa intitulez mesajul: "teapa mare!!! PSEUDO concurs Flanco".
nici flanco, nici orange, nici vodafone sau cosmote nu sunt implicati in aceasta frauda, dar cred ca ar trebui sa faca ceva, sa ia atitudine sa opreasca asta...numai ca ei cerceteaza, in timp ce ticalosii aia opereaza in liniste.
sunt curioasa, maine de la ce firma vor fi si ce premiu vor acorda?
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
iuliana_2007 spune:
Daca iti trimitea sms cei de la flanco nu scriau gresit.Si auzi ce-i de la "flanco" de unde aveau nr tau de telefon?
Cand a cumparat de la ei a lasat niste date ceva?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Ashera spune:
Ptr ca exista democratie, exista si libertate de exprimare. Tu sau orice alta persoana poate sa sune pe oricine si sa sa spuna ce vrea. Daca eu te sun de pe un orange, vodafone, cosmote, romtelecom,etc, si incerc sa te tepuiesc, nu vad de ce operatorul de telefonie pe care il folosesc este responsabil de aberatiile care se discuta la telefon. Si faptul ca suna cineva la orange sa blocheze un nr si el nu se blocheaza imediat, hai sa gandim logic. Eu pot sa sun si sa sustin ca frauda s-a facut de pe nr tau de tel si sa cer blocarea lui. Pot eu sau tu sa demonstram asta? O firma ca orange sau vodafone nu vor aduce prejudicii sau nu vor restrictiona clientii, doar ptr ca 5 pers suna si fac o reclamatie, cat de stupida ar fi ea. Se fac anumite cercetari si anchete, in colaborare cu politia, si masurile se iau in momentul in care frauda e demonstrata. Eu zic, decat sa tot dam vina pe altii, sa fim noi un pic mai realisti, si sa nu mai visam la premii si bani cazuti din cer.
Natasa spune:
Ariel, oricit s-ar agita prietena ta, tot nu are dreptate. Daca eu de pe telefonul meu incerc sa tepuiesc niste fraieri promitindu-le bani si alte minuni, nu e de vina compania care furnizeaza serv. de telefonie. Daca poate sa dovedeasca ceva, sa mearga la politie, altfel sa o ia ca pe o lectie de viata si sa sufle si in iaurt de acum incolo!
women13 spune:
Am o nelamurire! De unde au numerele de tel. ??? Ori trimit aceste mesaje " la nimereala " ??? Care e procedura ??? Intra pe inf. nr. tel. a companiilor ??? Acolo treb. sa ai cateva informatii despre persoana cu pricina, pentru a obtine nr. ??? Au fost "atacate" cu astfel de mesaje si cartele reincarcabile si abonamente, ori numai cartele reincarcabile ???
Ashera spune:
Cu siguranta ca numerele sunt alese la intamplare. Ei nu stiu nici daca ai abonament sau cartela, cu atat mai putin numele tau. Toate informatiile le primesc ulterior, chiar de la cel pacalit, care suna inapoi si isi da singur toate datele, fara macar sa intrebe cum de a castigat tocmai el