Gravidutze si mamici de CLUJ - 6

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, eu nu pot dormi doar pe stanga. Ba chiar dorm mai bine pe dreapta! Totusi, pe spate nu e indicat! Incearca pe parti! Sa iti fie de bine pepenele!!!!he-he-he!

Ies la plimbarica!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Crsitiana, super nasol ca e asa racita Carina, bine ca aveti la cine apela chiar si noaptea. sanatate multa!!! stiu ca e tare greu si te termina psihic o raceala la bb!

Alex, eu dorm (cand dorm) mai bine pe dreapta!Depinde si de pozitia bb-ului.

Gabriela, plimbare placuta, eu tocmai am intrat in casa. am fost afara toata ziua.

Noapte buna!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!
Ce mai faceti?????Mie mi-e tare somn...Si fara chef ca de obicei.
Meli n-ai nascut?????Cum esti????
Alex vad ca ai reusit sa intri pana la urma.Sper sa iti placa la noi.
Se pare ca iara vin caldurile...Lasa ca eu saptamana viitoare ma duc la Belis la cabana si acolo e racoare.Si doooooorrrm toata ziua.
Pup burticile si mamicile!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi! va dorim o zi frumoasa!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Meli, maine e data prognozata! Mai ai inca un pic! Nastere usoara!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata fetele... io zic ca Meli o fi facut livrarea de bb dc nu a parut zilele astea, doar ea e cea mai activa dintre noi.
Nu aveti niciuna nr ei? sa trimitem un sms.

Carrie, sanatate multa va dormim

Revin, am mesteri in casa ca mi s-a f.... o teava in perete, adica fix sub faianta mea cea frumoasa si scumpa.

Ripley 25+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Va pup..pt Cristiana
Secretiile sunt problema .Cumpara aspiratorul ala nazal si sa vezi ca scapati.Eu l-am folosit de la 1 luna ca nu am avut alta alternativa.Si tot cu aspiratorul asta am scapat de natibiotice.De fapt mucii aia ramasi inauntru se infecteaza si uite asa ajungem la bronsite,pneumonii.Mie asa mi-au zis medicii.Le dau dreptate.Cu cel mare multe anitbiotice am mai luat din cauza mucilor care ramaneau ca nu-i puteam scoate.
Acum Eurespal mie la Pedi 3 mi-a zis asa ca este un sirop care se da in general pentru gat si tuse de tot felul.Adica e la moda.Ei nu-l prea recomnada.mi-au dat Fluimicil sunt niste pliculete cu pulbere.Si pliculetul ala il imparteam in 4 intre-o zis dizolvat in ceai.e mai bun decat siropul si cu efect rapid.DAR solutie e aspiratorul nazal si fereste copilu de vant.Si nu te speria ca poate are respiratie greoaie..ca nu poate respira bine.In patut ridica salteaua..eu am pus niste carti ,tratate de istorie sub salteluta si sat ridicata fara sa doarma pe perna.
sper ca te-am ajutat si sanatate.Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

da, si eu cred ca meli e cu bb deja.cred ca gabriela are nr ei.

alex, bun venit, dar te rog sa incerci sa nu scrii cu caps-ul pus, ca atunci cand scrii cu litere mari e echivalentul cu a striga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor si eu zic ca Meli a nascut sau e in curs...
Ioi ce emotii am. Dar nu a mai intrat si ea chiar era f activa! Eu i-am lasat mobilul meu PM, dar uite ca al ei nu mi l-a lasat!
Draga noastra daca a venit momentul sintem alaturi de tine, daca nu da-ne de stire sa nu ne perpelim pe-aici!

Va las, azi nebunie, ulti,ma zi la serviciu! Ocupata rau!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

ce emotii! meli te asteptam cu vesti bune!

OanaAlina

Mergi la inceput