Piticodromul de sept-oct 2005 (183)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
kid2003 spune:
Lia, depinde de mostenirea genetica. Eu m-am convins. Alex transpira f f rau si seamana cu taica-su pentru ca si el e transpiracios ...linia e pe parte masculina in familia lor, dar cum Alex e o baietzoaica nu avea cum sa nu mosteneasca.
Eu nu transpir prea rau, daca ma bagi in sauna imi crapa pielea de uscaciune, nicidecum nu transpir. Si asa am fost mereu, am avut parul lung si f des si nu imi amintesc sa fi transpirat vreodata. In schimb ea are 2 fire 2 paie (si alea rasculate in cap) si e uda leoarca la ceafa...asa-i soiul, n-au nimic, stai linistita...
v-am citit pe toate dar am o lene in mine ca inchid calculatorul acum si ma intind ca motanul...va pup si sper sa mai raspund maine.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
deeapui spune:
Astazi e ultima zi ce imi sta in calea concediului ! De maine pot dormi linistita cu fiu-meu pana la 9 .
Kidule, ce frumos povestesti tu cum te intinzi ca motanul..imi faci pofta
Deea, Alex si bb2
catush spune:
Neatza - nu mai pot sunt cheauna...
Aseara a venit Bria pe la 11 fara ceva,ne-am jucat un pic si apoi i-am facut baita...,pe urma iar ne-am jucat.... Avea gagica un chef de joaca mama,mama, ca doar de... dormise in masina pe drumul catre casa si era fresh...,dar noi .... In fine am plecat si a inceput sa planga dupa noi, sm ajuns acasa pe la 1....
Incerc cu cafeaua,dar nu prea merge....
E din cauza concediului care se apropie cu pasi mari
Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
netza
Si mie mi-e somn, desi nu prea am motive. Vladut doarme f bine noaptea si eu la fel. Nici nu-mi vine sa cred ca nu l-am auzit pe sot cum sfoarie sau cum misuna noaptea prin casa.
Azi de dimineata cand m-am trezit l-am gasit pe Vladut dormind in sufragerie. N-am nici cea mai vaga idee cand s-a mutat . Din pacate s-a trezit si-a dat pampersul jos a facut pipi in pat si apoi a venit la mine sa anunte "ad facut pipi pat"
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
deeapui spune:
Irina ... Pai daca zici ca si sotul misuna prin casa, Vlad de ce sa fie mai prejos? E bine, inseamna ca nu-i e frica de intuneric.
Deea, Alex si bb2
Ioana75 spune:
Neatza si eu mai spre amiaza. Mi-e cam somn, sotul e iar plecat asa ca as'noapte a venit copilul si a dormit iar pe jos la mine in dormitor, fix sub vintul de la AC. Of, si de cite luni tot zic ca-i iau AC in camera, sper sa reusim saptamina asta.
Catush, Deea, concediu placut!
Irina, macar te-a anuntat, nu te-a lasat sa te intrebi de unde vine mireasma. Cu telecomanda, e prea grea sa o invete; eu am vrut un aparat sa cinte mp3-uri si sa aiba telecomada simpla, dar din pacate sotului i-au intrat pe o ureche cerintele mele si i-au iesit pe ambele
. Asa ca acum miruna are un sistem audio cu un sunet foarte bun, dar cu o telecomanda complicata
.
Aseara m-a anuntat si pe mine miruna ferm ca 'caca', am fost la olita si a prestat imediat. Problema e ca nici la wc eu nu scap de citit ... nici bine nu se aseaza pe oala ca cere 'cartea, cartea'; si dupa ce citim o carte, cere 'alta'; si tot asa; o sa cumpar raft de carti pentru baie.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Deea , desi am eu asa o pesimtire ca la momentul mutarii lui Vladut era deja lumina afara.
Ioana da, e bine ca ma anunta . I-am zis ca daca mai face pipi in pat o sa trebuiasca sa arunc patul ca pute si n-o sa mai poata dormi acolo
(in fiecare seara adoarme in sufragerie), sa vedem daca tine. Barvo Mirunei pt prestatie
! Nu tin explicatiile de genul "dupa ce faci kk, citim!" / "in baie facem kk la olita si citim pe canapea!"?
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
kristinutza spune:
codruta, eu visez cu radu. mult.
mai stiti ca va povesteam de serv si de sefii mei? ei bine, e pe cale de rezolvare...
dar daca stiti pe cineva sa aiba nevoie de psiholog recrutare-selectie si treburi de-astea, dati-mi de stire, ca raman pe drumuri cat de curand .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Irina, Miruna a invatat multe de la mine. Eu sint foarte ferma cu ea, cind ii zic ceva nu ne tirguim; si acum face si ea la fel, imi zice foarte ferm 'citim', nici nu indraznesc sa o contrazic
.
Kristina, bafta multa sa gasesti ceva bun!!!
Bianca, ce mai invata Milan la gradi?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
alinam spune:
neata la pranz !
Si eu il visez pe Vlad dar foarte rar si stiti cum il visez? visez ca vorbeste si ma inteleg cu el .... fiecare cu durerea lui.
Azi sunt intr-o stare nasoala, Vladi a si luat vreo 3 palme la fund afara , nu vrea sa mearga de mana, o tine tot o fuga si mai nou traverseaza singur, aleraga doar"inainte" cat mai departe de casa, inapoi nu vrea decat in brate si uite asa m-am chinuit si l-am carat o bucata de drum inapoi spre casa si cand l-am pus jos ce credeti? a luato la fuga tot in directia in care vroia el si tot asa am tinuto pana am cedat si si-a luat palme la pampers , of si doar am zis ca nu il bat , ca nu intelege, ca e mik, dar ce ma fak cu el????? il car numai in brate? de inteles cu vorba nu ma inteleg cu el, sa il ignor, pai nu se poate ca il ignor si sare in fata masinii si tot asa, deci la starea mea nasoala se aduna si nervii....
Ioana si Irina pai voi aveti niste super copii sa va traiasca si sa fie sanatosi copilashii cei destepti.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze