Mamici de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CREEM..nasol moment..succes..eu am zis ca ajung la stomatolog doar legata..cred ca dupa nastere o sa ma duc de placere

ROXANA 25+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pufulet, m-am uitat la poza de pe mail. Si pe langa asta am observat ca era si decupata de pe background alb. Asa ca sigur e trucata.

Eu am 1,70 si cu kg merg tot inainte :) Nu cred ca am sanse sa ma opresc sub 70

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna seara gravidutzelor!
M-am mobilizat si eu, in sfarsit, sa trimit niste poze pe mailul comun. Nu stiu de unde o fi copilita mea asa harnica, de misca cat e ziulica de lunga, ca mama-sa e o lenesa si jumatate.
De poza aia cu saritu' peste bebei nu stiu ce sa zic, dar am vazut la TV ca undeva in Spania, de ziua unui sfant, mamicile isi aduc bebelushii sa sara nebunii peste ei, si exact ca in poza aia aratau imaginile.
Super filmuletele luate de pe National Geographic, mai greu cu spaniola asta

adra_bell 21+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

ne-am intors si noi din concediu, a fost tare bine, as mai fi ramas...

Nu cred ca voi reusi sa citesc doua saptamani din urma, sper ca nu mi-a scapat nimic important?

Vad ca vorbiti de lungimea bb. Nu se mai poate masura, insa doctorii estimeaza lungimea dupa lungimea femurului. Aceasta inmultit cu 7 da lungimea aproximativa a lui bb, care nu-i chiar exacta, ca poate are picioare mai lungi, mai scurte, dar este destul de exact calculul asta.
Hai nu va mai stresatu atata cu kg, ca si eu ma stresez ca arat ca un elefant. Adevarul este ca fiecare organism reactioneaza altfel in timpul sarcinii. O prietena de-a mea, care-i insarcinata a doua oara acum, este foarte sportiva, naste peste cateva saptamani si inca mai mergea ci bicicleta acum cateva saptamani. Mananca numai sanatos, face sport etc., si la fiecare sarcina a luat peste 20kg (la prima 25, acum sa vedem)... Dar prin stilul ei sportiv a si slabit totul inapoi, ea facand in mod normal sport de minim 3-4 ori pe saptamana. Adica vreau sa spun ca mai ales tu, Roxana, nu te stresa, asa esti tu. Tu ai un mod de viata sanatos, mai mult nu poti face, sunt sigura ca vei da totul repede jos.
Eu pun tot foarte mult, ma rotujesc peste tot, si fata devine asa moale si rotunda, ca-mi vine sa-mi iau imaginea in oglinda la bataie, cand ma vad, dar ce sa fac...
Culmea, in concediu nu am avut deloc grija cu mancarea, am mancat in fiecare zi inghetata si in general am mancat enorm de mult, dar n-am pus nici un gram. Iar inainte de concediu, incercam sa ma hranesc aproape numai din fructe, sa nu mananc prea mult, si am pus tare multe kg...

Va pup si ma mai pun pe citit

Adina 16+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

nu mai stiu ce sa fac cu tensiunea mea... acuma am 8 cu 6. 6 mai merge, dar 8 e tare mica! si fac ce pot sa-m creasca, si nimic!!! am baut deja o cola, am mers peste 4 ore azi pe jos, ca daca faci miscare creste tensiunea... si tot mica e! bine, probabil azi dimineata a fost mai de jale tensiunea,dar ma aduce la disperare, ca ma simt tare rau! parca m-ar fi batut cineva! si indata-mi vine fata acasa, si eu nu mai pot urni din loc!

voi ce stiti despre asta?

va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Adina 16+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adina, bine ai revenit din concediu!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin20+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Nu va mai stresati asa cu kilogramele, sa fie bebe sanatos. depinde de organismul fiecareia. La prima sarcina am pus 18 kg am dat jos la nastere doar 8, si mi-a trebuit un an sa scap de cele 10 in plus. Se schimbase metabolismul. acum am zis ca ma grija, dar nu se stie, ca nu depinde de mine. am vazut ca daca nu mananac dupa ora 6,nu se mai pune asa tare. Incerc, dar daca mi-e foame, mananc. Incerc sa renunt la dulciuri si sa mananc fructe, ca-s mai sanatoase. Dar mi-e si mie pofta de o prajitura, gogosica si mananc. Si la prima sarcina am pus mult tare in ultimele luni, cam din luna a 6-a, sa vedem acum cum va fi.
Sanatate multa!
vine bebe2
18+

Mergi la inceput

..eu nu stiu ce am avut azi..ma simt aiurea rau..nu am chef de absolut nimic..nici nu am iesit din casa..am un bot cat o zi de post..nici de sot nu am avut chef.....nu stiu ce se intampla cu mine...ma schimb pe zi ce trece....starile astea or fi de la sarcina...am zile cand mai am putin si alergt..super activa, fac de toate, nu ma vaiet de nimic..astazi insa..noroc ca nu am intrat in contact cu prea multi oameni ca nu i-as fi suportat pe langa mine..unul mia- fost de ajuns..sotzul...ca iepurina mea saraca m-a evitat azi..spre norocul ei m-a simtit ca altfel...

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

..voua vi se pare ca vi s-a schimbat relatia cu sotul..eu nu credeam ca o sa o spun vreodata..insa...mi se pare ca relatia noastra s-a transformat intr-o mare ASTEPTARE..eu cel putin asa simt...trece timpul greu..vorbim doar de bebe si paraca ne-am culca amandoi..sa facem nani mult si cand ne trezim sa fie bebe langa noi in patutz..

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

..toata lumea e in concediu???

ROXANA 25+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput