Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Dragi burticutze,

am revenit si eu dupa o indelunga absenta am terminat si cu examenele,uffff au fost niste calduri pe la noi acum sa racorit speram sa mai tina.

in rest toate bune mai apar contractii dar normale,in schimb fetita nu sa intors,dar e foarte agitata mai ales seara .
Sotul sa ocupat de cumparaturi,eu am vazut doar in poze ce a cumparat...o sa vina saptamana viitoare acasa restul completam de aici.
Daca ajungeti la vienna sau aveti pe cine sa trimiteti acum incep reducerile..mai ales la H&M sau C&A,unde gasiti oferta foarte variata pt bb.

Fetelor voi ce pompa pt sani a-ti cumparat?

LAVINIA31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by laviniaN

Fetelor voi ce pompa pt sani a-ti cumparat?

LAVINIA31+

Eu mi-am luat Nuk electrica.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Na, Annisio ca acum s-a scris prea mult, ca tu te plangeai ca nu scriu fetele, am citit tot am uitat aproape tot. Ce o fi cu creierasul meu? Mai sunt de fapt si nervoasa ca am deschis geamurile sa intre aer (ca ala conditionat nu merge) si batea vantul era bineeee, dar nici in 10 min. a intrat un praf in toata casa negru parca era si m-am chinuit sa sterg peste tot cu chiu cu vai (asta imi mai lipsea) ca desi nu prea mai fac nimic prin casa nici mizeria nu o suport.Na ca mi-am adus aminte ceva Nana zicea de pupatul bebelusilor, unii parca sunt inconstienti, am vizitat si eu bebelusa verisoarei care avea manusele, la inceput credeam ca din cauza unghiutelor dar de unde cica erau ca sa nu-i pupe toti vizitatorii manutele, unde mai pui ca erau si rude care vroiau s-o pupe pe guritaMyral30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Luy, eu mai merg si luni, dar nu se pune, deja sint in al 9-lea cer! Yuhuuuuuuuuuu, ferice de noi!
Bagaj de spital nu am facut inca, asa cum inca nu am cumparat mare lucru pt bebe. Dar intru in prenatal si ma ocup de problema. Auziti? Eu am o problema, urasc camasile de noapte! Bleah….
Marturisesc ca si eu as fi vrut un leut, dar o sa iubesc orisice….

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Dani, ! Toate sunt tare frumoase. Uite ca m-apuca nostalgia cand vad rozuliu. Dar lasa ca o s afac si o fetitza si sa te tzii atunci!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

sa mor de nu abia astept sa te vad postand pe la odisee cu burtica de fetitza.

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

lavinia la recomandarea nanei o sa imi cumpar de la AVENT electrica.

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Myral, faza cu pupatul pe guritza mi se pare de-a dreptul hidoasa. Ce draq! Ma dispera oamenii de genul ala. Beahhhhh!!!!!!!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Dar sa stiti ca am vazut si poze de "balenutza" Flavia si scumpicul Stefan, hainute si coltul bebelusei de Danielle, atat mi-aduc aminte.Gabriela ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea indeplini.Annisia acum disparu ori nu mai face fata ori apare mai tarziu asa, noaptea ca si asa nu are ce face cu sotul din cate am inteles, hi hi hi.Myral30+

Mergi la inceput

Nana daca vrei sa te sperii cu adevarat am mai auzit si comentarii de la bunici de genul ca pe vremea noastra noi mestecam mancarea bebeilor si apoi le-o dadeam lor. Dar gata ajunge cu chestii hidoase ca ni se face rau pe aici.Myral30+

Mergi la inceput

Annisia, unde fugisi ca te provoaca lumea aici la discutii si tu ai disparutara ca magarushul in ceatza!
Ai zis tu ca pleci iar in cautare de saltea, dar totusi. Baga aici un semn ca esti bine si mai potoleste-te cu hoinareala ca l-ai disperat pe bebe Yannis. Cand o sa-l nasti o sa mearga direct in picioare si o sa te intrebe: mami azi pe la ce magazine mergem?
Pupici.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput