Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello burtici!
La mine n-a mers netul pana acum nu stiu ce s-a intamplat.Vreau sa urez,cu intarziere,multa sanatate,toate cele bune si bebei sanatosi sarbatoritelor de azi, Roxali si Danielle La multi ani!

Gabriela,mersi mult,la fel iti doresc si tie!Mi-am revenit musai caci toti cei apropiati ma incurajeaza...
Ma duc sa mai citesc din urma.

Dana +26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc
Alinus, la ce te referi? Se poate ca bebe sa faca alergii si iritatii ca e mama prea zeloasa? De la prea multe servetele si gel pt spalat?

Nana, 29+ Razvan Andrei

Nana vroiam mai mult sa lamuresc chestiunea pt sinea mea.... Totusi nu am luat in calcul ca si copilul poate fi sensibil.

Nu stiu daca in cazul finutului meu e de vina apa de robinet, produsele folosite, sau mama lui......si asta in contextul in care masa e asistenta, foloseste si plante medicinale la baitza de seara, a avut o dieta exceptionala pe timpul sarcinii si inainte, acum la fel. E genul ala mai organic, de care spunea si Alice

Tu zici ca n-ai vrea sa pici in damblageala, dar uite ca masa si tasu asa au program seara.....de fiert apa si racit (iti dai seama ce cantitati), separat fac decoct de plante medicinale (si aicea baga galbenele, pelin si mai nou musetel.......si tare mai spun ca de cand iau bagat musetelul si sapunul de la Avene ii merge mai bine baiatului)

Foloseste insa si servetele Pampers cand il schimba si gel pt spalat Jhonson's.
Ma intreb, totusi n-o fi mama prea zeloasa?

Alinus 25s cu Iulius
Foto cu iubirea mea secreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor, ce mai faceri? ce harnice sunteti la scris...

Eu am disparut la munte pentru ca nu mai suportam caldura si m-am intors numai pentru ca trebuie sa ii organizez ziua lui Victor... ce-as mai fi stat acolo...a plouat cu galeata, mi-am cumparat trening, am purtat adidasi si hanorac, nici nu-mi vine sa cred ce scriu, aici la mine sunt 27 de grade si curg apele pe mine, dusuri la greu dar nu ajuta...

La Multi Ani!! multa sanatate si noroc tuturor sarbatoritelor!!

ma gandesc la bb2, daca e mai glumet din fire o sa apara fix in ziua in care ne aniversam casatoria, sotul meu nu va mai avea motiv sa ma intrebe "cand e ziua noastra" .. el e mai uituc din fire.

apa de la robinet e foarte buna chiar nu e cazul sa ne stresam inutil, dar la scutece si cosmetice e mai delicata treaba, eu am in familie NUMAI bebei alergici, de exemplu nepoata mea (dupa sot) nu suporta nici un fel de pampers saraca, se umple de bube, nu conteaza marca, nu conteaza crema, nimic nu a functionat decat scutecul de finet de bumbac si ala schimbat de 30 de ori pe zi. Eu la al meu nu am avut mari probleme cu alergia de scutec, o singura data am cumparat altceva decat Pampers si a facut bube, dar i-au trecut repede, sper si la al doilea sa-mi fie usor.

ma duc sa mai citesc din urma sa vad ce ati mai facut...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Poezie (si inginerii pot scrie versuri)

Intr-o balta neagra,
Patru ochi luceste.
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste.

Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.

Creste iarba, iarba deasa
Perpendicular pe casa.
Vine calul si o paste.
Alta iarba se dezvolta.

Tara mea cu rauri multe
Si cu frunze si cu flori.
Ai in tine-o populatie
De mai multi locuitori.

Si din bolovani cu apa
S-au format inspre apus,
Muntii tai de incretire
Orientati cu varfu-n sus.

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare…

Am gasit-o si eu la iul-aug si mi-a placut...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Eu la al meu nu am avut mari probleme cu alergia de scutec, o singura data am cumparat altceva decat Pampers si a facut bube, dar i-au trecut repede, sper si la al doilea sa-mi fie usor.

Andries[/quote]

Exista si alergie la scutec???

Alice tu despre ce produse naturiste vb (sapun si detergent)? Ce marca?

Alinus 25s cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nana, eu am luat cosmetice din gama Bubchen. Sunt nemtesti si mi s-au parut OK.
Andries, trening si adidasi zici? Eu m-am topit pe aici, mi-am adus husbandul la disperare la cat m-am plans de cald. Lasand astea la o parte, La Multi Ani lui Victor! Sa creasca mare si sanatos.

Sim 30+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc. Da, trening si adidasi, eu plecasem in rochie cu bretele si pe platforme , mai aveam o rochie de schimb in geanta si niste pantaloni scurti , marti a fost cald, dar miercuri a dat o ploaie din aia de munte, cu bulbuci, de nu puteam sa ies din casa, am nimerit o fereasta de juma de ora de stat si am alergat in centru sa-mi cumpar haine.

Da, din pacate exista alergie la scutec si e foarte naspa, dar nu va impacientati ca de obicei apare rar si de preferinta la cei care au alergici in familie (cum am eu).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata fratica, eu ma duc in treaba mea, ca vaz ca cam somati. Eu nu stiu cum de nu aveti chef de o barfa mica pe asa o plictiseala mare... Sa fiti cu minti...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Gata fratica, eu ma duc in treaba mea, ca vaz ca cam somati. Eu nu stiu cum de nu aveti chef de o barfa mica pe asa o plictiseala mare... Sa fiti cu minti...

Hai nu pleeeecaaaaa! Numa' ce-ai venit si gata, ne lasi. Hai ca m-am amuzat copios cu poezioara. Eu astept foto cand iti iei balansoarul, ca sa-i arat la al meu....acum baldachinul nu prea ma intereseaza...

Alinus 25s cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Dragele mele, au reduceri la Z de 50%. Ideea este ca reducerea nu este afisara, se face la casa direct. Si mi emi-a vandut cineva pontul. Eu am cumparat o groaza de haine pentru iarna, pentru vara cumparasem deja, sa va duceti cat mai au lucruri ca lumea. Era foarte multa lume si se vindea totul super repede.

Spor la cumparaturi

30+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput