bebe de o luna - si doarme!
Raspunsuri - Pagina 2
dana d spune:
Draga Parpalak, asa a fost Alexa mea, si eu mi-am facut griji degeaba, eram la primul copil. Imi dorisem mult sa o am si eram tare dezamagita ca bebica mea doarme prea mult si eu nu prea aveam cand sa ma mai "joc" cu ea. Noaptea a dormit fara sa se mai scoale sa manance cam de la o luna-6 saptamani, si ziua dormea binisor iar eu stateam si o priveam sa nu uit ca am copil.
Acum cu Ilincuta e cu totul alta poveste, si ce nevoie as fi avut acum de odihna, e un copil nornal, noaptea se scoala de doua ori sa manance, plange si ma trezeste. Ziua in schimb doarme foarte putin, de 2-3 ori cate 1-2 ore, sta mult treaza si vrea companie iar eu vreau sa mai fiu lasata si in pace din cand in cand. Nu ma plang, e o dulce, uneori nu ma satur privind-o sau vorbind cu ea, pe Alexa o priveam cum dormea, cu Ilincuta trebuie sa stau de vorba.
dana d spune:
Am uitat sa spun ce era mai important: am citit undeva ( cred ca "Mama si copilul") ca un bb asa mic nu trebuie sa stea nemancat mai mult de 5-6 ore, daca baiatul tau mananca in timp ce doarme e perfect, somnul asta adanc si linistit e cel mai bun pentru crestere si in timpul somnului se dezvolta si creierul, asa ca stai linistita si bucurate de libertate.
Lucia spune:
Mamici nu va ingrijorati daca aveti copii asa cuminti. Nu este nici o problema. Si Alex al meu de la o luna dormea toata noaptea si ziua la fel. Mama zicea ca parca nu am copil mic. Nu ajunsese la 5 kg dar nu l-am sculat noaptea daca el nu se trezea. Si asa s-a invatat de mic cu acest program si el niciodata nu s-a trezit noaptea sa bea ceai sau apa. Eu am citit prin carti ca este bine sa-l lasi asa cum cere el nu sa-l fortezi si sa-l trezesti. Acum ma rog la bunul Dumnezeu ca al doilea copilas sa fie la fel caci nu stiu cum este cu "program de noapte".