Gravidutze si mamici de CLUJ - 6
Raspunsuri - Pagina 28
ALEX29 spune:
Fetelor imi amintesc ca in primele trei luni de sarcina eram ingrijorata ca nu am pofta de mancare si imi faceam tot felul de probleme ,dar acuma arat ca un balonashhhhh ,de la 60 de kg am ajuns la 73 si mai am inca 14 saptam pana nasc
Trebuie sa mananc destul de des altfel nu ma simnt bine
voi sunteti la fel ........sau numai eu :))))
ALEX29
antoni spune:
alex-daca nu te simti bine, sa nu rabzi foamea ca n-are nici un rost.iti faci poate rau numai. lasa, ca nasti si dai jos kilogramele in plus. eu am avut noroc, mai am cateva zile si nasc, si am reusit sa pun numai 9 kg. dar am mancat bine. efectiv nu s-a pus mai mult.am prietena care a pus 47 de kg cu sarcina, asa ca nu stai rau de loc. sanatoase sa fiti.
hihi, si mie imi spune incontinuu lumea ca baietel voi avea ca am burtica mai ascutita si mai joasa, dar se pare ca asta nu-i o regula.
nu conteaza ce va fi, important sa fie sanatoasa.eu sincer fetita si vroiam, sotul spune la fel, dar poate totusi s-ar fi bucurat mai mult de baietel...
pe la mine nimic nou, am stat azi un pic afara pe la soare, am fost la cumparaturi, dar tot nimc. sotul are ziua de nastere in 10, poate vrea sa-i faca o surpriza de ziua lui
va pupic pe toate, aveti grija de voi si bebit si cand va plicti, haideti la povesti
Meli39+Timea-Larisa
Raluca spune:
Seara buna si de la noi,
Meli..am intrat special penrtu tine, ma gandeam ca deja esti cu printesa in brate...poate asteapta ziua lui tati!
Alex bine ai venit, sedere placuta!
Cristiana, Ilinca a facut anul acesta scolar balet la liceul de coregrafie, am incercat si cu dansuri de societate da' nu i-a placut! Acum peste vara se fac la Cercul militar-daca te intereseaza! Innot va face se pare cu Preda-vedem luni, am sa revin cu detalii!
O noapte placuta!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Gabriela77 spune:
Meli, Meli, norocoaso...Eu speram macar la +12 kg, dar nu mai am deja ici o sansa, acum am 12 kg in plus si mai am inca 10 saptamani. Nu mi se pare ca mananc f mult, e drept ac cele 3 mese sunt sfante si din cand in cand mai scap si la ceva dulce! Dar..efectiv se pune!Toata viata mea am fost slabita, nu am avut mai mult de 52 kg, asa ca acum e un soc pt mine. Dar nu pot sa nu mananc, asta e, sint sigura ca voi da jos!
Gabriela 29+ Sara
Raluca spune:
Gabriela, nu-ti face griji cu kg - se duc ele dupa, parol!
Gabriela77 spune:
Pai tu esti cel mai bun exemplu, Raluca!Nu am mai stresez ca nu rezolv nimik!Can mergi la IsoX?
Eu cred ca iar racesc, pe bune, sint de groaza...M-am cam saturat!Pic de imunitate...
Somn usor va doresc!
Gabriela 29+ Sara
Raluca spune:
Salutare doamnelor?
Ce liniste in zona....
Gabriela, santate, lasa ca de marti esti in concediu si te relaxezi! La iso x am programare in 17 doar!
O duminica frumoasa!
carrie spune:
neata
n-am scapat de raceala cu asta mica mica,are mucisori suvoaie si-s ff necajita ca s-a imbolnavit ca am purtat masca o saptamana dejaba
azi noapte dupa ce a mancat a inceput sa tuseasca si sa se sufoce de am crezut ca si murim de sperietura.
a fugit Mihai cu ea la neonato, la Sorin care era de garda si a ascultat-o a zis ca nu e tuse ci se ineaca cu mucisorii.acuma bagam ser fiziologic si folosim pompita aia conectata la aspirator care e f buna.
azi stam toata trupa in casa ca nici eu nu-s inca ok
astept sa se gate sapt asta
sa aveti un we mai bun
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
Gabriela77 spune:
Of, of, of Cristiana, sanatate multa va doresc!
Multumesc, Raluca, asa ma consolez si eu ca mai merg maine si ...gata! Nu mai e asa mult pana vezi bebe la Iso X, cred ca nu mai ai rabdare!
Meli, nici un semn? Vezi ca intru la banuieli....
Gabriela 29+ Sara
ALEX29 spune:
SALUTARE FETELOR
ANTONI MERSI PT CONSOLARE ,CHIAR ACUMA AM MANCAT APROAPE O LEBENITZA DE 7 KG ,CREDE MA CA SIMNT CA PLEZNESC IAR DRAGUL MEU SOTZ TARE SE MAI AMUZA .........DAR LASA CA DUPA CE VINE BEBELASHA NE APUCAM NOI DE SPORT
MELI SE PARE CA TREBUIE SA NASTI ,CE BINE DE TINE ,BRAVO TIE
FETELOR CE PARERE AVETI DE DORMITUL PE PARTEA STANGA IN PERIOADA SARCINII ,EU PANA ACUMA AM CAM RESPECTAT REGULA ASTA ,DAR SINCER VAD CA INCEP SA MA SIMNT MAI BINE DACA DORM PE SPATE ,DAR DACA TOATA LUMEA ZICE CA E BINE SA DORMI PE STANGA ASTA E, FACEM TOT CE NE STA IN PUTINTZA SA I FIE BINE BEBELUI
ALEX29