bebe de o luna - si doarme!

bebe de o luna - si doarme! | Autor: parpalak

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va spun ca baiatul meu, care a implinit azi o luna, a dormit azi noapte 10 ore (in afara de o pauza de un minut jumate, cind i-am bagat tita in gura si-a adormit la loc instantaneu) si dupa aia, de dimineata, a dormit 6 ore. Si ca sa compenseze, a inceput sa manince portii uriesesti, 150-160 de ml la o masa, de unde minca 100 si sub.. Apoi, dupa 3 ore, inca 150 de ml.. Acuma stau cu ochii pe ceas, tocmai s-au facut iar 3 ore si inca nu s-a trezit.. Nu dati cu pietre.. Ca azi sint odihnita si le simt.. :) Da' daca tot sint asa de odihnita, ma intreb daca nu-i cazul sa-mi fac griji. Nu-i prea mic sa doarma in halul asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu, si Bogdan a dormit 8 ore pe noapte de la 3 saptamani. In timpul zilei nu dormea chiar asha de mult, dar s-a mai intamplat cate 3 ore deodata.

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Pai daca papa si doarme bine,pen' ce ingrijorare?

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Ruxi, m-am mai linistit un pic - sa vedem la noapte ce-o face. De fapt, n-a dormit decit noua ore, ca o ora a durat masa.. Da' asa le socotesc eu, timpul de masa il sar..

Lia, pai de prea multa odihna, ce alt motiv? :) Degeaba m-am apucat de una si alta prin casa de m-am cocosat, creierul meu se pare c-o ia razna dupa mai mult de 3 ore de somn incontinuu :) Si-apai na, ma uit si eu la ce mai zic mamicile.. comportamentul majoritatii pare sa fie pe dos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Si Emi a inceput sa faca treaba asta de pe la vreo 6 saptamani, ca ma trezeam intr-una si o ascultam sa vad daca respira. Doctorii zic ca daca are peste 5 kg poa' sa doarma mai mult de 6 ore odata, dar la ea s-a intamplat mai repede, pe la 4.5 kg.
Nu iti fa nici o grija, ca isi scoate parleala mai tarziu. A mea, la 3 luni jumate vrea tot timpul sa ma joc cu ea, ma caut prin camera si daca nu ma vede se scartzaie si au trecut vremurile alea cand aveam treaba juma de ora cand se trezea, ca in rest... dormea. Noaptea insa, si-a pastrat obiceiul bun. Doarme de la ora 9 seara pana la 6-7 dimineata fara sa ne deranjeze nici macar pentru apa. Insa de mancat... nu ma pot lauda asa cum te lauzi tu. Are portie fixa de 140 ml ziua si 160 ml la ultima masa seara - 5 mese pe zi. Dar de luat in greutate... slava Domnului! Avem chiscutze si bolfitze si 6.5 kg - mai bine ca la carte. Deci, nu te ingrijora. Bucura-te si roaga-te sa il tina cat mai mult. Bb-ii cresc cel mai bine in somn, atunci se secreta hormonul de crestere. Si creierul se dezvolta tot atunci.
Buni copii avem, nu?
Va dorim si voua la fel,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Draga mea daca tot te plangi de atata somn ti-l imprumut un pic pe Dorian ca sa te refaci :))) O sa vezi ce grija are :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Fericit-o!

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

I-o imprumut si eu pe Clara mea... nici o problema... doua nopti si o sa se lecuiasca ...:)

http://trinity.bucharest.roedu.net/cgi-bin/photo/index.cgi
---Multe poze !:)---

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Ehe, norocul incepatorului... :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bucura-te acum, ca cine stie ce va face mai tarziu...
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

A doua noapte mi-a dormit 12 ore, cu doua pauze de supt trei picaturi iar a treia noapte n-am mai rezistat si l-am trezit (vorba vine) pe la doua, cind mi-a mincat 30 de ml (fara sa crape geana :) ). Partea proasta e ca daca nu-mi da desteptarea eu dorm ca o valiza in tren si laptele meu, care si-asa abia vine, am impresia ca se duce. Asa ca acuma, daca n-a supt la 3 ore, ma mulg si sper sa nu dispara de tot macar inca o luna..

Mergi la inceput