*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 19
ghinetz spune:
De siminoc nu mai stie nimeni nimic???
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
Salut!
Mexxa, multumim de laptic..eu am baut insa un capucinno!
Tartine? da, vreau si eu cu capsuni sau zmeura..Am bagat insa o inghetata de capsuni
Kya, din ce am auzit de dr. Ioanid..numai lucruri bune. Verisoara mea a nascut ieri cu el si e f. multumita. Prima nastere tot cu el, acum 8 ani..
SIMO Hai Matei!!!
Acum am realizat, dar baietelul nascut ieri al verisoarei mele il cheama tot Matei
Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana
Kya spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri. O sa-i spun prietenei mele sa-l sune pe dr.
Sarcini si nasteri usoare va doresc, si bebei sanatosi!
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
kriss79 spune:
Felicitari pentru caruciorul roz Stefania! si pentru cel bleu Raca!!
Burtik
slimatei spune:
multumesc kriss chiar acum vroiam sa vin sa va spun de "roz" si ca inca nu am digerit stirea...ma bucur mult ca e sanatoasa si grasuta...ce ziceti de semnatura e inca momentana....
o seara placuta
Stefania cu Stefania la purtator
alynta27 spune:
Mexxa, Slimatei, Amironeanu multumim de urari!
Ghinetz ii d-au ceau de colici Beby calm. Acesta contine chimen,fenicul,musetel si menta. E plic din plante! La fundulet a facut minuni uleiul fiert! Il recomand cu caldura!
Mexxa multumesc de sfaturile referitoare la pudra!
Simo, bafta!
David are program de plans seara de la 8.30-22-22.30! Colicii!!! In rest e un baiat cuminte! Azi mi-am cumparat cate ceva de imbracat accesibil la alaptat! Daca ies si ii este foame face un scandal monstru daca nu e alimentat ATUNCI! Asa se face ca a papat in Kaufland, Sortem, strada... Va pup! Sunt tare obosita de la plansul lui!
Azi a facut o luna! Oare cand a trecut?!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
SIMO Nastere usoara!!
Alina, la multi ani la implinirea primei lunite din viata a lui David!!(scuze intarzierea)
Mult laptic pentru mancios!
Iar e cald in Iasi sau mi se pare mie? am inceput sa ma simt mai greoaie, aseara ma durea putin burtica, dar in partea de sus, deasupra buricului pana sub sani..oare isi face loc? De obicei nu eram sensibila la piele, dar de cateva sapt. mi se usuca tare pielea pe gat, dupa gat...se poate si de la caldura + transpiratie..treb. sa ma ung toata ziulica cu crema de galbenele..of
o sambata frumoasa!
Burtik
raca spune:
Salutari tuturor. Am fost placut suprinsa sa vad ca desi nu am apucat sa impart si cu voi vestea despre baietel, voi deja ati aflat. Intr-adevar, vom avea un BAIETEL si suntem foarte fericiti. Abia astept sa merg la urmatorul control sa-l vad din nou.
Va pup pe toate
12+
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by raca
Salutari tuturor. Am fost placut suprinsa sa vad ca desi nu am apucat sa impart si cu voi vestea despre baietel, voi deja ati aflat. Intr-adevar, vom avea un BAIETEL si suntem foarte fericiti. Abia astept sa merg la urmatorul control sa-l vad din nou.
Va pup pe toate
12+
Pai noi suntem mai ceva ca Securitateastim tot!
Burtik
kriss79 spune:
"M-a sunat Simo sa ma anunte ca s-a nascut micutul Matei astazi la ora 10.40 si are 3.250 grame. A facut cezariana cu rahie si cel mic este un vocalist perfect, a plans destul de mult." (Jadi)
FELICITARI SIMO!!!SA FIE SANATOS MATEI SI TIE REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC!!
Burtik