bebe de o luna - si doarme!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Draga Parpalak, asa a fost Alexa mea, si eu mi-am facut griji degeaba, eram la primul copil. Imi dorisem mult sa o am si eram tare dezamagita ca bebica mea doarme prea mult si eu nu prea aveam cand sa ma mai "joc" cu ea. Noaptea a dormit fara sa se mai scoale sa manance cam de la o luna-6 saptamani, si ziua dormea binisor iar eu stateam si o priveam sa nu uit ca am copil.
Acum cu Ilincuta e cu totul alta poveste, si ce nevoie as fi avut acum de odihna, e un copil nornal, noaptea se scoala de doua ori sa manance, plange si ma trezeste. Ziua in schimb doarme foarte putin, de 2-3 ori cate 1-2 ore, sta mult treaza si vrea companie iar eu vreau sa mai fiu lasata si in pace din cand in cand. Nu ma plang, e o dulce, uneori nu ma satur privind-o sau vorbind cu ea, pe Alexa o priveam cum dormea, cu Ilincuta trebuie sa stau de vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am uitat sa spun ce era mai important: am citit undeva ( cred ca "Mama si copilul") ca un bb asa mic nu trebuie sa stea nemancat mai mult de 5-6 ore, daca baiatul tau mananca in timp ce doarme e perfect, somnul asta adanc si linistit e cel mai bun pentru crestere si in timpul somnului se dezvolta si creierul, asa ca stai linistita si bucurate de libertate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Mamici nu va ingrijorati daca aveti copii asa cuminti. Nu este nici o problema. Si Alex al meu de la o luna dormea toata noaptea si ziua la fel. Mama zicea ca parca nu am copil mic. Nu ajunsese la 5 kg dar nu l-am sculat noaptea daca el nu se trezea. Si asa s-a invatat de mic cu acest program si el niciodata nu s-a trezit noaptea sa bea ceai sau apa. Eu am citit prin carti ca este bine sa-l lasi asa cum cere el nu sa-l fortezi si sa-l trezesti. Acum ma rog la bunul Dumnezeu ca al doilea copilas sa fie la fel caci nu stiu cum este cu "program de noapte".

Mergi la inceput