Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Multumesc frumos Lia, dar sa stii ca acolo zac in plus 20 Kg. De fapt acum 21, daca e sa fiu corecta. Si nu stiu de la ce. Ca eu dulciuri nu mananc, cu mancarea eu zic ca nu am exagerat (insa inainte mancam foarte putin, in sarcina am mancat normal insa organismul a reactionat). Ei, da lasa, Dariuta sa fie bine.

Luna cum adica iti recoltezi singura? POate te duci pe la vreun laborator si trimiti undeva analiza, sau il pui pe sot acasa sa-ti invarta betigasul prin dansa pentru a lua secretii? Doamne fereste.

Dana S39 cu Daria Stefania

AMR 9 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Jadi mersi, si eu sper ca a inteles, a stat al meu sot aseara si i-am explicat programul.

Ce fac flacaii tai? Mai ales cel mic, e ok?

Fetelor, in special cele care va plac parfumurile, mi-a adus frate-miu un CK Obssesion Night care e beton. Deci eu care n-am mai suportat nici un parfum in sarcina deja sunt inebunita. Il recomand.

In plus am uitat sa va zic ca dupa ce am spalat la greu sapt trecuta pt rasturnica mi-a trimis si mama prin frate-miu tone de haine (de parca aici suntem in jungla) pt ea si pt fiu-miu. Deci la loc comanda, la spalat cu mine. Dar alta data ca acum n-am chef.

Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

IOANA eu as avea 38 si 4 zile miercuri sapt viitoare!asa ca poate poate macar pe joi incolo o punem de un bb.l!

oana37+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by jadi

Dana, frumoase poze si mai ales frumoasa mamica. Sa invarti pozele ca mi-am sucit capul sa ma uit la ele .
Deni & Vlad & Tudor

Na, ca mi-ai dat de lucru sa gasesc cum sa le sucesc. NU puteai sa ma lauzi si tu ca am reusit singura sa le postez.

AMR 9 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Luna cum adica iti recoltezi singura? POate te duci pe la vreun laborator si trimiti undeva analiza, sau il pui pe sot acasa sa-ti invarta betigasul prin dansa pentru a lua secretii? Doamne fereste.

AMR 9 zile pana la DPN

Dana simplu, ei iti trimit kit-ul cu instructiunile si tu recoltezi pe betigas. Nu glumesc dar eu prefer asa.

Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cel mic e bine uneori nu adoarme la fel de repede pe cat astept eu . Si sa nu il invelesti cu ceva ca nu mai adoarme deloc, dupa ce e in somn profund indraznesc sa pun o carpa pe el. Si papa bine, nu l-am mai cantarit ca asa ne-a zis dr, sa alegem o zi si sa il cantarim saptamanal. Tzoancele nu mai sunt betonate dar produc lapte asa ca nu mai disper, reusesc sa il hranesc integral de la tzoanca!

Cel mare cu nebunele, s-a julit pe fatza pe maini si preconizam multe bube de astea ca a inceput sa experimenteze aruncarile, sariturile si tot cade. Azi daca e cuminte ii pun si piscina in spatele blocului, ca la tzigani la noi aici dar pentru placerea copilului nu mai conteaza! Am transformat gradina in loc de joaca!

peseu: tzoanca = tzatzoanca

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Vad ca nu a mai nascut nimeni. Sau a intrat cineva in travaliu si nu a mai apucat sa ne spuna. Orcum noi tinem pumnii si aspteptam vesti.
Eu am reusit sa ma ridic din pat si sa pun de o ciorbica de legume si sa bag o masina de spalat cu lucrusoare bebe.
Sper sa mai am putere sa mai fac si mici treburi prin casa. Am de spalat si niste traverse care se pun pe jos, dar nu cred ca sunt in stare azi. Vom vedea.
Va pup si va citesc cadn fac cate o pauza de la treaba.

Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Fetelor voi spalati lucrusoarele noi pe care le cumparati pentru bebe?????? Ca eu vreau sa le pun in masina la un program scurt la 30 de grade. Sa le clatesc mai mult.

Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Hellooooooo!

Dar vad ca ati avut spor la scris, nu gluma! Noi ieri am mai aranjat una alta prin casa si ne apropiem de sfarsit. Azi am fost la analizele de sange si la cele pt streptococul B si asteptam rezultatele pana la sf saptamanii. Tanti de la ginecologie ne-a spus ca vem colul inca inchis, din ceea ce se vede ( nu si-a bagat nasul, cid oar si-a luat proba si atat) ....asa ca se pare ca saptamana asta nu nastem. Un lucru bun de altfel, deoarece vineri avem ultimul control si lunea viitoare ultima eco si nu ar fi indicat sa nastem pana nu ne vedem cu d-na dr sa stabilim cert data cezarienei.

Mamii, spor la inducere azi! Poate pana maine il vei avea pe bebe in brate! Nastere usoara daca te apuca si nu mai ai timp sa ne anunti!

Clau, spor la cumparaturi pt cadoul sotzului!

Danis, spor la treaba! Eu te inteleg perfect cum e cu aranjatul asta. Important este ca totul se apropie de sfarsit si capata o forma, nu? Eu cel putin asa ma amagesc .....cat despre nastere, strange din picioare pana vine sotzul. Ar fi pacat sa se nasc juniorul in absenta lui.

Dana, te invidiez ....la cum arati, meriti felicitari......si mai si spui ca ai luat 21 de kg..si eu am luat 20 dar seman mai mult cu Free Willy si parka in loc sa merg innot...

Luna, super program! Rasturnica nu are de ales, tre' sa inteleaga ca asta este programul si ea tre'sa-l respecte...ca doar nu se poate naste asa, fara program. Eu asta ii zic mereu: "fata mea, pana pe 26 este inchis la maternitate asa ca fa bine si stai la
"casa ta" ca nu are cine sa te scoata la lumina". Eu sper ca inteleg si ca va face ce ii zice mama-sa, nu ce o taia-o pe ea capul

Jadi, ador cand povestiti despre copii cuminti si ascultatori ca Tudor....oare si copila mea o intelege ca tre' sa doarma? Ca in burta vad ca nu prea pricepe ca ar trebui sa manance si sa doarma. Dupa ea, ar misca nonstop. Ieri cred ca in toata ziua a stat locului 1 ora.....in rest step pe ficatzii lu ma'sa!. Ma bucur ca ai lapte si ca Tudor se satura. Ai scapat de un stress. Cu frisoanele cum mai esti? Au mai trecut?

Andra
38s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 15 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana, ce bine arati!
Luna, distractie placuta la sfirsitul lunii, sa iasa tot cum ai programat.
danis, bafta la dr! Si sotul meu e plecat, si tot asa sper sa nu nasc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput