Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari Graviduta, Housepocket, Lavinia, sa va fie papaciosi, santosi si cumintei bebelusii!

Bebe al meu cred ca o sa iasa cu vanatai pe picioruse de cat ma loveste in coaste.

Timi
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Am admirat si eu pozele cu belushii . Sunt tare dulci . Elisa, Mihnea, Amelie sunt perfecti. Sa va traiasca puiutii . Tinem in continuare pumnii fetelor care urmeaza sa nasca. Sa aveti nastere usoara, refacere rapida si bb sanatosi !

34+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu citisem ca bebeii de pe la 36 sapt nu se mai simt asa mult pt ca nu mai au loc sa se miste. Poate altii...A mea nu are loc da' isi face cu tupeu! Doamne se misca de se zguduie patul cu mine. I-am spus si doctoritei dar m-a linistit ca asta e de bine. De fapt daca sta vreo ora fara sa se miste deja imi fac griji.
Eu stau cu stres din cauza circularei de cordon, si am nevoie sa o simt mereu miscand, chiar daca nu pot sa dorm din cauza asta, sau daca ma doare.

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

liade incurajare si tu esti foarte aproape o sa vezi cum zboara timpul in ultimele saptamanici ( astea care ti.au mai ramas tie)
samurai lady ginecoloaga mea este la un cabinet privat deci nu cred ca are cum sa imi dupa membranele acolo si mai ales ca e in toiul zilei cand cred ca pana la spitalul unde vreau sa nasc fac 3 ore Doamne deabea acum imi dau seama cat de departe mi.am ales si eu sa nasc!
brazuca s.ar putea sa ai dreptate pentru ca in timp ce imi verifica dilatatia m.a intrebat DA sau Nu?!( adica daca incearca sa il stimuleze )m.am panicat si am zis NU .Am tot incercat sa fac efort sa ma plimb curat in casa... nu vrea domne sa vina!Nu te mai stresa cu circulara de cordon o sa fie bine.. la mine in ultimult timp ultima saptamana mai bine zis bb doarme mult mai mult ca inainte se mishk mult mai putin dar mai sanatos!!Si e totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am vazut si eu pozele cu bebeii! Doamne ce dulci sunt!! Mi-au dat lacrimile! Hormonii astia!

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

de bebei mici sunt delicioaaseeeee.
Si parca se simte mirosul de bebel,de laptik ,de nou-nascut.
Super dulci!

Samurai-lady 36 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lorina Maria bine ai venit. sanatate multa.
lavinia felicitari. refacere usoara.

danis, graviduta multumesc. eu oscilam intre aur si cei medicali.

aylin tinem pumnii sa fie bine cu operatia sotului.

revin

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Sa va pove si eu : am fost ieri la eco, si bb Chris e deja maricel are 2.800 kg si e inca foarte miscaret, desi nu mai prea are loc in burtic. S-a intors si e pozitionat bine (deci o sa pot sa nasc natural ), lichid e suficient, placenta e ok. M-a controlat si pe masa, colul e in continuare lung si ferm. Deci, sper sa nu nasc pana in 30 iulie, cand se va intoarce dr din concediu. .

34+

Christian

Mergi la inceput

Desi dr a zis ca suntem doar cu cateva zile mai mari, mie mi se pare cam maricel Chris. In 15.06 avea 1.800 kg si in 04.07 are deja 2.800 kg, la 34 saptamani. Adica mi se pare ca a luat cam mult in greutate in 2 saptamani jumate (aprox 1 kg). Sper sa fie ok.

34+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ashera, bine ai venit in clubul celor cu bebei uriasi. Smaranda avea ~3.100 la 34s; si mie mi se pare prea mare, dar nu am ce sa-i fac, asta e soiul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput