Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna mamicutelor si gravidutelor!
Mi se pare ca pe forum e din ce in ce mai palpitant, pana acum vorbeam de una, de alta, acum sutnem ca niste "bombe cu ceas" asteptam bebeii din zi in zi!
Eu v-am citit in fiecare zi dar nu prea am chef de scris, sunt super stresata cu examenele mele (m_am inscris pentru niste cursuri in toamna si astept raspunsurile); pe de o parte ma simt si vinovata ca ma tot stresez cu asta si sigur simte si bebe, simt ca si cum tara arde si baba se piaptana, dar cu putin noroc in cateva zile o sa am un raspuns..
In rest continui cursurile prenatala, Lia spuneam ca o sa iti povestesc ce ne invata, pana acum nu mare lucru, e un fel de yoga sigura chestie interesant mi s_a parut nasterea in pozitie laterala! Ce ne_a mai spus e ca e importat sa te misti cat de cat in timpul travaliului si daca solicitam peridurala sa nu cerem o doza f mare ci un fel de _ peridurala cu senzatii, sa simti cat de cat ce se intampla.. (Anto acum inteleg de ce la sfarsit peridurala era mai slaba )!
Alina.a am admirat pozele cu broascuta ta! E suuupeeer frumoasa si delicata! pare o papusica! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea !
Mioara felicitari pentru Dorulet! Cred ca toate ne dorim o nastere ca a ta!
Lavinia si Cristyne nastere usoara! Norocoaselor maine o sa va tineti bebicii in brate!

Un gand bun pentru Alina si Arina

MADA 32+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Simo, Karligutza!!! Pe unde sunteti???

Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christyne spune:

Fetelor, multumesc mult de urari. Va multumesc ca m-ati primit in familia voastra. Eu v-am citit tot timpul, desi reusesc sa intru destul de rar sa postez, ca nu prea pun mana pe laptop asa des, Mihaita are monopol
Dar va cunosc si m-am atasat de voi tare mult, nu pierd nimic din ce se intampla si sunt cu sufletul alaturi de voi in toate.

Maine e ziua cea mare, o sa imi intalnesc comoara. Nu o sa mai am burtica, in schimb o sa vad moaca piticutzei mele iubite si o sa o pot pupa cat vreau eu, peste tot, micuta mamii micuta.
Am emotii, incerc sa nu ma gandesc prea mult la eveniment in sine ca ma apuca batzul. Si asa azi toata ziua mi-am facut de lucru prin casa, am recuratat baia, bucataria, am calcat toate rufele, am spalat, am si gatit, orice numai sa imi iau mintea de la ce o sa fie maine.
Sper sa reusesc sa nasc natural ca si prima data, sa fie totul ok, sa fie bebe sanatos si frumos si sa fie in general o zi de tinut minte. Doamne ajuta.
Eu nu am numere de-ale voastre, nici nu stiu daca mai e in gasca cineva din constanta cu care sa pot lua legatura ca sa va anunt de ce si cum a fost... asa ca o sa va scriu cand ajung acasa.. nu stiu inca daca asta va fi sambata sau luni. Noi nastem la Medgidia.

Va pup pe toate , va multumesc din suflet pentru incurajari, care inseamna ffffff mult ptr mine si multa bafta pentru Lavinia si ptr cele ce o sa mai nasca zilele astea.

Christyne + Mihai + bb2 (16.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Apropo Lia esti bine? Ca parca nu te_am "vazut" azi? Si nici pe Simo?

MADA 32+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumim frumos de aprecieri!da,suntem tare micutze,am plecat din spital cu 2500 g in cap.de la 2400 a scazut la 2230 si apoi lent a ajuns la 2500 spre disperarea noastra.nu am mai cantarit-o de vineri de la iesirea din spital,acum vineri o voi cantari,nu vreau sa fac fobie cu cantaritul zilnic.dar de crescut a mai crescut,o simt mai grea,suge mai cu forta,inainte obosea si renunta cateva minute.acum e teribila 10-15 min suge de parca nu a mai mancat de 5 ore si apoi somn,nu mai reusesc sa o trezesc nici cum.dar la 2 ore face scandal rau daca nu-i dau sa manance.toate hainele sunt maricele de ea,dar sosetele a trebuit sa le cos elasticul mai stramt ca sa ii pot pune ceva in picioare.dar creste ea si prinde gasca din urma.
sfarcurile mele sunt varza si de la supt si de la pompa...ea sa fie sanatoasa.
incerc cu disperare sa ma adun sa scriu ceva de cum am nascut dar ori e inca totul prea proaspat in capul meu si nu vreau sa-mi amintesc,sau sunt prea obosita sa butonez...poate maine.
mioara ma bucur ca esti bine si ca a trecut totul asa de repede.
vreau sa vad si poze cu micutii nascuti,sper ca restul fetelor sa mai puna linkuri cu poze.eu ii fac zilnic poze cred ca sunt paranoica asa-i?
va pup cu drag

