Mamici de noiembrie-decembrie (42)
Raspunsuri - Pagina 14
Jasmin012 spune:
Roxana, eu inca nu am stari asa ca ale tale, dar nu exclud posibilitatea sa mi se intimple si mie, e o chestie hormonala...Iar despre relatia cu sotul...e la fel...doar ca suntem preocupati de bebe, vorbim aproape numai despre el, aproape 75% din discutiile noastre sunt despre el, despre carucior, patut, cit a mai crescut bebe, prezenta lui Dan in sala de nasteri, cit a mai dat azi din picioruse, etc...dar stiu ca desi isi doreste mult acest copil si ni l-am dorit de atita timp, pe undeva ii e teama sa nu-l abandonez pe el pt copil...Si noi de-abia steptam sa se nasca, sa-l avem cu noi, dar cred ca amindoi ne intrebam cum va fi, daca vom fi parinti buni etc. Chiar daca suntem fericiti exista teama de necunoscut..gindul ca nu vom mai avea intimitatea de dinainte, ca nu vom mai putea umbla goi prin casa...Dar cind va sosi bebe nu vom mai avea timp o perioada sa ne gindim la toate astea...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin20+Daniel
dany2007 spune:
Buna seara fetelor,
Eu sunt suparata si speriata, ma doare burtica jos in partea dreapta si desi pana acum il mai simteam pe bebe ca falfaie din cand in cand (desi sambata am implinit 17 sapt), nu l-am mai simtit de vreo 48 de ore. Am probleme cu sindromul antifosfolipidic si Rh negativ, maine merg sa fac o ecografie de control la Municipal.
Am si eu o intrebare pentru "cunoscatoare" mie mi s-a spus ca voi face clexane din saptamana 20, dar ce anume il face pe doctor sa administreze acest clexan din saptamana 20 ? Unele fete incep mai devreme altele mai tarziu, de ce?
Daniela 17+
Jasmin012 spune:
Dany, eu nu stiu ce sa-ti spun, pentru ca sarcina mea e una fara probleme...Citeodata imi pare asa rau cind intrebati cite o chestie din asta si eu nu va pot ajuta...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin20+Daniel
pussi spune:
adina bine ai revenit!
danynu stiu nimic de aceasta injectie...dar ma interez! Cu miscatul BB-lusului ..poate a urcat uterul cu tot cu placenta ..ambele fiind in crestere si e intr-o zona cu pereti abdominali si uterul mai gros! Si eu pe Mara o simt mult mai des decat pe Ana! Tinem pumnii maine sa vi cu vesti bune!
RGEeu zic ca-i foarte normal sa se schimbe si puiutul din burtica sa-si faca si el loc in cuplu! E bine ca vorbiti despre despre el...se nasc sentimente si trairi noi atat la tine cat si la viitorul tatic! Partea cu ASTEPTAREA in schimb(daca doar asta simti) nu mi se pare chiar normala...viata voastra de sot-sotie trebuie sa continue ca si inainte ..sa aveti aceleasi preocupari si aceleasi teme de discutii! Prin urmare eu te-as sfatiu, daca imi permiti, sa discuti totul deschis cu sotul...despre ceea ce simti! sa nu te superi ca-ti spun asta!
noi am fost la coafor si cosmetica si ne-am facut frumoase
somn usor!
PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
ellis spune:
Adinaq, bine ai revenit; eu am probleme fix invers cu tensiunea, am avut si 17 cu 10,5, acum fac tratament si am cam stabilizat-o; poate te ajuta o cafeluta? asta dc poti sa o bei, incearca dimineata o cafea mica, nu face rau la BB.
Si eu am stari proaste cateodata, duminica m-am trezit spunand ca pot sa mor la nastere din cauza eclampsiei, al meu nu mai stia ce sa-mi zica; am citit ca apar starile astea si teama de moarte, dar asa devreme??? ce naiba facem la 9 luni cand ne vom intoarce doar cu macaraua?
Ellis20+
Jasmin012 spune:
Neata, fetele.
Ellis, starile astea sunt normale si sunt datorate temerii ca s-ar putea intimpla ceva (am auzit ieri intr-unul din filmuletele alea gasite de Creem, ca statistic doar 50% dintre sarcini sunt duse pina la capat), iar mai ales cele care se afla la primul copil isi fac mai mari probleme pt ca nu stiu daca pot face fata responsabilitatii, etc...Ar trebui sa fim pregatite si pt starile post-partum, ca unele dintre noi vom suferi de asa ceva si cred ca alea sunt mai nasoale...
Ma pregatesc sa plec, am treaba la Registrul Comertului si mi-e tare frica de caldura...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin20+Daniel
darleena spune:
Neata burtici!
Am aparut si eu, dar nu am nimic cu ce sa ma laud .
As mai fi dormit dar nu s-a mai putut. Las' ca de saptamana viitoare dorm cat vreau
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
pussi spune:
buna dimineata!!!!
darleena o sa recuperam noi somnul...cand?? vom vedea
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
RGE spune:
..'neatza fetelor..
PUSSI..
....nu am de ce sa ma supar din contra..iti multumesc pt sfaturi de asta v-am si povestit pt ca voi din afara poate vedeti altfel lucrurile sau poate vi se intampla si voua...
...noi de abia acum ne-am trezit..puturosi ca intotdeauna...si trebuie sa bagam ceva de haleala pana nu incepe juniorul sa "pocneasca" pe cineva...azi-noapte intepaturile au trecut in partea stanga nu mai sunt in dreapta...dar parca tineau cateva sec se opreau iar incepeau..or fi contractii??
ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pussi spune:
intepaturile nu sunt contractii... la contractii se intareste burta, se face ghem ..tuguiata! Cica te doare si statele inceput, apoi simti durere in burtica care coboara spre vagin si fundulet! Asa mi-au zis mie unele care au nascut! Poate sa te intepe si de la crestearea uterului!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile