*** LA REDOUTE (34)***
Raspunsuri - Pagina 24
Alinus25 spune:
Fetelor, cand am facut comanda am pus codul pentru 2 genti si un portmoneu roz, are careva vreo poza, ca cea de pe prima pagina nu merge. Multumesc
croco21 spune:
Neata fetelor, am intrat sa va spun ca am trecut intr-o noua etapa cu cumparaturile. Tocmai mi-am comandat o masina de paine! Acum, Doamne ajuta, sper sa nu ajunga tandari. Am scos-o la 41E ca am bagat si cod pt fdp0 si cadou rucsac izoterm.
Croco
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Alinus25
Fetelor, cand am facut comanda am pus codul pentru 2 genti si un portmoneu roz, are careva vreo poza, ca cea de pe prima pagina nu merge. Multumesc
alina eu le-am primit chiar ieri sunt dragutze nimic deosebit n-au o calitate foarte buna...sunt roz pal si au manerele din piele intoarsa maro(sau ma rog velur din ala)
Jasmine spune:
vreau sa comand catalogul LR toamna-iarna.
Pe site daca ma duc sus la "Obtenir un catalogue" ajung la un formular PDF care cica trebuie completat si trimis pe mail sau pe fax.Numai ca in PDF-ul ala nu pot sa completez nimic.
Cum naiba se comanda catalogul asta?
nushulica spune:
quote:
Originally posted by croco21
Neata fetelor, am intrat sa va spun ca am trecut intr-o noua etapa cu cumparaturile. Tocmai mi-am comandat o masina de paine! Acum, Doamne ajuta, sper sa nu ajunga tandari. Am scos-o la 41E ca am bagat si cod pt fdp0 si cadou rucsac izoterm.
Croco
oauuu felicitari croco
sa ajunga bine aici masina de paine
eu inca n-am indraznit sa comand de pe la cuisine ceva scump ca n-am curaj
acu spuneti-mi si mie e folositoare o masina de paine??adik daca o iau o s-o folosesc??
croco poate iau si eu masina daca ziceti ca e utila
gabitaco spune:
buna!a primit cineva colet din 29 iunie sau dupa aceasta data?
Decan tot ma duc la posta dupa colet, cum ma vede cucoana imi striga din usa... nu avem nimic pt dv.
. Noi duminica plecam pt vreo 10-15 zile si asteptam 2 colete. Poate vin maine.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
aissa spune:
Aventurile unui cec de 10,76 euro
Depus pe 10.04 in cont, cu mentiunea ca va fi comision de cca 2 euro. Il incasez in mareata suma de 4,2 euro (asa aparea in cont). Rog sa se inchida contul si, fireste nu, mai platesc 2 euro comision.
Deci din 10,76 euro am incasat dupa taspe luni 2 euro. Restul sa traiasca si bancherii.

Sunt curioasa cat iau din 60 (deja sotul a depus bani de acasa, 10 euro ca sa ii deschida cont
in care vor veni peste alte luni banii
).Bulgaria, 2007
croco21 spune:
Nushu, eu am vazut la cineva o masina de paine si mi-a placut f. mult. Face si gem, nu numai paine. Acum sa vedem ca si la mine entuziasmul trece repede, parca vad ca o iau si o tin degeaba. Dar am luat una de capacitate mica ca m-am zgarcit la bani. Te tin la curent, numai s-o primesc in buna stare ca ultimul colet l-am primit zob, noroc ca erau numai toale. Am uitat sa va spun ca am primit aviz si pentru comanda din 28, va dau diseara linkurile, am comandat mai mult de la accesorii.
Croco
Alinus25 spune:
Merci mult Nusha. Nu stiu de ce, dar am banuit ca nu poate fi ceva extraordinar.
Pfuu, da greu mai trec zilele astea pana vine coletul, nu mai am rabdare ...