alina si bb elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Alina.a, cred ca mai putem astepta cu povestea nasterii micutzei Elisa. Important este ca sunteti amandoua acasa si ca sunteti sanatoase. Este o veste extraordinara faptul ca mananca si ca cere de mancare. Asta inseamna ca isi intra intr-un ritm al ei si sa vezi ce falci va dezvolta in scurt timp. O prietena de-a mea a nascut prematur, la 36 de sapt, un baietel de 2200g. Asta se intampla pe la sf lunii mai. Au iesit din spital pe la inceputul lunii iunie, cu 2300g, iar acum are aproape 3500g, mananca bine, se dezvolta foarte bine si medicul care il ingrijeste este foarte multumit de ascensiunea piticului. Asa ca o sa vezi cat de repede va creste si bulinutza ta si ce rapid va recupera. Voi sa fiti sanatosi, ca restul vin de la sine!

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Lavi, Christyne, va tinem pumnii pt maine! Asteptam vesti de la voi! Nastere usoara si recuperare rapida!

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alina.a , este minunata galusca Elisa!
Sa va traiasca si sa va bucurati din plin de ea! O sa vezi cat de repede va creste si se va face domnisoara iar mami si tati vor fi in al noulea cer cand toata lumea o va admira!
Pupici.

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua burtici si proaspete mamici!

Felicitari tuturor fetelor care au nascut!!!

Eu e adevarat am scris aici foarte rar. Dar am mai citit cand am avut timp si a mers netu'...ca am avut si probleme cu el.

Vad ca deja avem ceva bebici care sa dea DD sa fie papaciosi,sanatosi si fara colici.

Eu mai am 2 zile. Pe data de 6 sunt programata pt cezariana. La ora 8 trebuie sa fiu la spital.Am niste emotzii...

Am pregatit totul,patutz,carucior...Dani il asteapta pe fratziorul lui de mult si tot pune mana pe burtica si ii spune Bebe Uca.E asa simpatic...Avem probleme ca vrea el sa stea in patutzul leagan si in cosuletzul auto dar ne descurcam noi.

Bafta fetelor care urmeaza si mult lapte sa avetzi!!!

GeorGiana 39s Luca Serban si Stefan Daniel (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fetelor,

Mi s-a parut si mie suspect ca nu ne-a mai scris Anya20 dar am sperat ca e foarte ocupata fiind singura cu fetele acasa sau ca a scris dar nu am vazut eu.
Oricum, ma bucur ca sunt bine amandoua si le astept cu drag atunci cand va fi bine pt ele sa ne scrie.

Valen, mersi de aprecieri .
Pe noi ne ajuta fata care s-a ocupat de Victor si partial de menaj cat am fost la pat. Oricum Victor e la cresa in timpul zilei. Doina (bona) ne gateste o data la 2-3 zile si se ocupa un pic de spalat/intins rufele, il ia pe Victor de la cresa si sta cu el (pe afara daca nu ploua) pana vine sotu-mi acasa. Deci eu ma ocup numai de Sonia in timpul zilei. Cum ea e cumintica am inceput sa fac ordine prin casa si sa-mi regasesc lucrurile abandonate din ianuarie.
In august e vacanta la cresa dar atunci va fi sotul in concediu juma de luna si probabil o vom chema zilnic pe bona in a doua jumatate a lunii. Drept sa-ti spun nu stiu cum m-as descurca cu doi copii acasa full time si sper sa nu aflu prea curand.
Imi dau seama cat esti de obosita, cred ca ti-e tare greu, curaj, te pup.

Jadi, scuze ca raspund cu intarziere.
Sonia mananca bine, cam la doua-trei ore, dar uneori mananca putin ca adoarme in timp ce suge si nu mananca intotdeauna la ambii sani. Cand imi cerea la o ora ma intrebam daca are ce sa suga dar o puneam la san oricum daca ea cerea. La inceput statea si ea cate o ora la sna, acum vad ca dupa maxim 15 minute capoteaza; dar de obicei o las un pic sa se odihneasca, apoi o misc, vorbesc cu ea, ii schimb pamepersul ca sa se trezeasca sa manance si felul doi. Nu am cantar sa vad cum ia in greutate, pe 12 iulie mergem la pediatra si daca-mi zice ca e prea slaba o sa cumpar un cantar.
Cel mai tare ma streseaza faptul ca inca mai fac crize de stomac cum faceam in timpul sarcinii, cu dureri cumplite si gaze multe-multe; pana acum s-a intamplat cand ea dormea dar mereu ma intreb ce fac daca ma apuca cand sunt singura si ea vrea sa manance?
Sper ca o sa se regleze si la tine productia de lapte, mai ales daca-l trezesti pe Tudor sa pape la 2 ore, ca intradevar 4 mese pe zi sunt cam putine la varsta asta. Iti trebuie rabdare multa dar stiu ca tu nu o sa te dai batuta, .

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput