Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by myral
Nana daca vrei sa te sperii cu adevarat am mai auzit si comentarii de la bunici de genul ca pe vremea noastra noi mestecam mancarea bebeilor si apoi le-o dadeam lor. Dar gata ajunge cu chestii hidoase ca ni se face rau pe aici.
Myral30+
Auzi tu Myral, zau ca pe aia nu-i inteleg. Ei ar manca mancare mestecata de altii mai intai? Stiu ca asa faceau unele mame tembele, dar aia era acum o mie de ani cand eram inapoiati rau. Oricum, foarte scarbos!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
urmychance spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Alinush, si eu ma gandisem sa le spal si inca ma mai gandesc la asta, mi-am luat si detergent sensitive. Insa mai astept putin ptr ca vrem sa cumparam comoda respectiva ptr bebe si sa am unde le pune. Sigur nu se va pune praf in sertare.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Nana, linkul tau cu ;'nunta mea de vis" nu merge....fa si tu ceva in sensul asta!MULTUMIM.
urmychance29baietelul nostru
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by urmychancequote:
Originally posted by NanaMotoc
Alinush, si eu ma gandisem sa le spal si inca ma mai gandesc la asta, mi-am luat si detergent sensitive. Insa mai astept putin ptr ca vrem sa cumparam comoda respectiva ptr bebe si sa am unde le pune. Sigur nu se va pune praf in sertare.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Nana, linkul tau cu ;'nunta mea de vis" nu merge....fa si tu ceva in sensul asta!MULTUMIM.
urmychance29baietelul nostru
Pai tocmai ce m-a pus bunica sa-mi transfer pozele de pe yahoo pe fotobucket si acum nu reusesc sa fac acolo anumite albume publice si altele private. Ori sunt toate publice, ori toate private. M-am enervat la culme azi. Inca incerc sa elucidez problema si rezolv cu linkul!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Alinus eu berbec si Boggy e balanta... Nu e cea mai fericita combinatie comform zodiacului dar ne straduim cu succes
Draga Annisia te-ai prostit de tot... Cuvantul comform e inventat de hormonii tai... Pune mana pe dictionar si vezi ca e „conform„, „confort„ etc... Da-ti trei palme! Jap! Jap! Jap!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Annisia spune:
Hooo, ca sunt aici! Doar nu credeti ca altceva nu mai am de facut. Da ia numarati cate mesaje am postat eu astazi si apoi mai cotcodaciti daca aveti curaj.
Ma enerveaza tastatura asta idioata ca bate numai ce are dansa chef. Daca ar fi sa las mesajele neperiate, pai nu ati intelege nimic... Numai ca imi mai scapa si mie una alta, ca sunt si eu om... Plus ca am ditamai unghiile si imi scapa printre taste... Am probleme serioase nu gluma...
Asaaaa. Iar am o mare criza hormonala ca tocmai ma laudam ce calma am devenit. Am impresia ca sunt atat de singura in toata treaba asta incat imi vine sa imi iau campii... Si cand il vad pe al meu atat de calm imi vine intai sa il bat bine pe el si apoi sa imi iau campii...
Plus ca nu imi merge liftosul si cand m-am intors cu Misha de la doctor a trebuit sa urc pe scari, de a zis ca ma imprastii pe acolo in direct...
Apoi doctorul la care am fost mi-a spus sa nu ma atasez prea tare de catel, ca el nu ar fi asa de increzator in recuperarea lui....
Zugravii care au venit imi creau niste mii de euro, de parca eu sunt amanta lui Columbeanu si nu stiam...
M-am enervat pe toate astea si s-a facut tarziu de nici la saltele nu am mai ajuns...
Asta este o zi care trebuie sa dispara mintenas, ca daca nu o alerg...mama ei....
Bebe Yannis Edmond in evolutie
sim_stoian spune:
Dani, dragute tare lucrurile. Eu cred ca m-ai luat la cumparaturi. Sa nu mai spuna fetele ca sunt spaima cumparaturilor .
Nana...exista telefon pt batut la cap. E drept ca nu e asa de nasol ca atunci cand sunt langa tine, dar tot e ceva .
Lavinia, de ce imi faci in ciuda, fato? Eu plang pe aici de nu stiu cand dupa lucrurile pe care le-am vazut pe la Viena. Si in afara de H&M, C&A, mai exista in Gasometer un magazin BabyWalz . De pe 15 stiu ca incep reducerile. Eu mi-am luat Avent Isis manuala.
