Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ashera precum si pentru toate fetele, nu va mai faceti probleme pentru greutate, ba mai mica, ba mai mare... la mine nu s-a adeverit copilul pisoi pe care mi l-au tot prezis doctorii, era previzionat la 2.900- 3.000 grame si a iesit de 3.300, ce sa mai.
Sotul a intrebat dr de ce iesea asa mic la eco-uri, atat la ea cat si la 4D si a zis ca nu isi explica decat ca scheletic copilul este subtire (adica nu este osos si aici recunosc ca seamana cu mine ) si ca atare dimensiunile ieseau gresite. Oricum peste 32 de saptamani, masuratorile sunt orientative.
Daca e sanatos, chiar nu mai conteaza ce greutate are!

Eu ma uit la Tudor si zici ca e de capatat, atarna toate hainele pe el, cele de la varul din Canada si de la frasu stau ca pe gard, a facut comanda la sot sa treca pe la MC sa imi ia body-uri newborn ca astea 0-3 luni sunt imense... si cand am vazut ca sunt 7 lire pe site, imi venea sa plang de ciuda .

Ma duc sa vad pozele la tineri!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna mamicutze si burticutze,

Felicitari tuturor fetelor care au nascut in ultima vreme, sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si papaciosi.

Am si eu o intrebare: sambata fac 32 de saptamani dar pana acum nu am luat in greutate decat 8kg. E naspa???? Sa intru in panica??

Mersik

30 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by mamii

dana dpnul meu sfarsheshte cam tarzior dupa ultima menstruatie....iar dupa ecografie luni marti...Ginecoloaga se ashtepta sa nasc deja pt ca am deja dilatatie 2 si bebe destul de maricel( acum 3 saptamani il estima la 3100, si lungut) care impinge sanatos, dar se pare ca vrea sa ne surprinda!AM fost ieri la gine si a zis ca daca nu vine pana marti il vav stimula ea putin sa vina cu mana...Habar nu am cum!A mai patit cineva asha?!

Noilor mamici.Sa va traiasca

Mamii, daca aveai ciclu regulat sincer eu m-as lua dupa Um si nu dupa ecografie. Oricum doctora stie mai bine daca ar trebui indusa nasterea sau nu. Iti tinem pumnii. Stiu ca tu te asteptai de mult sa nasti, din acest motiv am intrebat de DPN.

Dana S38 + cu Daria Stefania

AMR max 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by ralucapio

Felicitari tuturor fetelor care au nascut in ultima vreme, sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si papaciosi.

Am si eu o intrebare: sambata fac 32 de saptamani dar pana acum nu am luat in greutate decat 8kg. E naspa???? Sa intru in panica??

Mersik

30 si ....

eu zic sa te bucuri , mai ales daca doctorul ti-a zis ca e OK

Dana S38 + cu Daria Stefania

AMR max 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Raluca, eu zic ca este excelent cu 8 kile. Eu am luat 12 si as fi vrut sa iau mai putin, am dat deja jos 7, mai raman 5 si stiu ca se dau asa de greu jos astea 5! Asa ca vei fi manechin la nastere, un pic de burta in rest nimic! Dr mea recomanda 9 kile ca sarcina ideala dar cred ca doar ea a luat atat la ambele sarcini .

Am vazut un Mihnea frumos foc, si din profit si din fata! Sa te bucuri de el Milena!

Irinusha, si printesa ta este frumoasa si pare cuminte foc!

Vreau sa dorm si nu am unde, am adus copilul in landou in sufragerie sa ne faca tanti curatenie frumos in dormitor, Vlad doarme cu mama, bona sta pe canapea, deci eu unde dorm?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am revenit si noi de pe la doctori.

Felicitari tuturor mamicutelor. Puiuti sanatosi si mancaciosi. Ca de frumosi...dupa cum ii vad eu in poze, sunt...teribili!!!M-am indragostit. Si mi s-a facut o pofta sa nasc, sa am si eu bb mic si dragalas.

Lavinia mi-a trimis si mie mesaj, dar eram prin targ. Refacere usoara, Lavinia. Sa ne mai tii la curent cu ce face bb. Si te asteptam acasa.

Gabi e o zi mare pentru voi. Pentru Bogdan Constantin. Sa-l ocroteasca Dumnezeu pe micul crestin. Si voua...petrecere frumoasa.

Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Brazuca25 si mamii si mie asa mi-a zis doctorul ca la 37-38 saptamani imi induce nasterea cu oxitocina. Sunt discutii pro si contra, depinde cand se provoaca nasterea. Eu, oricum merg pe mana doctorului, pt ca ma gandesc ca stie ce face. Si practic nu nasc cu cel care m-a vazut toata sarcina ci cu un coleg de-al lui, care a fost de acord cu el. Deci, ma gandesc ca daca gandea prost, nu erau de acord amandoi cu asta. Plus ca vad ca se practica asta cu provocarea nasterii cu oxitocina.
Si eu am vizualizat toate pozele de bebelusi si abea astept sa mi-l tin si eu in brate pe al meu, sa ma uit cum face nanitza. La Roxi a mea ma uitam ore in sir cum doarme ....... asa-mi place cum dorm bebelusii, si copii in general.
Ralucapio, e ideal ca ai luat doar atat, nu trebuie sa te plangi de asta. Bebe oricum a crescut daca doctorul e multumit, e ideal atunci. Felicitari.

Jeni34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Cum spuneam am venit de la doctor. Se pare ca nu voi naste pe 12. Bb are doar 2600g. (aproximativ) si cum timp sa mai creasca mai are, d-na dr a zis sa mai asteptam. Poate chiar sa asteptam pana se intoarce ea. Stiu - chiar ceva mai devreme a zis Jadi - nu ar tr sa fiu ingrijorata de greutate. La 33 de sapt. avea 1900g +/-. Deci a luat in astea 4 sapt ceva, dar...nu cumva prea putin?
Oricum ma bucur ca d-na dr. se gandeste in primul rand la binele lui bb. Ca vrea sa mai creasca, de ce sa ne grabim. Iar cat e ea plecata imi da sa iau gynipral - parca asa se cheama - si sa stau mai mult culcata. Ea se intoarce pe 23, eu am DPN-ul pe 26, deci mai pot astepta. Oricum imi va recomanda un medic, pentru orice eventualitate.

Mai mergem pe 10 la un control.

Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ioana, Miruna tot maricica a fost si ea ? Cat a avut la nastere ? Jadi, stiu ca toate masuratorile astea sunt mai mult orientative. Si exista o marja de eroare destul de mare. Doar ca mi se pare o diferenta mare de greutate intr-un termen foarte scurt. Si la acelasi ecograf. Sanatos sa fie, ai dreptate . Ralucapio, felicitari ptr silueta . Daca bb e dezvoltat, nu vad de ce iti faci probleme.

34+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by ralucapio

Mersik

30 si ....

Eu la 33 saptamani luasem 7kg100gr (cantar electronic ) ca am zis ca cel de acasa ne minte , problema mea e ca am plecat la "drum" cu multe kg. iar doctorul ne-a felicitat , bebe e bine dezvoltat . De atunci nu m-am mai cantarit dar sunt sigura ca am mai pus mai ales ca nu mai merg la serviciu si mai mult stau acasa (mananc si in pat ).

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput