Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
bamboletta spune:
Salutare
Ieri am fost la medicul de familie si a zis ca se aude ceva la inimioara Antoniei ca ar avea suflu sistolic la fel ne-a mai zis si cand avea 2-3 luni dupa nu se mai auzea acum se aude iar cred ca e ,plus ca mi-a mai zis sa o scot sa faca plaja ca i se pare ei ca are un pic de rahitism imi venea sa o
adevarul e ca m-a pus un pic pe ganduri ne-a dat si trimitere pt consult de specialitate la inimioara
Pediatra noastra Siminiceanu ne-a zis ca e ok la inimioara si nici urma de rahitism sa stau linistita.
Laura-cum te mai simti? au mai trecut rusii? vad ca azi au de gand sa vina si la mine
Dandusa-mi-a placut dansul tau
Roana-felicitari pt coltisor
Andaramona si Dayanara-bun venit fetelor noi aveti bb-ii tare scumpi
fug ca tipaaaa
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Dia1609 spune:
pe scurt, rotavirus este cea mai intalnita cauza a gastroenteritelor la bebelusi si copii mici, este f contagioasa si imposibil de evitat, se transmite prin contact mana-gura, orice copil pana la 5 ani face macar o singura data, simptome: diaree severa, vomitat, deshidratare severa, crampe abdominale, letargie, iritabilitate,poate dura si 9 zile, nu mai mentionez posibilele complicatii
revin, ma cheama
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
bamboletta spune:
Am uitat sa va spun printesa mea a zis "MAMA" aseara si azi dim la fel imi e asa draga m-am topit
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
madaluta spune:
Salut si bun venit fetelor noi!
Dayanara: Si eu am avut hipertiroidie Basedow si am facut tratament vreo 7-8 ani, pentru ca am refuzat categoric oparatia.Prin operatie, cum a spus si yagmur, nu se vindeca de fapt,ci te trece la hipotirioidie pentru ce este mai putin periculoasa . dar eu nu voiam pt k imi doream neaparat un bb si nici nu voiam sa ma ingras cum se intampla in cazul celor cu hipo. Medicul nu a fost de acord cu hotararea mea, dar nici nu m-a putut obliga sa ma operez, asa k am mers pe tratament pana m-am vindecat, desi au fost perioade cand luam 14 pastile pe zi. Nu cred k este o vindecare definitiva( nu exista asa ceva in cazul bolilor autoimune), dar de mai bine de 2 ani nu mai iau niciun tratament si intre timp am reusit sa am si bb, asa k nu pot decat sa ma felicit pt hotararea luata si sa-i multumesc lui dumnezeu pt reusita.
Nu stiu ce analiza este cea de care intrebai tu. eu in afara de analize de sange si echo tiroidian nu am mai facut altceva.Acum repet la cateva luni TSH-ul sa vedem dc este ok... si merg mai departe...Daca ai si alte intrebari iti raspund cu mare placere, insa tare mi-as dori k diagnosticul tau sa nu fie real si sa nu ai astfel de probleme.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
danutz spune:
Asizule, Dandusa, multumesc mult pentru incurajari!
Asiza, noi am luat periuta degetar de la Nenedent si pasta de dinti de la Chicco (tub de 75ml).
Rares e iar constipat, l-am sunat pe pediatru si a zis sa-i dau Duphalac. Data trecuta a trecut cu Duphalac in 2 zile, acum deja e a doua zi si cica nici o schimbare. Habar nu am de la ce poate sa fie, fiindca nu am introdus nimik nou in alimentatie...Si ma doare sufletul cand il vad cum se screme sa iasa si nu poate...
Fetelor cu intalnirea, e foarte complicat pt mine sa vin luni, eu termin programul la 18, pana ajung acasa, dus, luat bebe , se face 19.30, si as putea sa ajung in Herastrau pe la ora 20. Tinand cont ca intre 20.30-21 Rares are ora de baie si papa...e cam imposibil ...Iar marti e CONCERTUL!!! Sper Yagmur din tot sufletul macar sa ne vedem pe stadion, sau la vreo intrare ceva. Tre sa vb la tel! Poate se organizeaza ceva in week-end, ca atunci ma infiintez!!!
Pup pentru moment!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
madaluta spune:
dandusa:la multi ani fericiti impreuna si sa va iubiti mereu k acum!
Ia mai baga niste lectii de streptease pe aici, poate se prinde si de mine ceva, k sa il surprind pe al meu maine de ziua lui...ca si asa bani sau alte idei nu prea am....
Noi azi am avut musafiri de vaza....familia motanesca a venit sa ne scoata la plimbare, dar i-am tinut in casa pt k naparstocul meu a adormit si oricum se facuse si foarte cald afara...M-a innebunit Eric si dintisorii lui scumpi( mie imi vine sa mananc toti bb cu 2 dintisori...)La noi nici vorba sa iasa.
In schimb merge tinut de manute prin toata casa mai tot timpul, desi si noua medicul ne-a zis sa amanam cat putem mersul, tot din cauza de cracane.Dar asta e... dc nu il plimb nu ma mai inteleg cu el.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Laura13 spune:
salutari mamici!
dandusa sper ca te-ai mai perfectionat in ale dansului, ca stfel de cazaturi nu fac bine! oricum.... SUPER TARE! ce stii de a deju?? ai mai vb cu ea? pe unde a disparut? motanul e bine? de la noi pt ei si pt voi!
dianocica tu unde esti? tot la valcea? ne vedem week-end-ul viitor acolo? ca noi avem nunta. ne-am sucit si rasucit si am spus ca pana la urma il lasam pe dani la bunici, la onesti, ca e prea lung drumul pana acolo, plus ca unul trebuie sa stea cu el. sper sa reziste bine cu parintii mei, va fi si sora mea si fetita ei, deci o gramada de lume sa il rasfete. sper sa nu ne simta lipsa prea tare, o sa fim plecati de sambata dimineata (candva in jur de 3), pana duminica la pranz. prima data cand il las singur atata timp
dia oana se mai joaca cu mingea? bai frate, dani nici macar nu se uita la ea!!!!!!!!! nici daca i-o fatai prin fata nu o baga in seama! cred ca l-a stresat mami cu mingea asta!
ruxandra bine ati revenit! sa va fie de bine concediul! poze .... nu, pt ca ma pregatesc sa imi arunc calc pe GEAM! cand revine la sentimente mai bune (calculatorul), ma voi uita!
bun venit noilor mamici!
bambo pt mama!!!! de acum cand ii turuie gura, nu te mai superi pe ia, ai sa vezi, din cand in cand va mai arunca cate un mama sa te induioseze! dupa aceea o ia de la capat..... la-ba-ma-la-bla-bla
yagmur nu era excavatorul care trebuia..... dar macar tipul era CUM trebuia?? deci pt urmatoarea intalnire mare din bucuresti pe tine trebuie sa ma oftic,da? ei.... oricum va
dani a dormit aseara de la 22 pana dim la 6.45. tun! toate bune si frumoase, doar la at cand s-a trezit era suficient de odihnit si nu a mai dormit! si eu care ma plangeam cand se trezea la 8. gata nu ma mai plang..... dar macar pana la 8 sa doarme si el!
hai ca va las pt moment....... ma duc sa bag o tona de fructe ca mi-e foame de moe si cica incerc sa ma tin de un regim, ceva!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
kikineata spune:
Bambo, nu-ti fa griji pana nu faceti un eco dar cel mai important un ekg, ultimul arata exact ce si cum, cate batai daca sunt ritmice sau nu. Stiu copii care au suflu unul de 2 si unul de 5 ani...doar ca nu au voie sport de performanta. Putini dr stiu sa asculte si sa depisteze un suflu doar cu stetoscopul. Posibil acest suflu sa fie dat doar de starea copilului in momentul consultului, se sperie, plange.
La noi mereu dr. de inima zicea ca e tahicardica si cea care a venit acasa a aluat-o incet, s-au jucat si apoi a ascultat-o si era normal intre 90 - 100 batai/min.
Andaramona si Dayanara-va urez si eu bun venit in grupul de mamici extraordinare
[quote]Originally posted by bamboletta
Salutare
Ieri am fost la medicul de familie si a zis ca se aude ceva la inimioara Antoniei ca ar avea suflu sistolic la fel ne-a mai zis si cand avea 2-3 luni dupa nu se mai auzea acum se aude iar cred ca e ,plus ca mi-a mai zis sa o scot sa faca plaja ca i se pare ei ca are un pic de rahitism imi venea sa o
adevarul e ca m-a pus un pic pe ganduri ne-a dat si trimitere pt consult de specialitate la inimioara
Pediatra noastra Siminiceanu ne-a zis ca e ok la inimioara si nici urma de rahitism sa stau linistita.
Laura-cum te mai simti? au mai trecut rusii? vad ca azi au de gand sa vina si la mine
Dandusa-mi-a placut dansul tau
Roana-felicitari pt coltisor
Andaramona si Dayanara-bun venit fetelor noi aveti bb-ii tare scumpi
fug ca tipaaaa
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
miki04 spune:
e adevarat ca n-am mai scris de mult , nici n-am mai citit, dar de cand cu serviciu imi este foarte greu sa-mi mai faca si timp liber.
Acum sunt la job si am o mica pauza, si m-am hotarat sa va dau ceva vesti despre noi:
-avem 11 kg si 73 de cm
-4 dinti si suntem in continuare la fel de cuminti
-mancam tot ce-i dau si nu m-a mai trezit noaptea de multtttt timp.
Eu sunt la regim ca nu se mai poate si tare mult as vrea sa ma tina.
Va pup pe toate si toti bebeii si sper sa revin curand.
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
atat mai avem pana la 1 an
dayanara spune:
madaluta ca si tine nu aveam de gand sa fac operatie sau cine stie ce sa trec pe hipo tot de frica ingrasatului iar cu a ramane gravida sa.mi fie cu iertare :))) dar cum ma uit la "dansa" raman; azi am facut gamma o radiografie care tine de medicina nucleara - asta a iesit bine , asa mi s.a zis si a valorile tsh.ului care au iesit aiurea acum 2 luni ar fi normale dupa nastere
yagmur sunt curioasa, te.ai ingrasat dupa operatie?
eu daca as manca normal m.as ingrasa si acum cred