Myral, eu cred ca o sa fac o lista cu ce nu au voie sa faca musafirii . Asta din a doua luna, ca in prima nu primesc pe nimeni in vizita. Lista aia o sa o lipesc undeva la intrare...De faza cu mestecatul mancarii am auzit si eu. Si mai rau decat atat, imi zicea vara-mea ca asa a facut maica-sa cu copiii ei . Se plangea ca i-a zis de nu stiu cate ori sa nu mai faca asa, dar degeaba. Cum vara-mea a inceput serviciul la putin timp dupa ce a nascut, a lasat copiii la matusa-mea si nu a mai avut nici un control asupra modului in care ii hranea in timpul zilei matusa-mea.
Gabriela, si mie mi se par oribile camasile. Dar am luat ca nu am ce face la spital. Oricum, prin casa nu aveam nici una.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
myral spune:
Mda Annisia ai multe pe cap, esti scuzata daca lipsesti putin.Sim, ce mi-as dori si eu sa pot tine la distanta rudele o luna, dar nu am nici o sansa, ca atunci cand a nascut verisoara la 2 saptamani ni s-a sugerat de altii ca ar fi cazul sa ii vizitam ca am ramas ultimii, toti fusesera deja. Sper ca macar in prima saptamana sa scap, ca eu dau indicatii dar degeaba ca te pomenesti cu ei la usa.Myral30+
Roxana_G spune:
Asa asa, subscriu la ce a zis Andries. Multi chiloti si pijamale/camasi mai modeste. Annisia, vad ca tie iti arde de vizite nene, eu zic sa stea acasa, ca nu sunt prea prietenoasa dupa ce nasc. Si asa o sa stau maxim 2-3 zile, sa se abtina de la vizite. Mama ma stie, si barbatul m-a adus in halul ala asa ca sa ma suporte cum sunt. Dupa ce ca esti franta, te doare intre picioare de abia stai, esti depresata, exact de socializare nu iti arde. La mine sa se abtina lumea.
Nu stiu daca v-am povestit ce am patit dupa nastere. Rau rau de la hemoragie, dar vreo 12 persoane asteptau sa ma vada. Asa ca ma pusera aia in carut la vreo 4 ore dupa si harsht pe hol la familion. Nu numai ca imi topaiau picioarele de la anestezie, ma durea taietura de muream, era cald ca naiba si eram obosita si speriata de urlatoarea mea, si navalesc nene toti pe mine cu imbratisari si pupaturi. Nu va zic ca aproape am lesinat de rau, nu am vrut sa fiu nepoliticoasa, dar imi luasera aerul. Sotul meu m-a vazut ca ma albisem si mai rau de cum eram si m-a luat repede cu carutul sa ma duca la salon, ca infirmiera aia ma abandonase acolo. Asa ca de data asta ii anunt ca suntem ok si acasa cu ei nenica.
Annisia, esti tare. Eu nu mai insist pentru ca de frica nici placerea nu mai e ok.
Andries, la mine e de inteles omul, iti dai seama cand vede casalotul de mine si cu burta misculand in toate partile, nu cred ca ii mai arde de nimic. In plus a revenit la temerile de la sarcina cu Alex, respectiv daca vine BB peste el.
Nana, m-am amuzat rau cu povestea cu copilul, numai ca nu prea e de ras. Offfff...La noi ii pune bentita aia la mana cand nasti si iti arata ca i-a pus banderola, dar...Eu imi amintesc ca m-am zgait bine la fie-mea cand am nascut-o si cand a venit am recunoscut moaca. Cand a inceput sa urle iar cu gura cat jumatate de fata, am stiut sigur ca e ea.
Rox 31+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
toma_lly spune:
eu sunt aici, dar nu am o dispozitie prea buna azi
vorba Annisiei, sa treaca ziua asta mai repede
tocmai mi-am revenit (cat de cat) dintr-o partida de boceala
dupa cum v-am mai zis, noi (eu cu sotul) stam cu parintii mei si m-a apucat plansu' ca abia astept sa ne mutam, ca toti (colegi de serviciu, prieteni, voi de pe forum) stau bine-mersi la casele lor numai noi am ramas de caruta
deocamdata suntem la capitolul acte (pt constructie) si abia la anul (speram) sa ne apucam de casa...da' parca nu mai trece timpul asta...
hai ca ma apuca iar
Tomitza 30+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005