Înspre bine sau înspre mai rau?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Relly iubito, eu nu-tzi pot spune decat ca sufar si eu alaturi de tine. Poate te intzeleg cel mai bine si sa stii ca sunt cu sufletul, sincer alaturi de tine si Cassy. Ei, suntem puternice pentru ca suntem femei si nu in ultimul rand MAME.
Pupici dulci pentru o mamica curajoasa si pentru printzesa ei

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Reli, sunt alaturi de tine. Sper ca totul sa se aranjeze cat mai repede si mai bine pentru voi. Pupici de la noi pentru tine si Cassy.
Vilma si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

Reli,draga mea,parerea mea e ca,daca sotul tau a preferat ,renuntand la copila si la tine,e demn de mila!!Sper,pentru binele tau,ca ai renuntat sa mai lupti cu morile de vant.Tatal meu a baut toata viata lui si poate,din motivul asta,nu suport persoanele care duc des paharul la gura(nu cu apa,bineinteles).Cum poti sa mai ai ramasite de iubire,macar,pentru astfel de om?Ma gandesc adeseori ce suflete mari gasesc aici si cum va admir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Nu-i cinstita viata asta cu unii!!!!...nu stiu de ce dar asta a fost prima reactie citind mesajul tau...multa putere, sa treci cu bine peste toate lucrurile neplacute ce sunt convinsa ca inca vor aparea pe parcursul divortului. Numai bine tie si lui Cassy , aveti grija de voi!

Raluca si Ilinca (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Reli m-a socat vestea. Imi pare nespus de rau....
Daca te pot ajuta cu ceva eu inca mai exist pe aici....

Numarul de mobil e acelasi pe care il stiu?

Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Iubita, imi pare rau ca trebuie sa treci prin astfel de momente, dar te felicit din toata inima pentru puterea ta. Stiu ca nu este deloc usor sa fii singura printre straini, intr-o tara straina, fara serviciu, dar dragostea ta pentru Cassy, iti da toata energia de care ai nevoie pentru a invinge. Stii foarte bine ca reusesti tot ceea ce iti propui.
Fiecare drum incepe cu sfarsitul altuia!
Acum trebuie doar sa te concentrezi asupra prezentului si viitorului tau si al lui Cassy.

Mult succes, frumusete!
Noi te iubim si suntem alaturi de tine!

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Multa sanatate si intelepciune. Viata ti-a deschis o noua poarta.

Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Reliana draga,

sincer,imi pare tare rau.
Daca te pot ajuta cu ceva,cu cea mai mare placere.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Reliana,

azi noapte nu am putut sä adorm si m-am gindit printre altele si la tine....
Sä fiu afurisitä, cu temperamentul meu!!!!
Ti-am mai scris un mesaj mai inainte, dar acum vreau sä mä contrazic!!!...mi-a scäpat un amänunt important!
Tu ai zis cä nu tu ai terminat relatia, ci el a plecat...atunci de ce nu-l trimiti pe el sä-si caute altä casä, mai ales cä tu incä nu ti-ai gäsit...si o sä fie destul de greu sä-ti gäsesti, deoarece femeile singure, cu copil, nu prezintä garantie!...este dur, stiu, dar asa este! Asta poate functiona numai prin relatii, sau printr-o minune!!!
El ar putea sä-si gäseascä mult mai usor o camerä!... este singur si cred cä lucreazä, nu?
Cit despre bunurile comune, chiar dacä le-a cumpärat el, zic sä-ti opresti esentialul necesar pt. tine si fetitä ( acum s-a trezit scorpia in mine!!!)
Chestia cu Wohnungsamtul rämine valabilä...
Lasä mindria la o parte si cere-ti dreptul täu din cäsätoria asta!!!...chiar dacä il iubesti!...nu te läsa coplesitä de sentimente, incearcä sä iei o hotärire rationalä si o sä vezi cä peste citva timp, ai sä te bucuri cä ai fäcut asa!
Mai fac o micä parantezä...am inteles cä sotul täu avea probleme cu bäutura, sau bäutura cu el!!!...in cazul ästa, nu pot decit sä subliniez, cä mai bine färä el..dacä a devenit deja o boalä, nu aveai decit de suferit!...dragostea fatä de el este altceva, dar i-o däruiesti, in momentul cind ai si tu satisfactii din partea lui...
nu se poate, ca unul numai sä dea, iar altul numai sä ia!!
Iti spun asta din suflet, cä eu am suferit mult pe tema asta, incä din copilärie, si mi-am jurat cä dacä sotul meu o sä bea, sau o sä dea in mine vreodatä, imi iau copiii si mä uschesc cit mai repede, färä sä mä uit inapoi!!!
Dacä cumva am gresit cu ceva, te rog späsitä, sä mä scuzi!!!

Cu drag, Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Camelia-Daniela,

Nu ma supar, stai linistita, problema e ca el a plecat, adica a plecat si din casa si din relatie, numai ca apartamentul asta e si prea mare si prea scump, pentru mine si Cassy. Deci am ramas în casa dar nu pot sa dau mai mult de jumatate din bani doar pentru apartamentul asta, iar Sozialamt mi-a spus ca nu am nici o sansa sa primesc de la ei ajutor, si nici macar locuinte disponibile nu au. Deci ma învart în jurul cozii, cu alte cuvinte, pentru ca deja e sfârsit de luna si daca începe luna noua tot trebuie sa platesc:((((, oricum mai caut, sper sa gasesc ceva si asta cât mai repede! Nu ma las coplesita de sentimente, nu e vb de asta, dar eu nu-l pot forta sa se gândeasca la copilul lui, daca el n-a facut-o de buna voie. Problema e ca eu sper ca-si va da seama de magaria facuta si va zice singur. Cât despre bautura lui, asta e ceva normal, problema e ca nu recunoaste ca e deja un obicei. Trece si asta, vin altele, oricum am început sa ma obisnuiesc cu ideea, si chiar daca mai "dau apa la soricei" o sa treaca si asta!

Va pup si va iubesc si va multumesc ca sunteti aici, lânga mine!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput