Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Am uitat sa intreb: mai are careva arsuri dupa ce bea apa sau doar eu sunt defecta?

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

si eu sufar de arsuri dupa ce beau apa.simt ca ma arde din stomac pana in gat si imi vine la greu sa ragai ceea ce accentueaza si mai tare arsurile

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Slippers-ule, ai dreptate... Nicioadata nu poti sa stii care e exact situatia si unde e adevarul... Numai ca Postinor e o pastila special creata sa distruga eventualul ovul fecundat... Nu e vorba de o simpla pastila... Dar se prea poate ca un medic competent sa ii fi spus sa stea linistita ca nu au nimic acum un Postinor, doua... Nu judec pe nimeni, pentru ca nu am dreptul si nici nu ma pot pune in locul persoanei respective. Pacat doar ca a fost sa fie asa. Numai ca toti gandim ”lasa ca doar nu mi s-o intampla tocmai mie”... Eeee, uite ca se mai intampla...

Ia uite Nana cum ne-a inveselit Danielle cu ragaiturile ei.. Mai vrei sa te veselesti? Basini nu trage nimeni?

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by luy

Urmy , eu umblu numai in pantaloni si n-am patit-o pana acum... Dar nu inteleg ce legatura are cu fusta... Mai degraba cu caldura si cu faptul ca am mai pus fiecare ceva sunculite pe ici pe colo ... Imi inchipui ca e naspha rau ... Nici nu stiu ce sa-ti zic... Daca poti stai si tu in asa fel incat sa nu se mai frece nici o tesatura de locul acela ... Si da, alifia de galbenele e f.buna, cred ca merge si ceva pudra de talc pentru calmare ( in prima faza)... Uite aici : , sa te racoresti ! ( nu am gasit nici un smile cu un ventilator, ca ti l-as fi trimis pe acela

Luy 30+ cu

multumesc mult pt racoare...chiar am simtit-o...ce face mintea omului....

pai cat am purtat pantaloni totul a fost ok si la mine, de la fusta s-a tras, probabil pt ca am transpirat sau a fost contact direct bulan pe bulan...in fine, de acum o sa treaca...tot se mai vede, tot ma mai ustura , dar cel putin nu mai merg ca o rata cracanata.

mi-a venit acum o intrebare: in momentul de fata va iubiti mai mult copilul din burta sau sotul?

urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nu, Annisia, nu e asa din pacate, stiai tu bine ce stiai. La noi in tara nu se naste natural dupa cezariana, poti sa astepti si 10 ani pana la a doua sarcina. Nu s-a gasit inca doctorul care sa se incumete la asa ceva, desi in strainatate mamele sunt incurajate pt. nastere vaginala dupa cezariana. Eventual vei gasi pe unul care sa-ti promita ca te lasa sa incerci, dar la momentul adevarului tot cezariana iti va face, inventand el ceva. Vestea buna este insa ca si la noi in tara se pot face fara probleme trei cezariene, nu e medic care sa nu faca asta. Si chiar patru, tot la noi in tara, asta e sigur. La odiseea de ian-feb 2005 este o tipa (Aditza e nickul) care are 4 cezariene verticale, cand eram eu gravida cu Tudor ea il astepta pe bb3 si a mai facut o cezariana dupa asta.
Asta curaj, n-am ce zice! Noi toate am avut pt. ea o mare admiratie.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
26+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

alinus_25 o sa iti raspund eu in locul lui Amar: PDA = peridural anesthesia (anestezie peridurala). Asa i se spune pe aici, mai criptat.
Servetelele umede sunt foarte bune, insa trebuei sa aveti grija ca bebe sa nu faca alergie de la ele. Moasa mi-a zis sa il spal la fundulet cu apa la inceput, pt ca servetele au tot felul de parfumuri si pot sa ii apara bubite rosii pe piele micutului. Acuma .. mai vedem si noi la fata locului ;)
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by alinusa

Asa imi tb daca ma imbrac in fusta!

eu ma imbrac numai in fusta pt ca mi se pare mult prea cald, dar aceeasi problema am avut-o si eu un timp - baga-ti pe sub rochita un dres - ciorapi lungi adik - pe care i-ai taiat si i-ai facut scurti obtii un fel de iegari scurti fff buni. eu folosesc asa de cand cu caldurile astea insuportabile si e ok, dar vezi sa fie buni in talie
[/quote]

stiu de asta, mi-a spus ieri o colega, dar am nishte retineri.
1. mi-e ca o sa imi fie cald
2. tot asa m-am pricopsit cu o iritatie exact de la dres (asta prin primavara)...si aucm am in minte usturimea acelei iritatii...asa ca , merg in continuare pe pantaloni sau pe rochie daca am putin de mers. Sau ma mai gandeam sa infasor picioarele (acolo unde se freaca) cu fasa (pansament). Cred ca ar fi ok:), nu?

urmychance29baietelul nostru

Mergi la inceput

Ana, lasa scumpo, nu fi necajita ca tu vei veni sa ne intalnim dupa ce nastem. Ne vedem direct cu bebelusii, prin parcuri. Eu stiu prin ce treci ca asa am fost si eu la sarcina trecuta si sufeream ca nu ma pot deplasa, ca nu ajungeam la intalnirile colegelor de odisee. Tu macar ai curte, ai net, eu nici pe astea nu le aveam.

26+Maria

Mergi la inceput

Valentina22, eu am fost constienta cand am nascut. Am facut cezariana cu rahiperidurala, am vazut si pupat prima copilul, am poze cu el in sala de nasteri, razand cu gura pana la urechi pe sub masca de oxigen...

26+Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by piccaflor

quote:
Originally posted by Annisia

Valentina22, daca ai o cezariana nu cred ca te mai lasa nimeni pe tine sa nasti natural. Deci si a doua nastere trebue musai sa fie tot cezariana... Eu asa stiu, dar nu am pretentia ca le stiu pe toate... Voi ce stiti fetelor????

Daca ai nascut prin cezariana cu mai mult de 2 ani in urma,poti naste natural urmatorul copil...

Picca 29 + cu Matteo

Picca, din pacate nu la noi...

26+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by urmychance

mi-a venit acum o intrebare: in momentul de fata va iubiti mai mult copilul din burta sau sotul?

Mama ce zuzu esti... Sotul tau stie ce nickname ai? Ca poate te mai citeste de pe undeva... Glumesc gagici cu burtici...
E o intrebare fireasca. NUmai ca eu cred ca e vorba de iubiri diferite. Intr-o parte iubeste femeia si in alta mama din tine... Faptul ca ii vei acorda mai mult timp puiului, in defavoarea barbatului - nu inseamna ca pe ala mare nu il mai iubesti. NUmai ca ai impresia ca el e suficient de dezvoltat ca sa se poata descurca singur. Pe cand cel mic are nevoie in permanenta de tine...
Eu imi ador baiatul cel mare si cred ca pot sa am si 10 copii, ca tot o sa il iubesc la greu. Poate ca o sa il iubesc de 20 ori mai mult, pentru ca mi-a daruit acei minunati copii. Dar sunt convinsa ca vor exista momente cand nu7 am sa pot sa stau cu el, pentru ca cel mic va plange, va trebui sa pape, sa fie schimbat...
Bogdan zice acum ca el nu o sa fie gelos pe copil. De obicei barbatii au acest prost obicei... Nu ca nu ar fi si mame care exagereaza cu iubirea si atentia pe care o acorda copilului... Asssaaa, cica eu sa nu fiu geloasa ca el nu o sa se mai dezlipeasca de Yannis... Da, da... Mai vorbim peste cateva luni de oracaieli si sacrificii...

Mergi la inceput