Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
mihailescu teodora spune:
Hai,ca am o logoree!!!!Mai puneti-mi si mie frana!
Teodora 25 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
cecilia L spune:
Sim, eu stau pe langa gradinita Floare de Colt,de pe Schitului, iti spune ceva? Oricum sa ne hotara unde mergem si stabilim cum ne vedem si la ce ora.
Eu raman la parerea mea, undeva printr-un parc ar fi cel mai indicat, nu este asa de cald....asta cred eu.
Gata merg sa ma intind la orizontala, tare obosita ma simt....noapte buna.
toate
cecilia,31+Cristian
myral spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor. Deci o sa iau macar o pastiluta de magneziu. Eu gasisem unele de la Walmark, nu stiu cum sunt dar mai bine incerc ce ati recomandat voi.Andrruzza suntem nu suntem bagate in seama noi trebuie sa scriem,nu?Myral31+
toma_lly spune:
Salutare fetili,
Vai da' ce spor avuserati la scris ! Bravos !
Teodora, sunt foarte dragute lucrurile pt Mihnea pe care ai pus tu ochii !
Sim, am intrebat-o pe cumnata-mea de numele pediatrei, da' sa stii ca l-am uitat . Parca ceva cu Z...Lasa ca o sa-mi aduc eu aminte si iti zic.
Eu nu stiu sigur daca pot ajunge la intalnire, e mai complicat... Da' stabiliti voi ora si locul si poate ajung si eu.
Hai ca v-am pupat pe toate
PS - Annisia, te rog nu uita sa-mi corectezi greselile gramaticale ca neuronu' meu e plecat in vacanta, al tau vad ca e inca pe baricade
Tomitza 30+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
kriss79 spune:
Adhnana, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si tu si bebe!
Iuli, felicitari pt. permis!
Annisia, multumim pt.aprecierea cu numele..nu schimb al doilea pren ca vreau sa fie de sfint..deja primul e mai ne-romanesc, al doilea sa fie romanesc:) iar bunicul a fost Stefan..
ati vorbit de vinete..si mi-ati facut pofta! cu maioneza, ceapa..de care or fi..numai sa fie!
Burtik
Cristina 24+ cu Alessia Stefana
luy spune:
Teodora , daca iti place modelul acela de lenjerie poti sa-l iei linistita si pentru Mihnea, mie mi se pare ca merge si pentru baietei. Oricum, sa stii ca ceea ce vezi tu in poza in patut nu este cearceaful, ci o husa pentru pilota care mie mi s-a parut foarte mare si nu cred ca o s-o folosesc, cel putin nu in primele luni ( nici macar nu am pilota , deocamdata am cumparat numai o paturica de vara-toamna). Iar cearceafuri de patut am luat tot de la ei, au unele exact pe dimensiunea respectiva, care se prind cu elastic sub salteluta. Mi-am luat 2 cearceafuri, cred ca-mi ajung la inceput. A, si am uitat sa va zic ca mi-am luat si o protectie pentru salteluta, este un dreptunghi care pe o parte e din bumbac si pe partea cealalta e ceva material impermeabil ( nu stiu cum sa explic mai bine, sper ca ati inteles).
danielle, sa stii ca am remarcat mai demult felul in care ai pus tu baldachinul si mi-a placut tare mult, vreau si eu sa-ti fur ideea
andruzza, sa ne zici si noua ce ai gasit la Ikea. Si mie mi-ar trebui perdea, am una de acum 3 ani, cand am renovat camera (noi de atunci tot asteptam un BB), dar s-a decolorat ! AAaa, si sa stii ca nu ai cum sa ratezi Miniprix-ul, este exact in drum, pe partea dreapta cum vii dintre Ploiesti inspre Bucuresti, e exact inainte de un pod, cred ca ultimul care s-a construit (fetelor care il stiti, sa ma contraziceti daca am explicat prost !). Dar sa stii ca mai exista Miniprix si la Piata Romana si mai e unul la intersectia lui Banu Manta cu b-dul Ion Mihalache. Acum nu stiu, poate la Otopeni au mai multa marfa decat in oras (teoretic asa ar trebui sa fie, ca si spatiul e mai mare), eu la Otopeni nu am fost niciodata ( la astea doua de care ti-am scris am fost si am mai luat diverse pentru nepotelele mele).
Luy 31+ cu
toma_lly spune:
Si eu am luat protectie pt saltea, un material cu o fata de bumbac si una din material impermeabil
Am vazut si pe site-ul babycomfort, uite aci http://www.babycomfort. ro/index.php?cmd=show_product&id=171
Eu am luat de la Ikea - 155 mii
Tomitza 31+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
luy spune:
Tomitza, vad ca tu ai facut o afacere mai buna decat mine ! Asa ca fetele care ajungeti si la Babycomfort si la Ikea, luati-va protectia asta de la Ikea !
Aaaaa, si sa ma laud : si eu am fost acum o ora si jumatate sa platesc intretinerea ( si am urcat 8 etaje pe jos, ca s-a stricat liftul !)
Luy 31+ cu
iuli8700 spune:
Annisia, nu ma deranjeaza daca al tau Yannis seamana cu sotul meu... atatata timp cat n-a avut nici o contributie.Oricum si al tau sot e bucatica/bun la casa omului...de insamantare...
Iuli30+
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
toma_lly spune:
Pai era cat pe ce sa-l comand si eu de pe site-ul babycomfort, dar am fost pe la Ikea mai inainte si am luat de acolo (mai ales ca stiam deja pretul de la babycomfort).
Tomitza 31+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005