Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
mandarinutza spune:
Luy, poti intra pe site-ul Ikea si au catalog online de produse. Au multe lucruri dragute.Eu am luat o paturica roz si bavetele pt bebelina de acolo. Dar o sa ma mai duc dupa ce iau patutul, sa mai cercetez.
Sim, daca ai adus aminte de pizza buna de la Trattoria, atunci optez si eu pt Trattoria ca nu am mai mancat de mult pizza de la ei.
Mandarinutza 31+ Antonia Maria
Poze
moldoveanca spune:
Teodora si eu tot la acelasi carut m-am oprit.E un picutz cam scump,dar eu sunt de parere ca merita.Am gasit chiar si alta culoare .e superb.Te superi daca te intreb la ce pret l-ai gasit tu?Eu l-am vazut la 20 mil.Multumesc un pupic de la mine
teo
alehiam spune:
Gata am terminat de facut salata de vinete (Annisia este calduta ), prajitura cu visine e in cuptor si mai are un pic de copt. si din restul de visine am facut compot de visine... asa-mi trebuie daca am deschis focul pentru copt vinete.
Mad cu Robert
sim_stoian spune:
Nana, si eu tot 2 lenjerii mi-am luat. O sa mai fac niste cearsafuri din bumbac si gata.
Myral, nu stiu ce sa iti spun la chestia cu magneziul, dar pot sa iti arat ce am gasit pe DEX Online: http://dexonline.ro/search.php?cuv=dizertatie. Se pare ca exista in dictionar si cuvantul dizertatie, bine mersi. Deci nu e gresita nici una din variante, asa ca stai linistita.
Teodora si Gema eu am primit invoire de la dr nostru de la luat magneziu pt ca aveam insomnii de la el. Asa ca eu sunt doar pe Biomarin. Cand apar carceii mai pap cate o banana si se pare ca imi face bine.
Teodora, am platit factura la Rompetrol ca am card Fill and Go si am depus pe card la ING banii pt rata ca si-i iau singuri . Intretinerea inca nu o platesc pt ca vreau sa ma ciondanesc putin cu aia de la administratie. Am pus un calorifer in balcon si vreau sa il conectez la instalatie si ma freaca aia la melodie ca e apa pe instalatie. Asa incat nu mai platesc intretinerea pana cand nu ma lasa sa imi conectez caloriferul
Cecilia, eu stau pe straduta de vizavi . Ti-am zis eu ca sunt pe aproape.
Bai, mai opriti-va sa vorbiti de mancare. Si mie imi plac vinetele, dar maine au anuntat 37 grade, asa ca nu ma duc la piata nici sa ma bati.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Ultima lista:
Andreea (Aniast)
Andries
Sim_stoian
Tomasa
Bee
Mandarinutza
Ancasilv
Teodora
Roxana
Cecilia
Luy
Cum ramane cu locatia pana la urma? L-am intrebat si pe husband ca stie toate restaurantele bune si zicea ca City Grill nu mai e ce a fost. Mi-a adus aminte, in schimb, de Terasa Doamnei, un loc unde se mananca foarte bine, e racoare si foarte placut. Uitati-va si voi aici: http://www.terasadoamnei.ro/. Loc de parcare ar fi in parcarea de langa BNR sau in cea de la Intercontinental, dar sunt cu plata.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
luy spune:
Suna bine Terasa Doamnei, intr-adevar loc de parcare este la BNR, e parcare cu plata (Dalli, parca).
alehiam, ce harnica ai fost ... Fetelor, sa va zic un secret: eu nu coc vinete, le iau coapte si congelate, cred ca se numeste "Casa taraneasca" sau "Casa romaneasca" firma si-mi ies foarte bune (le frec cu ceapa si ulei, nu le pun maioneza). Cel mai mult dureaza decongelatul
Noapte buna, vad ca v-ati retras la patut ...
Luy 31+ cu
toma_lly spune:
eu ma retrag la asternut ca maine ma trezesc dimineata pt o noua zi la serviciu
noapte buna si vise frumoase !
Tomitza 31+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
sim_stoian spune:
Si eu ma bag la somn. Noapte buna si vise placute.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Annisia, nu ma lasa mai mamico, eu mor de plictiseala, abia asteptam ceva sa ma scoata din amorteala. Ma rog, asta seara am avut un program mai animat, si cu Aqua Magic de maine, parca imi mai revin. Eu am inteles ce ai vrut tu sa spui cu doctoratul si greselile, nu am zis ca nu ai dreptate, am zis numai ca uneori spui lucruri prea dur. Pentru ca direct nu inseamna totdeauna dur. Iar de sarit de fund in sus, cred ca avem sanse egale. Dar mie sper sa imi scuzi greselile, ca nu am doctorat, daaaa?
Tomasa, City Grill e super, acolo ma descurc cu parcarea. Si Trattoria e ok cum zice Sim. La Universitate e mai nebunie cu parcarea, asta e singura mea problema. La Terasa Doamnei nu sunt sanse de parcare, poate seara sa mai fie. Poate la BCR ala sa mai fie ceva...dar nu stiu. Nu e vorba de plata, e vorba ca si alea sunt full si eu masina scoasa din viteza sa mi-o impinga ei nu o las. In plus la ora aia din Pata Victoriei pana la Universitate fac cel putin o ora. Ma rog, daca votati acolo o sa vad eu cum ajung, iau un taxi si la dus si la intors si imi las masina undeva la metrou la Aviatorilor. Ramane la 18?
Gata, ma duc si eu la nani, maine vreau sa ma trezesc devreme sa ma duc la balacit. Promit fara emotii si topogane.
Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Andries spune:
mey.. ia hai sa scoatem CV-urile la vizionare ca nu ma mai joc .. io ma plimb pe forumul asta din 2003 si pe cinstea mea daca tin minte cine are facultate, master sau doctorat (ma refer la mamicile mai vechi, despre care am apucat sa aflu cate ceva), da' iote ca la odiseea noastra e mai cu staif treaba , deci hai... cum vreti: in doctorate sa ne lovim, in ascutimea limbii sa ne taiem ori cu marimea burtii sa ne luptam?
Andries