Pt salvarea spatiului verde din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

nu vorbesc numai in numele meu,dar suntem un forum puternic, in care ne interesam de copiii nostri, de aceea cred ca trebuie sa ne impunem un punct de parere ferm, in legatura cu parcurile,cu spatiul verde in general;cred ca suntem o forta civica care poate sa gaseasca modalitatea sa salvam ce se mai poate salva din mediul in care suntem nevoiti sa traim, mai presus de interesele politice si materiale ale unor afaceristi verosi.categoric suntem in mijlocul unor jocuri de interese,dar,totusi,realitatea este ca riscam sa traim intr-un oras toxic cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Nu cred ca ar trebui sa se puna numai problema Bucurestiului,luat per ansamblu,totul este distrus in lumea asta.....

Am putea lua atitudine,si eu am zis asta,la subiectul "Incalzirea globala",am tot facut apel la ideea de a se face ceva,dar ce te faci daca adminii nu vor sa promoveze astfel de subiecte sau de aciuni?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Manipulaaare...ce repede am sariiit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

oooff, cat ma doare chestia asta...
stau intr-un bloculet cu un petec de curte, e neingrijita vai mama ei, dar are vreo 7-8 pomi mai mari sau mai mici, 1 brad, 2 duzi, un cires, 2 lilieci... ei bine, cativa vecini vor sa radem tot ca sa-i trantim o parcare! noroc ca tre' sa fim toti de acord - si io nu-s!!
plus ca lipita de noi e o casa superba, veche, cu o curte imensa, pana nu demult plina de verdeata si cu un tei urias. dar gata, il taie si p-asta, ca de, e un loc numai bun de bloc...
asa ca, pe langa locurile publice, mai sunt si cele particulare, pe care vaz ca la putem despaduri fara nici o jena. oare pe astia nu-i poate opri nimeni?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by ligeea

cred ca suntem singura tara din UE care nu avem un partid ,,verde demn de luat in seama , unul care sa aiba reprezentare parlamantara , care sa poata initia niste legi concrete .

Se rezolva.
www.gardianul.ro/2007/07/09/politica-c7/magureanu_becali_love-s97647.html" target="_blank">Presedintele PNG, Gigi Becali, a anuntat fuziunea cu Partidul Ecologist Romān

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Si in sectorul 6 am realizat ca s-au taiat foarte multi copaci de cand am plecat eu din tara. Deja cand am venit imi disparusera din decor o gramada de copaci. Nu realizeaza oamenii astia ca lipsa copacilor duce la incalzirea excesiva a blocurilor si a asfaltului de nu o sa se mai poata respira. Eu gasesc ca vina este si a oamenilor din preajma care nu fac decat sa dea din gura. Eu m-as lega de copacii aia daca as sta in zona numai sa nu-i taie. Partea proasta este ca numai de gura suntem buni si latram dar sa ma ierte Dumnezeu pensionarii nu ar dori decat sa stea la umbra pe banca. Daca s-ar lega de un copac i-ar fi frica sa nu fie dus la nebuni sau sa nu fie luat in ras. O sa fim de rasul lumii cand nu o sa mai fie nici un copac pe strada. Eu vin 2 saptamani pe an aici dar deja de la an la an se schmba totul in prost. Din ce in ce mai mult praf si smog. Imi pare rau de ce se intampla. Am semnat si eu petitia oricum dar cred ca mai bine ar fi sa se faca un mars al mamicilor cu copii prin fata primariei sa se vada cine are nevoie de umbra si oxigen. Asa macar in plimbare 2 ore pe zi ar putea si mamicile sa protesteze intr-un fel.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Scuzati pt off-topic!
cod rosu - Ligeea, esti mult cautata la topicul "cazare de la DC la DC"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pai normal ca Videanu apara interesele lui Costanda, ca doar sunt tovarasi vechi de chefuri si amici la catarama.Si bineinteles ca Videanu are interese directe in constructia lui Costanda fiindca are firma de constructii care va fi direct implicata...iar pt d-ul primar general asta inseamna profituri grase.
Iar chestia ca deh...'parcul Bordei nu e de fapt parc...ca e zona verde in jurul cursurilor de apa' mie una imi suna ca o mare gaselnita care sa faca escrocheria asta legala!!!
Eu una am semnat petitia , sa dea Dumnezeu sa nu se taie pomii acolo...dar nu prea cred ca sunt sanse ca parcul sa ramana parc!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Nu e gaselnita . E o lege care spune ca PUG -ul stabileste incadrarea urnanistica a unui teren .
Hai sa o luam logic .
Un nene are un teren de la ta;su.Depune cerere de retrocedare pe vechiul amplasament , se lupta , n-are bani , n-are avocati , vine unu mai smecher si-i zice
- cu cat vinzi mata nene dreptul de proprietate ?
Pai cu douaj de mii .
Ia banu si du-te cu dumnezeu .
Smecheru se duce cu alaiu de avocati la domn primar si-i zice
Onor primarie , tu ai construit pe terenu asta care nu al tau -in 1998 , nu in 1942 un cartier ,,francez care cotizeaza cu 10 mil de Euro la buget , ia ia-ti mata casile si du-te in bordei si fa-ti case , ca chirii stiu si eu sa incasez.
Primarul da din colt in colt vede ca smeceheru are dreptul la tern si dreptate pe fond si-i zice
Iti dau eu un teren in compensare numai nu ma muta , fii amabil te rog
Smecheru ia ternu -ca i l-a dat dublu la metrii , si vrea sa construiasca si el niste case sa ia chirii , da primaria zice
Nu ca e parc
Pai in actul de compensare , nu e . Aduca cum vine asta , tu pe terenul meu faci ce vrea muschii tai , imi dai unul la schimb da eu trebuie sa-l tin parc ,,util public ?

Dupa parerea mea , Constanda are dreptate . E un speculant , de acord dar speculatiile imobiliare asigura monetan acest avant economic , nu productia de mere sau de grau , asa ca nu vad ce a facut rau .
E dreptul lui sa faca ce vrea cu terenul A aut un teren construibil , trebuia sa i se dea unul la fel , nu un parc
Cati dintre noi am donat 1 mp de teren pentru parcurile din Bucuresti , ca idee?

Mergi la inceput