Pt salvarea spatiului verde din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Am semnat si eu.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

si eu am semnat!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

semnat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am semnat si eu.
laudabila initiativa Dl Chiliman.
rusinica Dl-lui Videanu, care sunt sigura ca nu va mai obtine inca un mandat.

Mari 10+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Si dc semanm ...ce se intampla?

Ce se intampal de ani de ziel cu Rosia Montana?Acolo e de sute de ori mai grav!

Am semnat ...si ce sa facem? vorba lui Mircea Badea:"partizanul acestor 2 proiecte e presedintele Basescu" !Poate ca acum ca se face ceva tam-tam..o sa fie ceva liniste..desi nu cred...

Dar, fiti convinsi, ca dupa 2009, cand am inteles ca vor pune iar la cale cu dl Felix -motanul presedintelui de data asta- si el implicat in proiectul Rosia Montana -o fulminanta campanie prezidentiala, sigur vom avea Delta distrusa,speciile din Marea Neagra moarte,turism spre 0 si muule altele!

Si or sa strige atunci petitiile ,organizatiile, green-urile de toate culorile,-poluat va fi tot-rau,albie de rau,delta, mare vor fi in pofida tuturor asigurarilor posibile!

Si atunci..

Atunci ei vor fi teminat de incasat tot, vor pleca in tari cu multa verdeata!Ca doar stim ca si o durere de unghie se trateaza la Viena..

Si noi...Noi vom ramne aici ...ca dc,deh , nu am fost intreprinzatori!!Ha ,ha ,ha !Mai pasaricilor, puteti zbura!

Dar e greu sa impresionezi pe cineva care stie fff bine cum e structura cianurii!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

problema Parcului Bordei nu este pusa corect .
1. ,,parcul Bordei nu are statut de parc in PUG-ul Bucurestiului
2. Un teren care apartine unei parsoane fizice sau juridice , poate deveni construibil prin adoptarea unui regulamant de urbanism de tip PUZ , deci dl. Constanda are din acest punct de veder dreptate .
3. Dl Marinescu Pd si toti ceilalti initiatori ai ,,declaratiei locuiesc pe strada Primaverii -bucurestenii stiu de ce , in case de 2-5 mil EURO deci este acesta este motivul agitatiei , se populeaza zona cu ,,plebe
4. Conform reglementarilor legale, atat dl. Constanda cat si judecatorul care a admis cererea nu au gresit .
5 A gresit comisia parlamantara care a facut legea restituirilor asa cum e , a grasit basescu care l-a pus in posesie pe un teren mai ,,prost , dar cu deschidere directa la lac, a gresit Videanu care a aprobat construirea unui zgaraie nori langa catedrala Sf. Iosif .

In concluzie , chestia cu semnaturile mi se pare un ,,praf in ochi aruncat de cei interesati, in fapt cei mai vinovati sunt chiar cei care fac acum galagie .

Spatiile verzi nu sunt parcuri , e diferenta de definitie si incadrare urbanistica .
nu ma intelegeti gresit , nici mie nu-mi convine ca nu mai sunt parcuri , dar imi puteti spune un parc construit in ultimii 15 ani , ?
Ati vazut cum arata acum parcul tineretului , nu s-a mai plantata un copac dar s-au plantat zeci de buticuri .
atunci , daca statul nu are grija de ce el lui de drept, ingaduie taierile etc , de ce condamnati un particular care vrea sa urbanizeze un teren care-i apartine si nu este parc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

quote:
Originally posted by BESTUTZA

Si dc semanm ...ce se intampla?

Ce se intampal de ani de ziel cu Rosia Montana?Acolo e de sute de ori mai grav!

Am semnat ...si ce sa facem? vorba lui Mircea Badea:"partizanul acestor 2 proiecte e presedintele Basescu" !Poate ca acum ca se face ceva tam-tam..o sa fie ceva liniste..desi nu cred...

Dar, fiti convinsi, ca dupa 2009, cand am inteles ca vor pune iar la cale cu dl Felix -motanul presedintelui de data asta- si el implicat in proiectul Rosia Montana -o fulminanta campanie prezidentiala, sigur vom avea Delta distrusa,speciile din Marea Neagra moarte,turism spre 0 si muule altele!

Si or sa strige atunci petitiile ,organizatiile, green-urile de toate culorile,-poluat va fi tot-rau,albie de rau,delta, mare vor fi in pofida tuturor asigurarilor posibile!

Si atunci..

Atunci ei vor fi teminat de incasat tot, vor pleca in tari cu multa verdeata!Ca doar stim ca si o durere de unghie se trateaza la Viena..

Si noi...Noi vom ramne aici ...ca dc,deh , nu am fost intreprinzatori!!Ha ,ha ,ha !Mai pasaricilor, puteti zbura!

Dar e greu sa impresionezi pe cineva care stie fff bine cum e structura cianurii!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mare adevar grait-ai! Eu tot cred ca putem schimba ceva si in privinta copacilor taiati si a parcurilor distruse prin constructii, si in privinta Rosiei Montane(sic), si in privinta Deltei Dunarii! Totul este da vrem intr-adevar acest lucru! Si eu vreau, pentru ca Vladi al meu are dreptul sa moara de batrinete si nu de silocoza sau cancer!
Poate ar trebui sa ne gindim si sa facem ceva, astfel incit sa apara o adevarata miscare ecologista si la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

o sa ne desteptam cand o sa ramanem fara pic de verdeata in bucuresti si o sa respiram ca gainile in cusca;asa apetit de construit nu a avut romanul de cand se stie;sunt curioasa cine va mai locui in oras cand nu vom mai avea oxigen deloc.cred ca ne agitam degeaba ca nebunia asta nu se va opri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

revin si spun ca, cred ca suntem singura tara din UE care nu avem un partid ,,verde demn de luat in seama , unul care sa aiba reprezentare parlamantara , care sa poata initia niste legi concrete .

Sunt convinsa ca acum problema ,,parcului Bordei este de fapt problema PD care a sprijinit atat schimbul de terenuri initial cat si PUZ-ul . mai mult , lucrurile de acst gen nu se fac decat cu mari comisioana -de genul 1 ha din cele 3. 3 la partid sponsorizare .
In alta ordine de idei , 90 % din cei pe care i-am vazut la TV protestand impotriva urbqanizarii -marinescu , cel care a fost cu Iliescu la revolutie -am uitat cum il cheama -, 2 cucoane si multi altii locuiesc pe strazi vecine cu Bordeiul -Crangului, Herastrau , eliade .

Asa ca ambele tabere isi apara un interese propriu , nu unul cetatenesc /

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Sunt sigura ca sunt interese in am bele tabere. Important insa e ca un parc sa nu fie distrus. Si asa poluarea e cum e, spatii verzi sunt putine.

Monica

Mergi la inceput