Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mai demult, adica prin ianuarie-februarie anul asta, o gravidutza a pus mesajul asta:

Daca vreti sa fiti frumoase in sarcina aveti grija si cu ce va imbracati.
Eu am suferit tare din acest punct de vedere si vroiam sa va spun ca s-a deschis un nou magazin care se numeste Mother Zone (str Vasile Lascar), in piata maria rossetti - este chiar ultima strada pe stanga (din rond) .....in spatele liceului spiru haret
au super haine, pantaloni de in colorati, pantaloni de blugi foarte moderni - modele c noi cu buzunare, culori foarte frumoase la jeans, fuste de blugi, salopete de blugi, bluze sexi si foarte vesele, fuste super frumoase cu talie joasa si cu o dantelutza finutza...e super cochet tot magazinul iar hainele au super calitate
succes si sarcini usoare

A fost cineva aici? Stie despre ce haine e vorba? Poate chiar iti gasesti ceva.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nana, trebuie sa aiba un soi de ecou cand e copt. Nu stiu cum sa iti explic altfel .

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Bee la etajul 2 zici,au un raion special pt gravide?Nu ar fi problema la modificat ca am o prietena si as sta pe capul ei iti imaginezi ca nu va avea pace cu mine.Sper sa gasesc ceva,iar cand voi gasi voi face poze si vi le trimit ca v-am stresat destul.Pana pe 21 mai e putin si sper sa imi gasesc ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Nana, trebuie sa aiba un soi de ecou cand e copt. Nu stiu cum sa iti explic altfel .

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Asa mi-a zis si tati, insa eu cu neuronul meu cel obosit, nu am inteles de nici o culoare, dar tot i-am ciocanit pe cativa inainte sa-l iau pe asta, nu de alta, dar sa fiu eu impacata.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

ANNISIA langa YANNIS ar merge Fabian,Karlos,Andreas,Erik,Mattias,Fabio.
Daca nu ma insel,la inceput pt al doilea nume alesese al tau ceva cu D ...,nu vreau sa gresesc sa fac vreo confuzie.Dar sunt sigura ca vei gasi si al 2lea nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mami, pana pe 21, mai ai vreme berechet. Atat sunt de zapacita incat nu mi se parea nimic ciudat ca maine sa fie ceremonia si tu azi sa cauti rochita! La mine cam asha a fost acum 2 ani cand eram gravida cu Anutza. In saptamana cu problema mi-am luat rochita, sandale, etc. Si acum ca nasha maine, mi-am luat rochita marti, sandalele miercuri si ieri poseta. DAr in rest eram cea mai tare: accesoriile (cercei, colier, bratara) le aveam din mai de la Venetia (si chinuie-te sa mai asortezi si albastrul accesoriilor cu rochita ).
Gabriela, o fi ceva in aer. SI eu sunt ingretosata rau de 3 zile. Exact ca-n zilele bune de sarcina. Pe mine greturile astea m-au omorat si dupa ce m-au lasat. Nici nu stiu exact cand m-au lasat, ca oricum saptamanal bag 3 zile de repaus la mancare pe motiv de . Mananca si tu ce-ti pica bine (eu una cu lamai+ grefuri, ori alte fructe nu ma impac in situatii din astea). Pe mine ma ajuta fainoasele, dar astea ingrasha!
Bee 25 +

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Annisia multumesc de variante si eu ma gandisem la Andreea Cristina dar mi se par amandoua nume lungi vroiam un nume scurt care sa rimeze cu Andreea desi sotului ii place Andreea Cristina...mie imi placea forte mult Eliza Maria, dar sora mea mi-a luat-o inainte si am o nepotioca deja cu numele acesta...si sa sti ca la Yannis ma gandisem si eu sa fie un Yannis Luca asa ii placea sotului ca cica se potriveste de minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

observ ca avem o gravi care urmeaza sa faca un pas important in viata asa ca vin si eu cu o sugestie, in cazul in care nu gasesti ceva pe placul tau in magazine, poti opta sa-ti faci o rochita draguta la comanda, in felul acesta iti poti alege singura modelul si culoarea, imi dau seama ca o sa spui ca timpul este scurt, dar totusi mai sunt doua saptamani...mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Da, ce ma enervati, pe mine nu ma ajuta nimeni cu prenumele numarul doi... Eu nu sunt hotarata ca va fi Edmond. Imi este teama ca nu il va folosi in veci... Numai ca Boggy nici nu mai vrea sa auda de schimbat, ca cica ca s-a saturat de atea schimbari si permutari. Ca daca vreau alt nume mai facem un baiat si schimbam atunci...

Imi mai plac si Luca, Fabian, Karlos, Sabin, Leonard, Mihnea, Rares, Alexeis, Andreas... Ohoho ca sunt atat de multeeeee....

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Alaturi de Yannis nu merge decat tot un nume international, eu i-as punce ceva cu sfant de ex Yannis George, Michael Yannis sau ceva de genul acesta, dar zau ca nu am inspiratie, sorry.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Hai nu fiti stresate cu furia laptelui, trece, muuult mai repede ca cicatricea si nu mai zic nimic ca iar ma luati la injurat ca va stric buna dispozitie cu povesti horror. Nu e obligatoriu sa curga ceva inainte, poate sa nu curga nimic si apoi sa fie siroaie...cumnata mea care are sanii destul de mici a avut lapte cat pentru doi, aici chiar ca nu e nici o regula. Cel mai important copilul sa fie sanatos si cu apetit!!

Andries

Mergi la inceput