Prichindei martie - aprilie 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

La multi ani Maria,Maya,Marilena,Marian,Marius si derivatelor.
Mamacita felicitari pt micuta Annabela sa fie norocoasa si sanatoasa.tie recuperare usoara si rapida,iar micutei adaptare cat mai usoara.
An-k,Crissa felicitari pt bb si sarcini usoare cu copilasi sanatosi.
noi suntem bine,vorbim tot mai mult ,dar inca stalcim destule cuvinte,am scapat de pampers.in rest in plin proces de mutare.deabia astept sa primim toate mobilele si sa ne mutam.eu m-am apucat de cura de slabire si deocamdata un kg in minus.

pupici tuturor piticilor,mamicilor si sarbatoritilor de astazi.

LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani (cu intarziere) Mariilor si tuturor care si-a sarbatorit ziua numelui ieri!
(Am vazut ca acum se sarbatoresc multi... Maya, Marius.... nu stiam... dar ii felit pe toti care se isi sarbatoresc)

Am mai citit ce ati scris , dar nu am scris, ca tot mi-am propus sa vizionez poze si apoi sa va laud , dar nu am apucat. Sunt in urma rau tare la vazut poze. Cred ca incep sa-mi fac o lista si poate apuc la un mom sa vad pozele!

Toata lumea a fost in concedii, noi mai avem un pic, doar pe 30 aug plecam si parca nu mai am rabdare! Am si emotii , ca va fi un drum lung, pana in Italia, mergem cu masina, pt ca o saptamana stam la mare , dar apoi vrem sa viaitam cate ceva, un pic in Toscana , si un pic la Milano. Doamne ajuta sa fie bine. Avem drum lunga, dar facem doua opriri, una in Ungaria (nu avem rezervat, ca nu stim daca ramanem la Seghet, sau in Budapesta sau ajungem pana la granitzacu Austria) si una in Austria. Dupa cum m-am intins la detalii vedeti ca sunt un pic ingrijorata, dar sper sa ma relaxez. Ingrijorarea vine si din faptul ca mergeme 4 familii, din care 3 avem copilasi. Deci vom avea pe de o parte munca impartita, ca putem sa-i supraveghem cu randul, pe de alta ma si gandesc cum se vor indemna ei la prostioare!

Va pup si incerc sa mai revin!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani tuturor Mariilor mici si mari si tuturor care si-au serbat ieri onomastica!
Multumesc in numele Mariucai pentru urari!

Mamacita Bine ati revenit acasa! Multa sanatate si tie si micutei Anabela! Te asteptam cu mare drag pe forum, cand o sa poti.

Crisa Tinem pumnii sa ajungeti cu bine si sa reveniti numai cu vesti bune de la Tg Mures!

Pisi, Andruzza, Raresionut Multumim frumos pentru laude, ma bucur ca v-au placut pozele noastre.

Andruzza m-ai facut sa rad, mi-ai tinut minte mana din poza de anul trecut Ce sa fac mai, daca n-am vointa sa ma subtiez, nu pot sa ma arat in costum de baie pe site-uri publice Am si poze de la mai putin de 1 km, dar sunt private Ce-ti mai face burtica? ce parare are Rares despre ce i se pregateste?

Mamanati ti-am admirat scumpetea de fetita Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!

Ligia Hai ca mai e putin si o sa aveti o vacanta minunata. Nu te mai stresa, cu siguranta o sa-i placa lui Raducu calatoria.

Coco Sa stapaniti sanatosi masina si vacanta placuta!

Raresionut Multa sanatate, tinem pumnii sa scapati de bubite!

Pisi la cat mai putine raceli!! Cum au mai iesit analizele de celiachie? Am retinut la un moment dat ca urma sa le faceti...

Astazi ducem fetele iar la tara, mai ne eliberam putin. Sunt tot obosita in ultima vreme, nu prea ma lasa sa dorm, se culca tarziu (la 12!) si Ioana pe la 5 dimineata se scoala si migreaza la noi in pat (de unde il izgoneste pe tati, sa o aiba pe mami doar pentru ea). Dimineata eu plec la serviciu si ele mai dorm frumos cateva ore...
In rest, trebuie sa-mi fac timp sa merg la medic. M-am ales cu o stupida de "vasovagal syncope" (nu stiu termenul exact in romaneste - scuze), mai exact m-am adunat de pe jos de doua ori in ultima luna... stresanta treaba, sper sa scap de ea cat mai repede.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Poveste de la gradi: educatoarea citeste prichindeilor povestea "Ursul pacalit de vulpe". Si cum ora se doreste a fi educativa, educatoarea ii intreaba pe copii: cine are codita ? Piticotii se gandesc si dintre ei sare repede Mihai sa raspunda: "eu nu am codita, eu am putzulica" si se prinde cu manuta si-ncepe sa topaie prin clasa tipand "eu am 'lica, eu am 'lica", si dupa el, hop si alti piticoti, si baieti si fete distrandu-se de mama focului si tipand in cor refrenul de mai sus.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

DAnuta t: Vai ce am mai ris de Mihai.... ce baiat destept ai! Sa-ti traiasca! se pare ca are aptitudini de lider. Il pupam dulce!
Noi suntem bine, in continuare mincam putin putin putin. Si cu vitamine si tot tinem la silueta....
Miine plecam la Grand Canyon si speram sa avem amintiri frumoase desi este foarte cald.
pa si asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Dragele mele,am revenit de o sapt acasa,dupa ce am stat 3 sapt in spital si inca ar mai fi trebuit,dar am plecat"cu permisiune",dat fiind ca unt medic,stius-o ingijesc si sa nu cumva sa luam niscai germeni de prin spital...
Am vazut moartea cu ochii de doua ori,caci sunt unul din rarele cazuri care au facut preeclampsie si la 10 zile de la nastere si inca sunt sub tratament antihipertensiv intensiv.Dar cea mai mare spaima a mea a fost ca nu supravietuieste Anabela,care de la 32 sapt nu mai luase nimic in greutate,era in percentila 5% ca greutate ,iar lichid amniotic nu mai avea aproape deloc.Din fericire,se pare ca HTA mea a maturizat-o pulmonar,caci a tipat imediat ce a iesit din uter.Dar evolutia este dificila,a stagnat mult timp in greutate,au gavat-o,inca nu suge si ma mulg din 2 in 2 ore sa-i strecor cu lingurita laptele,ne chinuim,dar rasplata este ca tot cxreste in greutate si pare sanatoasa,desi nimeni n-a evaluat-o ca la carte.Evident ca ne luptam si cu integrarea tuturor in noul program,deci timp ioc nici macar de somn pentru laptic.
Anabela este mica dar frumoasa,abaia astept sa v-o arat,dar nu stiu cand voi putea.
Oricum va multumesc pentru sprijin si felicitari si pentru faptul ca,fiind mamici cu experienta,v-ati inchipuit ca numai de telefoane n-am chef;multumesc ptr.sms-uri si multumesc si lui Mav ca v-a anuntat(saraca,am cam socat-o,ea credea ca sunt in prenatal...).
Sunt stoarsa de puteri si sanatate,dar sper din toata inima in maxim o luna sa ne punem pe picioare.
Va rog sa le anuntati si pe fetele de la topicul Constantean care mi-au fost alaturi,dar realmente nu am timp mai mult decat a trimite acest mic semn de viata catre toate prietenele noastre virtuale si toata dragostea noastra.
Fug,ca a venit ora de muls...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita ce bucurie ne-ai facut cu mesajul!
Imi pare tare rau de atatea patanii, dar ma bucur ca sunteti in sfarsit pe drumul cel bun, va tin pumnii sa intrati intr-un program normal cat mai curand, micuta Anabela sa prinda puteri si sa suga precum fratiorul ei si mamica lor greu incercata sa nu mai aiba probleme cu tensiunea
Abia astept sa ai timp sa ne arati printesa si mandrul fratior
Multi -ici intregii familii!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Mamacita,
Multa sanatate va doresc si integrare rapida in noua formatie. Imi pot inchipui cit de greu v-a fost pina acum si cit de obositor este in continuare, asa ca va transmit gindurile noastre bune
Sint convinsa ca Anabela e super frumoasa, asa mi-o si inchipui, abia astept sa o vedem. Sa creasca mare si sanatoasa, iar voua multa putere va doresc.

Va pupam cu drag.

Marutza si Tudor

roxana, marutza (22.03.2005) si tudor (05.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, ce mult m-a bucurat mesajul tau!Multa sanatate va doresc! Sa ai o fetitza curajoasa, puternica, sa cresca mare si frumoasa!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

mamacita ..imi pare rau prin ce ati trecut in ultima vreme ..dar de ce sa ne gandim la trecut cand viitorul e in fata luminos si voios ...incaodata felicitari si multaaaaaaaaaaaaaa sanatate si de acum incolo ..sa fi fericita,sanatoasa si voioasa si sa ai parte de tot binele din lume , sa te bucuri alaturi de sot de minunile si implinirile pe care samuraiul si printesica vi le vor oferii de acum in colo inca muuuuuuulti multiiiii ani

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput